2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

Kızıma abimin eşinin yaptıgı tütü takımı ve bebek mevlüdü için yaptıgı bebek şekerini ekliyorum, Allah utandırmasın sağlıcakla giydirmeyi kullanmayı nasip eder inşallah bunları eklerken içim titriyor inşallah hepimiz yavrularımızı sağ salim dünyaya getiririz kucağmıza alırız
Eki Görüntüle 946274 ,,,, Eki Görüntüle 946275

Çok güzel güle güle kullansın inşallah elifcik :):nazar:

Alınanlar çok güzel, Rabbim sağlıkla giydirmek nasip etsin bebeklerimize :) Sayfalar uzamasın diye tek tek yazmadım.

Henüz paketli ve kolilerde oldukları için bir çoğunun resmini çekemedim. Şimdilik internetten bulduklarımı koyacam :nazar:

Öncelikle arabamız ve yatağımız, Araba prego calista travel sistem, kırmızı olandan aynı zamanda sallanır konuma geçebiliyor. Yatağımızda prego yummy, o da kırmızı. İlk çocuk olacağı için 2. de kullanabilsin istedik.

Eki Görüntüle 946781

Bu da yatağımız ve uyku setimiz ( resimleyip pc ye atmışım :) )

Eki Görüntüle 946733 Eki Görüntüle 946734

Bu da babamızın Lambaya Çevireceği balon fenerimiz

Hastane çıkışlarımız

2 adet 10 lu, ( biri organik ) bir tane de 5 li aldım.

Bu organik olan

Bunun 10 lu seti ( nette yeşil rengini bulabildim rengi sarı )

Bu da 5 li setimiz

Eki Görüntüle 946555

Bunun 1-3 ve 3-6 aylık olanları ( 2 takım )

Eki Görüntüle 946557

Bunlar iç giyim :)

Eki Görüntüle 946676 Eki Görüntüle 946678

bunun üzerinde ayı olmayanı, minik bir kelebek var

Eki Görüntüle 946680

Unibaby nin facebook yarışmasından kızımın şansına kazandığı hediyeleri: Şampuan+pişik kremi+ıslak mendil

Eki Görüntüle 946712 Eki Görüntüle 946713 Eki Görüntüle 946714

Bu da ateş ölçerimiz A101 den aldık

Eki Görüntüle 946710

Bu da nem ve ısı ölçer saatimiz

Eki Görüntüle 946717

Bu da kızımın bebek şekeri

Eki Görüntüle 946728 Eki Görüntüle 946729

Bu da hatıra defteri

Eki Görüntüle 946731

Bu daha önceden yaptığım kutu ( paylaşmıştım )
Eki Görüntüle 946727

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, haftaya evdekileri resimler eklerim :)
Oh çok güzeller Allah güle güle kullanmak nasip etsin. Organik takımın 5 lisinden aldım bende :)

Yaaa resim eklemek istiyorum olmuyor olmuyor olmuyooooor telefondan giriyorum kk uygulamadan daha önce yüklemişim ana şimdi error veriyor chrome tarayıcıdan da resim ekleme yeri çıkmıyor kafayı yicem biri bana yardım etsin

Kızıma abimin eşinin yaptıgı tütü takımı ve bebek mevlüdü için yaptıgı bebek şekerini ekliyorum, Allah utandırmasın sağlıcakla giydirmeyi kullanmayı nasip eder inşallah bunları eklerken içim titriyor inşallah hepimiz yavrularımızı sağ salim dünyaya getiririz kucağmıza alırız

tütüye bayıldım kızım olsaydı alıcağım ilk şeydi

tmm cnm tşk ederim.

bu arada senin doğumla ilgili doktor ne diyor nasıl gidiyor hamileliğin
Pek dogum hakkında konuşmadık daha erken diye..benim plesentanin biri asagidaydi onceden çıkmazsa kesin sezeryan olursun dedi..ben normal istiyorum olursa dedim..eger şartlar uygun olursa tabi mutlaka deneriz dedi..cok sukur çıktı plesentam :)bu kadar:) ins vaktinde ve normal dogurabilirim..simdi dinleniyorum bol bol kasilmalarim vardı gecen hafta sıklasti hastanedeyattim bi gece nidilata başladık bakalım hayırlısı..su sn tek duam 36 lari görebilmek..(aslında bu konuları ikiz anneleri topiginde konuşabiliriz burayı meşgul etmeyelim)

Son düzenleme:
Çok güzeller Büyük şeyleri halletmişsin maşallah güle güle kullansın inş:nazar::KK16:
evet canım çok şükür hallettik odası henüz yapılıyp gelmedi:) interntteki resmini koydum :) bizim dolabımız daha büyük olacak 4 kapak.model beğendik yaptırıyoruz. rabbim daha güzellerini isteyen herkese nasip etsin:KK16::emir_bebek:

Pek dogum hakkında konuşmadık daha erken diye..benim plesentanin biri asagidaydi onceden çıkmazsa kesin sezeryan olursun dedi..ben normal istiyorum olursa dedim..eger şartlar uygun olursa tabi mutlaka deneriz dedi..cok sukur çıktı plesentam :)bu kadar:) ins vaktinde ve normal dogurabilirim..simdi dinleniyorum bol bol kasilmalarim vardı gecen hafta sıklasti hastanedeyattim bi gece nidilata başladık bakalım hayırlısı..su sn tek duam 36 lari görebilmek..(aslında bu konuları ikiz anneleri topiginde konuşabiliriz burayı meşgul etmeyelim)

tamam:) yeniyim beni mazur görün lütfen forum yetkilileri:)
benim doktorum hiçbirşey demiyor hep bakıyor sağlıklı normal herşey diyor herhalde olsa bir şey söyler yani dimi riske atmaz yani

ayy çok güzelll yaaaa :KK9::KK9::KK9: ellerinee sağlıkk yapanınnn Allahımm ii günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallahhh :KK16::KK16:

Alınanlar çok güzel, Rabbim sağlıkla giydirmek nasip etsin bebeklerimize :) Sayfalar uzamasın diye tek tek yazmadım.

