2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

ben henüz bir şey almadım 7. aydan sonra almak daha mantıklı geldi bana ama almayı düşündüğüm şeyler burda :) $vnjdv.jpg $102666710_tn30_0.jpg $101186399_tn70_0.jpg TACH]

Eklentiler

• $102891067_tn70_0.jpg
    $102891067_tn70_0.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 163
bence almaya başlamalısın 7.aydan sonra gezmek yürümek çok zor gelebilir diye düşünüyorum :)

ve bu beğendiklerin de harikaymışşşşş.

ağırlaşmamak için egzersiz yapıyorum ama cidden zor olabilir sonra yürümek :) gelin tacını, nikah şekerini bile internetten alan biri olarak herkese tavsiye ederim her sey daha uygun ve daha güzel çeşit çok fazla ağırlaşsan bile ayağına geliyor çıkmana gerek yok ilk 2 ay zıbınla geçiricez sonra giydiricem Allahın izniyle oğluşuma bu cicileri Eki Görüntüle 944674 :)

ağırlaşmamak için egzersiz yapıyorum ama cidden zor olabilir sonra yürümek :) gelin tacını, nikah şekerini bile internetten alan biri olarak herkese tavsiye ederim her sey daha uygun ve daha güzel çeşit çok fazla ağırlaşsan bile ayağına geliyor çıkmana gerek yok ilk 2 ay zıbınla geçiricez sonra giydiricem Allahın izniyle oğluşuma bu cicileri Eki Görüntüle 944674 :)

ayy zıbınların bile öyle güzelleri var ki.
benimde belli olsa da artık biri kız diğerini öğrenemedik hala ondan sonra saldırcam alışverişe walla :)
Bir de son aylara bırakamam allah korusun ikiz gebelik biraz daha riskli ya:KK43:

ayy zıbınların bile öyle güzelleri var ki.
benimde belli olsa da artık biri kız diğerini öğrenemedik hala ondan sonra saldırcam alışverişe walla :)
Bir de son aylara bırakamam allah korusun ikiz gebelik biraz daha riskli ya:KK43:

Allah bağışlasın bencede şimdiden almaya başlamalısın bir taneyi taşımak zor iki bebişi düşünemiyorum bile :)

Allah bağışlasın bencede şimdiden almaya başlamalısın bir taneyi taşımak zor iki bebişi düşünemiyorum bile :)

tşk ederim amin.
seninde nazar değmesin.
aslında çok zorlamadı tek bebeği bilmediğim için belkide kıyaslamayamıyorum :)
ama eminim tombik olucam son aylarda:)

tşk ederim amin.
seninde nazar değmesin.
aslında çok zorlamadı tek bebeği bilmediğim için belkide kıyaslamayamıyorum :)
ama eminim tombik olucam son aylarda:)

ben şimdiden tombikim hamile kaldığımda 56 kiloydum şu an 64 kiloyum senle yarışırım yani :)

merhaba benimde ikizlerim olacak allah nasip ederse 21.haftalık hamileyim.Sizden fikir almak istiyorum.Bedenlerini nasıl aldınız kıyafetlerin,yazlık mı yoksa daha hani tulum filan mi aldınız biraz alışveriş yaptım bende ama tam emin değilim aldıklarımdan.eğer yardımcı olursanız çok memnun olurum.

tşk ederim şimdiden.

MRSBEYAZ sizden yardım bekliyorum:KK43:
Canım kusura bakma bu ara topige giremedim pek.yeni gordum yazını...bende tahmini alışverişler yapıyorum..malum biraz küçük doğuyormuş ikizler..benim muhtemelen dogum Nisan'da olacak (36 da olursa) allah nasip ederse..ben 0-0 0-3 ve 3-6 aylık kısakol citcitli badyler aldım..resimdeki gibi taytli takım aldım ikiser tane 0-3 aylık..2 ser tane hastane çıkışı aldım 10 parçalı..vede 3 er tane tulum aldım 1er prematüre ve 0-3 aylık..bi kac tane de yazlık elbise aldım onlar da 0-3 aylık..ayaklı pijama aldım birer tane 0-3 ve 3-6 aylık..5 tane önlük aldım daha da alınır ama basta yeter sanırım..benimkilere 0-3 aylıklar yaza anca olur sanırım..ama cok fazla 0-0 yada prematüre almadım farkettiysen biraz buyuk olsun nolacak hemen büyürler zaten..giyeceği kıyafetleri alırken mevsimi de düşünmek gerek..bizim bebeklerimiz bahar-yaz bebegi olacak..simdilik bu kadar alışveriş yeter diye düşünüyorum canım buyudukce duruma gore alırız..

