- 8 Kasım 2013
- 2.612
- 631
Okuduklarım beni çok sevindirdi, herşeyden öte eşinin sana verdiği sözleri tutup destek olması...Canimmmm seni ve ofertayi asla unutamayacagin gecen yil cok desteginiz oldu diger arkadaslarinda hele ofertabir kere dr abisine sormudtu nasil rahatlamistim..bu hamulelimte kanama yok. Ikili test iyi cikri 4 lu yaptirmadim ise gidiyorum kafam dagiliyo esim calisma ucretsiz izne ayril diyo ama o zmn oglum tamamen basima kalcak esim superrr bir baba aksam oglanin herseyi ona ait gece de o kalkiyo beni ksldirmiyo artik ben emziremiyorum iyiki buzluga depolamisim onlari kullaniyoruz haftada bir kez temizlikci ablamiz geliyo yemekleri ben yapiyorum oflumun yemegine kimseye el surdurmuyom.ama yikama turnak bakim aksam yedirmesi hersey babaya ait cok zevk aliyo bu sefer hamileligin tadini cikar diyo.aileler cok mutlu olduu yazik annem hrkese demis vicdansizlar gene mi tup bebek demis yani insnmamislar annemde allahinizdan bulun demis..herkez kiz istiyordu erkek ol asina tek beni. Babsm sevindi.kayinpederim bilezik takti aferim arka arkaya bizi sevindirdin ama ikinci kiz olaydi onu tutturamadiniz ucuncuye kismet kayinpederim deli gibi kiz cocuk hastasi kizi icin olur ogluna hoyrat dVranir.kayinvalidem dertli seneye bennadil ikisine bakcM diyo anne bakici tutacagim ama sen de evde caksin bebekle sen lgilenirsinn dedim dur bakLi. Bir denerim bakarsam bosuba para vdrmeyin dedi.bu sefer her sureci bikdigimiz icin asiri panikkemiyoruz dogal sureci yasiyoruz calistigim icin okulda cok keyif aliyorum bu hamileliktede guzelkestim gene az kilo aliyorum sadece iki kilo aldim 57 ile kaldim 59 oldum drum gene ayni muhtesem adam..artik onuda sorulari
Bizim en çok yakındığımız şeylerim başında evi otel gibi kullanan ilgisiz babalar, hatırlarsın(
Herşey yolunda gitsin , sağ salim ikinci oğluşunu da kucağına al inşallah, bize yaz arada. Biz whatsup ta daha çok yazışmaya başladık, İstanbul grubu sık sık biraraya gelmeye çalışıyoruz.