2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

Ayy kızlar maşallah bayıldım cicilere sayfalar uzaması diye alıntı yapmadım hersey harika bizim pek birsryimiz yok henuz birkaç parça sadece önümüzdeki ay alışverişe çıkmayı planlıyoruz inşallah

Canımm saol teşekkür ederim beğenmene çok sevidim evet sunny baby ama boşken 15 kg geliyomuş işte benim kafamı da o karıştırıyo bu konuda bilgisi olan varsa ya da araa alan varsa resmini paylaşabilir mi? 15 kg çok fazla geldi içine bebişi de koysak acabakaldırması zor olur mu tereddütteyim

Ben paylaşmıştım canım ilk sayfalarda..
Bebekte içindeyken kaldırman gerekiyorsa sonucta 2 dklık birşey biryerden geçiriyorsundur, onun dışında daha çok kapandığındaa ne kadar küçük kalıyor ona dikkat ediliyor,araç varsa sığar mı fln diye..Pusetle kaldırırsın en fazla onlarda belli ağırlıklarda zaten..

Eki Görüntüle 937444 ,,Eki Görüntüle 937445 ,,Eki Görüntüle 937446 ,,Eki Görüntüle 937447 ,,Eki Görüntüle 937448 ,,Eki Görüntüle 937449

Bunlar da benim kızımın Elif imin cicileri
şimdilik bu kadar ekledim daha alışverişe çıkmadık bunlar dayısı ve yengesinin aldıklarının bi kısmı pc de olanları koydum

Canım çok güzel güle güle kullansın inşallah :) ilk resimdeki koyu pembe hırkanın açık pembesinden bende kızıma aldım çok beğenerek hemde :)

halıya bayıldımmmmm :KK9::KK9::KK9: hepsi çok güzelll ben daha bi patik aldımm o kadaa:KK31::KK31::KK31:

Olsun canım alırsın daha biz bunları aldık ama 1 ay sonra gelecekmiş bizim birikmiş paramız yok hepsini sona saklayamayız oyüzden aldık :) iyikide almışız çünkü şeker hastalığım çıktı erken doğum riskim de var artık

arkadaşlar size tavsiyem 0-3 ay kıyafetlerini çok fazla almayın çünkü çokhızlı büyüyorlar ben çoğu kıyafeti 1 -2 hafta giydirebildim sonnra hepsi rafa kalkktı yenileri alındı :emir_bebek::emir_bebek:

$image.jpg $image.jpg

Bunlarda cicilerin devamı. Kendi lohusa pijamaların 2 tane 1 tanede normal pijama aldım beyaz olan sabahlıklı diğeri değil:KK16:

Son düzenleme:
$image.jpg $image.jpg $image.jpg

Ilk başta erkek olabilir dedikleri için kesin olmadığı için hastane çıkışlarını falan karışık renklerde aldım. Aldıklarımın %90 ınını internetten aldım ve hepsi çok kaliteli

Tatlım aldıklarının hepsi birbirinden güzel ve çok kaliteli duruyorlar. RAbbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah. Bİz daha başlayamadık alışverişe, çok özeniyorum. Bu arada internetten alışveriş yaptım diyorsun ya, acaba hangi siteden alıyorsun çok güzller bunlar...

Canım ben şimdiye kadar markafoniden aldım ve butik bebeden çok aldım unnado dan alabilirsin. Internet dışındada kipadan bayağı bişey aldım

Eki Görüntüle 938815 Eki Görüntüle 938816

Bunlarda cicilerin devamı. Kendi lohusa pijamaların 2 tane 1 tanede normal pijama aldım beyaz olan sabahlıklı diğeri değil:KK16:

Canım pijama takımlarınıneredenaldın. Beyaz olanı tek çekip koyabilirmisin. Bende hastanede giymek için şık birşey alıyorum ama bulamadım daha. Diğer aldıklarını da çok beğendim. Güle güle kullansın bebişin..

kızlar ördüklerinize atın çok merak ediyorum bebişleriniz için el işi neler yaptınız. bizede bir fikir olur hem :KK34:

X