- 2 Haziran 2012
- 1.352
- 853
amanda aman ne cici seyler bunlar ne hamaratli anneler var baya ciciler örmussun minige gule gule giydirmekte nasip olsun insalah
Teyzesi mesajlarina cevap yazamadim mesaj hakkim yok anlamissindir zatenTeyzesii yawrumun odasını pek bi beğendiiii...Ayyyy geliyooo benim kuzummmm yaaaaa
anladım kuzum gec diyede aramadım bugünde gec kalkarsın diye uyandırmıyım dedm. evet yaa beğendimm kuzumunnnn odasını maşallahhhh. Darısı bizim odaların başınaa:)Teyzesi mesajlarina cevap yazamadim mesaj hakkim yok anlamissindir zaten
Gercekten begendinmi odamizi bende cok begendim 10 gun sonra gelecek insalllah.. Sonrada elbiselerini yikiycaz utuluycez sonrada teyzesi gelirde odasini gorur insallah
İnsallah canim tez zamanda hayirli guzel haberler verirsin insallah..anladım kuzum gec diyede aramadım bugünde gec kalkarsın diye uyandırmıyım dedm. evet yaa beğendimm kuzumunnnn odasını maşallahhhh. Darısı bizim odaların başınaa:)
İnsallah canim tez zamanda hayirli guzel haberler verirsin insallah..
Bende ilk 4 ayima kadar unisex patikler ördum 4-5 tane seninkileri gördukten sonra tekrar elime ip sis alma istegim geldi firsat buldugum bir gun gidip ip alicam bende devam edicem insallah el emegini giydirmek baska zevkli olur bebislerimizebugün yine dayanamayıp ip aldımamin canım inşallah
Ben herhangi bir marka belirlemedim icime sinen hangisiyse ondan 2 tane aldim yesil beyaz karisimini ve turuncu beyaz karisimini yenidogan bebeislere cok yakistiriyorum bende öyle aldim :)merhaba kızlar.
cicişler topiğine ilk kez yazıyorum.
hastane çıkışı hangi marka aldınız.
fiyatlarını ve kaçlı olduğunu paylaşırmısınız benimle
bir tanesi 10 lu hastane çıkışı tomuycuk markamerhaba kızlar.
merhaba kızlar.
merhaba kızlar.
bunlarda benim bıdığımın cicişleriiii kapı süsü ve bebek şekerini kendim yaptım
ayy sorma canım ben dayanamadım yerleştirdimde koku başa bela buram buram lake kokuyo dolaplar kapakları hep açık. havalar güzelken cam full açıktıtda şimdi soğuk bide hava açamıyorum.kıyafetlerine koku sinecek diye çok korkuyorum:18:Ayy maşallah çok güzel olmuş herşey. Allah huzurla, mutlulukla kullanmayı nasip etsin hepsini :))
Bende dün akşam dolabını silip temizledim, ama hala yeni mobilya kokusu geçmedi hafta sonuna kadar havalandırp öyle yerleştirmeyi planlıyorum.
Aman Allahim ne guzel alinmis ve dizilmis hersey kiskandim valla ben daha yikamadim bilebunlarda benim bıdığımın cicişleriiii kapı süsü ve bebek şekerini kendim yaptım