Amin canım teşekkür ediyorum
biz izmirde oturuyoruz kemeraltında bu malzemler satılıyor hepsini kendisi yaptı bende bayıldım
bende izmirde yaşıyorum:)
fikir alışverişinde bulunabiliriz birbirimize canım süper:):):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım teşekkür ediyorum
biz izmirde oturuyoruz kemeraltında bu malzemler satılıyor hepsini kendisi yaptı bende bayıldım
bende izmirde yaşıyorum:)
fikir alışverişinde bulunabiliriz birbirimize canım süper:):):)
olur tabiki çok sevinirim :)
sen neler aldın bebeğine foto koymuşmuydun sayfaya, cinsiyet kız mı erkekmi bebişinin
bir de canım kendine pijama takımı lohusa geceliği falan aldınmı ??
ne çok soru sordum demi
benim ikizlerim olacak allah nasip ederse biri kız ona aldım biraz ama fotoları koymadım henüz.diğeri de cumartesi gitceğiz doktora inş.öğreniriz de ona da almaya başlarım artık :)
kendime henüz almadım mayıs gibi olcak ya nasipse pijama değil de diz altı gibi bir de gecelik alırım diyorum.gecelik çok rahat oluyormuş.
sana tavsiyem kemeraltı relax mode a git pirinç centerın altında hemen.abimin eşi hamile birkaç hafta içinde doğum yapacak.orası indirim mağazası pijama takımı sabahlık aldık hepsi 50 tl tuttu normalde 200 tl indirimsiz fiyatları.
sende bebek alışverişlerini nerelerden yaptın ?
ya ikizler demek ne güzel
Pirinç center tam olarak nerde?? bir de kısa kollu gecelik ve pijama takımı var mı orda şimdi kıştayız ya ben pek kısa kollu bulamadım fiyat çok iyimiş
ben şuan kendim bişey almadım abimlerle annem bişey aldı
lc waikiki, optimum, fiyonk bebeden genelde alınanlar
kompedanda bebek ürünleri varmış ordan bi arkadaşım 10 lu hastane çıkışı hediye etti
tabi herşey var orda cnm kemeraltına gir karakolu kahveciyi köşeyi bilirsin ordan dön dümdüz git bulursun cnm.fiyatlar çok iyi.
forum mothercare var oraya git indirimleri oluyor çok güzel.hastane çıkışlarını filan de mutlu çeyiz bebe var gümrükte gelinlikçilerin orda toptan fiyatına aldık biz abimlerin bebeği olacak onlar.bende ordan alıcam.
2 takım 10 lu hastane çıkışım var canım başka almam
1 tane alt açma
1 kışlık battaniye
1 havlu banyo takımı
1 kısa kollu çıtçıtlı bady, 2 tulum (0-3 ay için)
3 tane kısa kollu çıtçıtlı bady (3-6 ay için bunları optimum hello babyden aldık 3ü 30 tl)
1 tane penye battaniye kundak olanlardan
şimdilik bunlar var abimler de alıyo baya bişiler ama onlarınki genelde kıyafet tepsi yapıp vercekmiş bizim gelin
beşik aldın mı sen, ben bi oyun parkı birde küçük sallanan sepet beşiklerden almayı düşünüyorum
şimdilik iyi almışsın canım doğuma kadar da alınır dediğin gibi abinler filan ailede alırsa bişi kalmaz.
bende park yatak alcam iki tane çok araştırdım chicco ya da graco en iyisi çok gezdik.takıntılıyım ben biraz :)
Kraft da güzel fiyatı da uygun ama kumaşından emin olamadım böyle naylon gibi kumaş gibi değil yani yok işte ağızlarını sokarlar ileride filan bunları hesaplıyom:)
bir de mümkünse sallamaya çalışma ilk başta o en son çare alıştırmamaya çalış derim.
Alınanlar çok güzel, Rabbim sağlıkla giydirmek nasip etsin bebeklerimize :) Sayfalar uzamasın diye tek tek yazmadım.
