2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

canım bebekten bebeğe değişiebiliyor sanırım benim ki hareketli sert vurmaları mevcut saat başı hareket ediyor gündüzleri.bazen o hareketler hiç durmuyor bıdır bıdır devam ediyor. geceleri ise benimle birlikte uyuyor. sabah uyanıyor. sabah 6 da uyanıyor.

Teyzesii yawrumun odasını pek bi beğendiiii...Ayyyy geliyooo benim kuzummmm yaaaaa
Teyzesi mesajlarina cevap yazamadim mesaj hakkim yok anlamissindir zaten
Gercekten begendinmi odamizi bende cok begendim 10 gun sonra gelecek insalllah.. Sonrada elbiselerini yikiycaz utuluycez sonrada teyzesi gelirde odasini gorur insallah

Teyzesi mesajlarina cevap yazamadim mesaj hakkim yok anlamissindir zaten
Gercekten begendinmi odamizi bende cok begendim 10 gun sonra gelecek insalllah.. Sonrada elbiselerini yikiycaz utuluycez sonrada teyzesi gelirde odasini gorur insallah
anladım kuzum gec diyede aramadım bugünde gec kalkarsın diye uyandırmıyım dedm. evet yaa beğendimm kuzumunnnn odasını maşallahhhh. Darısı bizim odaların başınaa:)

anladım kuzum gec diyede aramadım bugünde gec kalkarsın diye uyandırmıyım dedm. evet yaa beğendimm kuzumunnnn odasını maşallahhhh. Darısı bizim odaların başınaa:)
İnsallah canim tez zamanda hayirli guzel haberler verirsin insallah..

merhaba kızlar.
cicişler topiğine ilk kez yazıyorum.
hastane çıkışı hangi marka aldınız.
fiyatlarını ve kaçlı olduğunu paylaşırmısınız benimle

bugün yine dayanamayıp ip aldım amin canım inşallah
Bende ilk 4 ayima kadar unisex patikler ördum 4-5 tane seninkileri gördukten sonra tekrar elime ip sis alma istegim geldi firsat buldugum bir gun gidip ip alicam bende devam edicem insallah el emegini giydirmek baska zevkli olur bebislerimize

merhaba kızlar.
Ben herhangi bir marka belirlemedim icime sinen hangisiyse ondan 2 tane aldim yesil beyaz karisimini ve turuncu beyaz karisimini yenidogan bebeislere cok yakistiriyorum bende öyle aldim :)

merhaba kızlar.
bir tanesi 10 lu hastane çıkışı tomuycuk marka
2 tanesi de 5 li civil bebekten almıştık markaları aklımda değil arkadaşım.
1 tane de acil hastane çıkışı organik takım aldık.

merhaba kızlar.

Merhabalar ,

Ben eminönü bir ay önce eminönü havuzlu handan 10'lu gaye bebe hastane çıkışını 50 tl ye aldım, pazarlık gücünüz kuvvetli ise (benim pek değildir) daha da uyguna alabilirsiniz.
Hemen hemen tüm markalar var orada.

bunlarda benim bıdığımın cicişleriiii kapı süsü ve bebek şekerini kendim yaptım

Eklentiler

• $IMG-20140301-WA0016.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 118
  • $20140104_112209.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 122
  • $smCHI-6079111780_1.jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 106
  • $org_634999830552818108.jpg
    16,9 KB · Görüntüleme: 110
  • $Idil-Baby-4838-Kendinden-Eldivenli-20li-Set-344926.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 99
  • $l13GOKIUCNT28112GRI_1.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 86
  • $þeker1.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 98
  • $IMG-20140301-WA0002.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 100
  • $IMG-20140301-WA0000.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 102
  • $IMG-20140301-WA0004.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 110
  • $IMG-20140301-WA0006.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 92
  • $IMG-20140301-WA0008.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 94
  • $IMG-20140301-WA0010.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 86
  • $IMG-20140301-WA0012.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 105
  • $IMG-20140301-WA0014.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 102
merhaba kızlar.

canım ben kanz marka 8li hastane çıkışını 90 tlye aldım.
yanına da 2 tane bebefox 5li açil hastane çıkışı aldım.
5lilerin fiyatını şuan hatırlayamadım ama.

Ben hastane çıkışları 2 tane 10 lu 1 tane 5 li set aldım. Onlulardan biri organik o 50 tl diğeri bebitoff un 40 tl ye aldım.. 5 li set de bebitof tanıdıktı satıcı 15 tl ye aldım onu da

Bu iç-dış zıbınlardan da 2 takın aldım biri pembe biri beyaz, 2 tane iç zıbın da hastane çıkışlarında var eder 4 :) genelde göbek bağı düşene kadar giyiyormuş, o yüzden yeter diye düşündüm

Son düzenleme:

Ayy maşallah çok güzel olmuş herşey. Allah huzurla, mutlulukla kullanmayı nasip etsin hepsini :))

Bende dün akşam dolabını silip temizledim, ama hala yeni mobilya kokusu geçmedi hafta sonuna kadar havalandırp öyle yerleştirmeyi planlıyorum.

kizlar hastane cikisi yorumlariniz icin hepinize cok tesekkur ederim.cok faydali oldu.varolun

ayy sorma canım ben dayanamadım yerleştirdimde koku başa bela buram buram lake kokuyo dolaplar kapakları hep açık. havalar güzelken cam full açıktıtda şimdi soğuk bide hava açamıyorum.kıyafetlerine koku sinecek diye çok korkuyorum:18:

Aman Allahim ne guzel alinmis ve dizilmis hersey kiskandim valla ben daha yikamadim bile Allah gule gule kullanmayi nasip etsin o cicileri minigine cok heyecanlidir simdi onlari yikamasi bile.... cicilerimiz Turkiyeden gelicek hepsi elimize gectigi gibi yikiycam valla beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…