Henüz paketli ve kolilerde oldukları için bir çoğunun resmini çekemedim. Şimdilik internetten bulduklarımı koyacam :nazar:

Öncelikle arabamız ve yatağımız, Araba prego calista travel sistem, kırmızı olandan aynı zamanda sallanır konuma geçebiliyor. Yatağımızda prego yummy, o da kırmızı. İlk çocuk olacağı için 2. de kullanabilsin istedik.

Eki Görüntüle 946781

Hastane çıkışlarımız

Bu organik olan

Bu da 5 li setimiz

Eki Görüntüle 946555

Eki Görüntüle 946557

Eki Görüntüle 946680

Unibaby nin facebook yarışmasından kızımın şansına kazandığı hediyeleri: Şampuan+pişik kremi+ıslak mendil

Eki Görüntüle 946710

Eki Görüntüle 946717

Bu da hatıra defteri

Eki Görüntüle 946731

Eki Görüntüle 946727

hepsi birbirindennn güzelll hayırllsı ilee rabbim giydirmeyii nasip etsin inşallahh :KK16::KK16::KK16:

Eki Görüntüle 946781

Hastane çıkışlarımız

Bu organik olan

Bu da 5 li setimiz

Eki Görüntüle 946555

Eki Görüntüle 946557

Eki Görüntüle 946680

Eki Görüntüle 946710

Eki Görüntüle 946717

Bu da hatıra defteri

Eki Görüntüle 946731

Eki Görüntüle 946727

Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah bu arada arabanın ana kucağı var mı çok beğendim arabayı.

Bu arada kızlar ben bebeğime bi şeyler almaya çalışıyorum kıyafetlerini istediğim gibi zevkime göre alıyorum ancak bebek arabası, ana kucağı beşiğini almak isterken tam istediğim gibi olmuyor maalesef. eşimin ailesi yardımcı oluyor saolsunlar dört elle. kardeşi anakucağını park yatağını mama sandalyesini kangurusunu vs her şeyini gönderiyor ama daha önce bi kere kullanılmış. Sizce yenisini mi alsam? Park yatağının resmini de gönderdiler çok güzel çok beğendim yepyeni yurt dışından gelmiş Ama işte bazen heveslenip kendim yenisini almak istiyorum bebeğime. Sonra ne gerek var almaya masraf yapmaya diyorum ev aldık araba aldık onların kredisini ödüyoruz eşime sıkıntı vermek de istemiyorum. başkaları bazen "o senin ilk bebeğin yeni al her şeyini " deyince de hevesim kırılıyor. ne yapsam sizce kızlar siz olsanız ne yapardınız

Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah bu arada arabanın ana kucağı var mı çok beğendim arabayı.

Bu arada kızlar ben bebeğime bi şeyler almaya çalışıyorum kıyafetlerini istediğim gibi zevkime göre alıyorum ancak bebek arabası, ana kucağı beşiğini almak isterken tam istediğim gibi olmuyor maalesef. eşimin ailesi yardımcı oluyor saolsunlar dört elle. kardeşi anakucağını park yatağını mama sandalyesini kangurusunu vs her şeyini gönderiyor ama daha önce bi kere kullanılmış. Sizce yenisini mi alsam? Park yatağının resmini de gönderdiler çok güzel çok beğendim yepyeni yurt dışından gelmiş Ama işte bazen heveslenip kendim yenisini almak istiyorum bebeğime. Sonra ne gerek var almaya masraf yapmaya diyorum ev aldık araba aldık onların kredisini ödüyoruz eşime sıkıntı vermek de istemiyorum. başkaları bazen "o senin ilk bebeğin yeni al her şeyini " deyince de hevesim kırılıyor. ne yapsam sizce kızlar siz olsanız ne yapardınız

Travel sistem ana kucagi ayni zamanda oto koltugu canim, bana kimse bir sey vermedigi icin hepsini yeni almak zorunda kaldim. Keske verecek olan olsa da cogunu yeni almasaydim.. eger sıkışıksanız gelenleri kullan detim, baktin begenmedin olmadi, icine sinmedi vs o zaman yenisini alirsin canim.. tabii bu benim fikrim, yine de sen bilirsin..

Valla canım maddi durumun çok iyiyse al tabiki ama bisürü kredi ödüyoruz diyorsun bizde çok ödüyoruz ama abimin falan çocuğu olsa verelim dese önce bakarım temiz kullanılmışsa yıpranmamışsa kullanırım. Mesela bebek arabasını şimdi kullanabilirsin azcık büyüdüğünde sende güzel bir baston araba alırsın çok kullanışlıymış. Mama sandalyesinde ger çocuk kabul etmiyor ve az kullanılıyor. Bunları dikkate al bence

X