Henüz paketli ve kolilerde oldukları için bir çoğunun resmini çekemedim. Şimdilik internetten bulduklarımı koyacam
Öncelikle arabamız ve yatağımız, Araba prego calista travel sistem, kırmızı olandan aynı zamanda sallanır konuma geçebiliyor. Yatağımızda prego yummy, o da kırmızı. İlk çocuk olacağı için 2. de kullanabilsin istedik.
Eki Görüntüle 946781
Bu da yatağımız ve uyku setimiz ( resimleyip pc ye atmışım :) )
Eki Görüntüle 946733 Eki Görüntüle 946734
Bu da babamızın Lambaya Çevireceği balon fenerimiz
Hastane çıkışlarımız
2 adet 10 lu, ( biri organik ) bir tane de 5 li aldım.
Bu organik olan
Bunun 10 lu seti ( nette yeşil rengini bulabildim rengi sarı )
Bu da 5 li setimiz
Eki Görüntüle 946555
Bunun 1-3 ve 3-6 aylık olanları ( 2 takım )
Eki Görüntüle 946557
Bunlar iç giyim :)
Eki Görüntüle 946676 Eki Görüntüle 946678
bunun üzerinde ayı olmayanı, minik bir kelebek var
Eki Görüntüle 946680
Unibaby nin facebook yarışmasından kızımın şansına kazandığı hediyeleri: Şampuan+pişik kremi+ıslak mendil
Eki Görüntüle 946712 Eki Görüntüle 946713 Eki Görüntüle 946714
Bu da ateş ölçerimiz A101 den aldık
Eki Görüntüle 946710
Bu da nem ve ısı ölçer saatimiz
Eki Görüntüle 946717
Bu da kızımın bebek şekeri
Eki Görüntüle 946728 Eki Görüntüle 946729
Bu da hatıra defteri
Eki Görüntüle 946731
Bu daha önceden yaptığım kutu ( paylaşmıştım )
Eki Görüntüle 946727
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, haftaya evdekileri resimler eklerim :)
hepsi çok güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsiin canım
canım bende alıştırmak istemiyorum da küçük beşik rahat olur diye düşündüm ordan oraya taşımak için
bu arada sen hangi hastaneye gidiyorsun ben egepole gidiyorum doktorum gökalp bey
ama park yataklarda hafif hem tekerleğide var taşırsın bence
ben umur yensel e gidiyorum alsancakta özel.
doğumu büyük ihtimal egepolde yapacak küvezleri var ya oranın evimde çok yakın. egepole benim.
Gökalp bey çok meşhur ama eski ilgi yokmuş giden arkadaşlarım var devlet hastanesi gibi diyorlar
sen memnun musun.
Memnunum bi kötülüğünü görmedim devlet hastaneleri gibi değil ya, ama tabiki özel doktorun özel muayenehanesindeki kadar da ilgili yok zaten inanılmaz bi yoğunluk var çok hastası var
tabi cnm fark vardır mutlaka ama olsun güzel doktor doğumları çok iyi geçiyormuş.
inşallah seninde güzel olur canım herşey.
Amin canım amin inşallah cümlemizin ki iyi geçer kızımı çok merak ediyorum ben ya :)
canım benim tepikleyip duruyo maşallah
ayy yaa ben hissedemiyorum daha 22 haftaya girdim ama yok tahmini doğum tarihine göre yazdım aşağıda o yüzden daha ileri haftalarda çıkıyor.
çok ufak bişiler hissettim sadece 3 boyutlu ultrasona gir çok güzel gözüküyorlar mutlaka gir
hissedersin canım acele etme bende bu hafta çok belirgin bir şekilde hissetmeye başladım zaten ehvamlanma hemen
yarın girecem 4lu usg ye sabah 9 da, ona aç yada tok mu gitmem gerekiyor yoksa fark etmez mi???
Birer tane alsan yeter canım..ben minidamlanın ürünlerine bayıldım.ona bakarım.kipa dediğin gbi takip ediyoruz epey body aldık ordan:)
birkaç tane alsaka yter sanırım prematüre dimi.