- 3 Eylül 2013
- 437
- 138
Bayram kutlamasi iki oglumdan, 4 yil arayla iki minnak- genc irisi atlasa olmadi tam abinin cicileri( masallah ikisine de). Opuyorlar ellerinizden:)
bayram şekeri bunlar maşallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayram kutlamasi iki oglumdan, 4 yil arayla iki minnak- genc irisi atlasa olmadi tam abinin cicileri( masallah ikisine de). Opuyorlar ellerinizden:)
Sakıncası yoksa 2-3 saatte bir kaç sağıyorsun? Her sağmada istikrarlı aynı miktar çıkıyor mu?2 yada 3 saatte bir sagiyorum canim.gece sagmiyorum ama malum uyku agir basiyor.benim oglum sadece uymak isteyince memede uyuyor karin doyurmaya emmiyor yani
Açken ve ilk başlarda tattırma şeklinde verip üzerine yine sütünü verebilirsin.Gunaydindin.haninlar ben elma havuc bbeleac kavoxniz ek giidsindan aldin.kac kasik vercem.dokmu vercem acckenmi
gerci meme de almiyor demissin , kiyamam ya
TEk memeden mi 125 cikiyor?
Düzelir herhalde.
Oğlumda bu kadar sağıp emzirememiştim, bu kadar deforme olmamıştı. Zaman herseyın ilacı bosver, bugunku kadar kötü kalmayacaklar bence...
Immm bende van liyim.
Şuanda düzenli süt sağan arkadaşlar kimler acaba? Kaç saatte bir sağıyorsunuz?
Canlarr ben ek gıdaya gectim bildiginiz gibi...Günde 1 ögün meyve, 1 öğün muhallebi yapıyorum..Fakat basladıgımdan beri bebeğim kakasını cok katı yapıyor, zorlanıyor...Tabiri caizse, keçi kakası gibi cıkıyor :) Dogdugundan beri kabızlık sıkıntısı yasamadık, şimdi böyle olunca ek gıda için erken mi acaba diye dusundum.
Bayramdan sonra basliyorum buldum cok sukur canimcim, yillik izinlerimi falan topladim bayram sonrasina attim baslamayi iyi oldu. Senden haber gelmeyince anladim zaten bir problem oldugunu bakici isinde :) yardimlarin icin yine de coook tesekkur ederimCanım sen işe başladın mı? Ne yaptın bakıcı işini?
Bizimkinin arkadaşı vize alamamış...
Sen bulabildin mi birilerini?
Canım merhaba ;
Aynen bizde ek gıdaya başladık ilk hafta sanırım bebeklerımızın sindirim sistemi sütten sonra alışamıyor Kuzeyde geçtiğimiz hafta aynı keçi gibi yapıyordu . Bende en son çareyi Armutta buldum sana tavsiyem yarım armutu cam rende de rendeleyıp yedır goreceksın akşamına rahatlayacak . Kabızlıgın en ıyı çaresı armut ve kayısıdır. ( Kabızlık sırasında şeftali ve muz yedirme )
Sevgiler
Sakıncası yoksa 2-3 saatte bir kaç sağıyorsun? Her sağmada istikrarlı aynı miktar çıkıyor mu?
Ek gıda başladınız mı? Başlayınca sağmayı azaltacak mısın? Çok soru sordum ama :))))))
o kadın seni kıskanıyo bence kendinin bi aile düzeni olmadığından olabilir
yarın gidince tekrar konuşurursun bebegimin çok hassas bi dönemi ek gıdaya geçiş aşamasındayız bu durumda gelsem bile verimli olamam aklım orda kalır bir ay daha müsade edin hem bebek de anneme alışsın böle birden bire bırakamam falan de ya da havuz falan demişsinya pek anlamam o işlerden ama atarsa atsın sonuçta işten atmıyo ya ne söylersek söyleyelim seni rahatlatamıcaz biliyorum malesef burası türkiye bi de 3 çocuk diyolar versinler yurt dışındaki imkanları yapalım millet 3 yıl izne ayrılıyooo
Ikinize de kiyamam..Allah yardimciniz olsun. Esin de ustune gelmese keske. Halana da uyuz oldum. Ister isi birakirsin ister ucretsiz izin alirsin. Sen herkes degilsin bosa kiyas yapmasin.
Allah o mudure vicdan merhamet versin. Insallah yarin verir iznini. Allahim yardim etsin.
Hormon degil annelik duygusu cnm seninki..halan da yoksa bu duygular o uzulsun.
Mudurunde bence evli insanlari kiskanan bir pislik...
Cnm
Özel bankada mısın. Hangi sehirdesin.