Son düzenleme:
Canım kusura bakma bu ara topige giremedim pek.yeni gordum yazını...bende tahmini alışverişler yapıyorum..malum biraz küçük doğuyormuş ikizler..benim muhtemelen dogum Nisan'da olacak (36 da olursa) allah nasip ederse..ben 0-0 0-3 ve 3-6 aylık kısakol citcitli badyler aldım..resimdeki gibi taytli takım aldım ikiser tane 0-3 aylık..2 ser tane hastane çıkışı aldım 10 parçalı..vede 3 er tane tulum aldım 1er prematüre ve 0-3 aylık..bi kac tane de yazlık elbise aldım onlar da 0-3 aylık..ayaklı pijama aldım birer tane 0-3 ve 3-6 aylık..5 tane önlük aldım daha da alınır ama basta yeter sanırım..benimkilere 0-3 aylıklar yaza anca olur sanırım..ama cok fazla 0-0 yada prematüre almadım farkettiysen biraz buyuk olsun nolacak hemen büyürler zaten..giyeceği kıyafetleri alırken mevsimi de düşünmek gerek..bizim bebeklerimiz bahar-yaz bebegi olacak..simdilik bu kadar alışveriş yeter diye düşünüyorum canım buyudukce duruma gore alırız..

Tşk ederim canım.
o zaman bende birkaç tane hazırlıklı olmak için prematüre almalıyım.ben 0/3 aylık almıştım hep dediğin gibi.

öptüm saol canım.

ben henüz bir şey almadım 7. aydan sonra almak daha mantıklı geldi bana ama almayı düşündüğüm şeyler burda :) Eki Görüntüle 944590 Eki Görüntüle 944595 Eki Görüntüle 944599 Eki Görüntüle 944601
ben bunlara bayıldım :KK9:

güzel günlerde giysin yavrun:nazar: lohusa takımında çok güzelmiş

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar telefondan resim yukleyemiyorum diz uygulamadan mi giriyorsunuz chrome dan mi

Tşk ederim canım.
o zaman bende birkaç tane hazırlıklı olmak için prematüre almalıyım.ben 0/3 aylık almıştım hep dediğin gibi.

öptüm saol canım.
Canım İdil baby nin prematureleri falan cok küçük dogum yapan ikiz annelerimiz giydiremedik dediler..ben tulum aldım sadece prematüre kipadan..biraz dsha buyuk sanki..

Son düzenleme:
Canım İdil baby nin prematureleri falan cok küçük dogum yapan ikiz annelerimiz giydiremedik dediler..ben tulum aldım sadece prematüre kipadan..biraz dsha buyuk sanki..

ben minidamlanın ürünlerine bayıldım.ona bakarım.kipa dediğin gbi takip ediyoruz epey body aldık ordan:)
birkaç tane alsaka yter sanırım prematüre dimi.

Kızıma abimin eşinin yaptıgı tütü takımı ve bebek mevlüdü için yaptıgı bebek şekerini ekliyorum, Allah utandırmasın sağlıcakla giydirmeyi kullanmayı nasip eder inşallah bunları eklerken içim titriyor inşallah hepimiz yavrularımızı sağ salim dünyaya getiririz kucağmıza alırız
$1535458_719992851366465_2132807635_n.jpg ,,,, $1011849_719992931366457_1934352244_n.jpg

Kızıma abimin eşinin yaptıgı tütü takımı ve bebek mevlüdü için yaptıgı bebek şekerini ekliyorum, Allah utandırmasın sağlıcakla giydirmeyi kullanmayı nasip eder inşallah bunları eklerken içim titriyor inşallah hepimiz yavrularımızı sağ salim dünyaya getiririz kucağmıza alırız
Eki Görüntüle 946274 ,,,, Eki Görüntüle 946275

allahım çok güzeller maşallah allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
nazar değmesin güle güle giysin inşallah.
bayıldım tütü takımına ayakkabıları harika :)

allahım çok güzeller maşallah allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
nazar değmesin güle güle giysin inşallah.
bayıldım tütü takımına ayakkabıları harika :)

Amin canım teşekkür ediyorum
biz izmirde oturuyoruz kemeraltında bu malzemler satılıyor hepsini kendisi yaptı bende bayıldım

maşallah hepsi çok güzel
lohusa takımına bayıldım bende bu tarz bişi arıyorum ama geceliği kısa kollu olsun istiyorum netten bulamadım hep uzun kollu var

X