Sendikaya bağlı mısın. Haklarını savunman için önemli.
Ise başladıktan sonra da ücretsiz izin alabilirsin. Ayrıca ücretsiz izin talebini işe baslamadan en az 1 aydan önce haber vermen gerekiyor ik ' ya. Bordroloma için.
Müdürünle yarın konusurken taviz verme bence. Havuz a alinrsan alın. En çok subeni degistirip pozisyonunu degistirler.
Bunlar ne derece önemli senin için bilmiyorum. Allah yardimcin olsun
canım merhaba,
bende işte sağıyordum ama artık sağmayı bıraktım çünkü çıkmıyor bu yüzden de moralim bozuluyor aslında bende bunu soracaktım çıkmasada azda çıksa sağmaya devammı etmeliyim .çünkü Ayazı emzirdiğimde sonraki beslenmesine kadar 2-3 saat bekleyebiliyor yani anlamıyorumki emerken çıkıyormu çıkmıyormu.az önce sağdım 20 cc çıktı yine moralim bozuldu.öğlen eve gideceğim emzirmeye o zaman emzirdiğimde gayet güzel emiyor sonra 2-3 saat bekliyor.valla anlamadım ben bu süt işini.ek gıdaya başladık öğleye doğru meyve püresi öğleden sonra yoğurt yiyor daha sebze çorbasına başlamadım.bu arada 2-3 kerede mama yiyor.
Masallah kuzulara. Rabbim nazarlardan korusun.Bayram kutlamasi iki oglumdan, 4 yil arayla iki minnak- genc irisi atlasa olmadi tam abinin cicileri( masallah ikisine de). Opuyorlar ellerinizden:)
Canim ben cok zorlamiyorum 20 ila 30 cc arasi cikiyor her sagimda. Zorlayinca fazlalasiyor ama bu seferde bir dahaki sagima cikmiyor.genel toplamda 200 cc anca cikiyor. Dogdugu gunden beride oglum mamada aliyor.ek gidaya baslamadim baslayincada sagima devam ederim ama boyle yogun devam etmem cunku ben sutum olsun diye rezene, humana, laktabol, galactogo gibi bir suru sey iciyorum zor olur heralde.Sakıncası yoksa 2-3 saatte bir kaç sağıyorsun? Her sağmada istikrarlı aynı miktar çıkıyor mu?
Ek gıda başladınız mı? Başlayınca sağmayı azaltacak mısın? Çok soru sordum ama :))))))
ben de daha ek gıdaya geçemedimm ama başlasam iyi olcak bi kaç gündür sütüm yetmiyo sankii sen ne zaman geçmeyi düşünüyosunn bide canım sen bebişi kontrole nereye götürüyosun en doktorumuzdan pek memnun değilimde bi fikir olsunnCanim ben cok zorlamiyorum 20 ila 30 cc arasi cikiyor her sagimda. Zorlayinca fazlalasiyor ama bu seferde bir dahaki sagima cikmiyor.genel toplamda 200 cc anca cikiyor. Dogdugu gunden beride oglum mamada aliyor.ek gidaya baslamadim baslayincada sagima devam ederim ama boyle yogun devam etmem cunku ben sutum olsun diye rezene, humana, laktabol, galactogo gibi bir suru sey iciyorum zor olur heralde.
geçen buluşabilsek iyiydi havalarda güzeldii ama gelmeye çalışırım yineAnkaralılar biz de deneyim bi daha buluşmayı. Koca istanbulda başarıyorlar walla. Aynı tarih olsun istanbullularla. Bakalım kimler gelebilecek. Mekan önerisi?
gerizekalıı kadınn uyuzzz şeyyKızlar başladım işe. Ağlayarak konuştum, bakıcım yok, annemin kolları sakat, ameliyatlı dedim ve bana nr dedi biliyır musunuz, eski bakıcımın numarası bu, gerçi çok para istedi beni yüzüstü bıraktı ama hiç yoktan iyidir! İlave izin talebimle ilgili ağzımı açtırmadı bile. Konuşmak için halen yanına giremedim.. Bugün akşamı bekleyip yarın evde bunlar bunlar olmuş diyip insafına bırakacağım
Allah razi olsynAçken ve ilk başlarda tattırma şeklinde verip üzerine yine sütünü verebilirsin.
Sonra bir çay bardağı ve kavanozun tamamına dek çıkarsınız yavaş yavaş...
İstesen evde yarım kabak, yarım patates, yarım havucu, birkaç tutam pirinç ile haşlayıp blenderdan geçirerek te ilk sebze püresini yapabilirsin.