2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

Eki Görüntüle 1014434 Eki Görüntüle 1014447 Eki Görüntüle 1014446 Eki Görüntüle 1014445 Eki Görüntüle 1014444 Eki Görüntüle 1014442 Eki Görüntüle 1014443 Eki Görüntüle 1014435 Eki Görüntüle 1014437 Eki Görüntüle 1014438 Eki Görüntüle 1014439 Eki Görüntüle 1014440 Eki Görüntüle 1014441 Eki Görüntüle 1014436 Eki Görüntüle 1014431 Eki Görüntüle 1014432 Eki Görüntüle 1014433 Eki Görüntüle 1014448

kızlar hepsi benim el emeğim. hayatımda elime ilk kez tığ ve şiş aldım hep internetten baka baka bunları örmesini öğrendim.. aralarında bir tane patik var oda eşimin patiğiymiş onuda paylaşmak istedim daha iyilerini yapabilsem keşke yalnız elimden gelenler bunlar battaniyem fena olmamış dimi

çok guzel olmuşler emeğinize sağlık ve eline ilk kez tığ şiş alan biri için perfect yani :) özellikle yelekleri boy boy bol bol yapın derim uykudan kalktıktan sonra sırtlarına geçirmek çok iyi oluyor çok kullanışlı oluyor.

çok teşekkür ederim canım böyle iltifat alınca daha bi hevesleniyorum buarada kollu yelek başladım yalnız anlamadığım için ben kol kısmına kadar gelirim annem devamını getirir artık.

ışte bebegımızın odası bugun aldık kızlar park besıgımızıde yatak odası için aldık ..bı sorum olacak park besıgın ıcıne yatak almak sartmı:90::90::90:

visko yatakalr var park beşik için ucuz fiyatları ama çok kullanmıyacaksan evde pamuklu bi yorgan felan varsa kullanılmadık onuda kullana bilirsin hem daha sağlıklı olur bebek için

visko yatakalr var park beşik için ucuz fiyatları ama çok kullanmıyacaksan evde pamuklu bi yorgan felan varsa kullanılmadık onuda kullana bilirsin hem daha sağlıklı olur bebek için
evet aslında cok kullanılmayacak sadece ılk aylarda kullanılıcak sanırım yorganda kullanılabılır..

Kızlar oğluşumuza bundan aldık biz. Bu arada park beşiğin içine ortopedik yatak alıcam. Bence çocuğun omur kemik gelişimi için yatak önemli..

Son düzenleme:

Hepsi çok güzel ellerine sağlık Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin

amanda aman ne cici seyler bunlar ne hamaratli anneler var baya ciciler örmussun minige gule gule giydirmekte nasip olsun insalah

bunlarda anneannesinin ve teyzesinin oğluşuma hediyeleri.....

Eklentiler

• $Fotoðraf0056.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 75
arkadaşım o gün sana bebek bezlerini yanlış yazmışım. Eve gidince baktım. ben yanlış hatırlamışım herşeyi. şimdi söylüyorum. 1 numaradan 6 tane almışız(2-5kg arası oluyormuş )arkadaşım 1 numaradan 5,5 paket kullanmış. şimdi 2 numaraya geçtiler. benim 3 tane diye hatırlamam şöyle olmuş biz toptancıdan aldık ondan paketlere 2 şer paket koymuşlar :)
2 numaradanda almadık lazım olunca alırız artık :)

ışte bebegımızın odası bugun aldık kızlar park besıgımızıde yatak odası için aldık ..bı sorum olacak park besıgın ıcıne yatak almak sartmı:90::90::90:

Teyzesii yawrumun odasını pek bi beğendiiii...Ayyyy geliyooo benim kuzummmm yaaaaa

Canım çok teşekkür ederim cevabın, düzeltme mesajı yazdıgın için de çok düşüncelisin gerçekten
ben hala benz konusunda kararsızım
bu arada size bişey sorucam 28.haftaya kadr benim bebek aşırı hareketliydi
29.haftada hareketler biraz yavaşladı, çevremdekiler bebek büyüdüğü için yeri daralmıştır diyorlar
ama ben kızımın devamlı beni tekmelemesine öyle alışmışım ki şimdi bi tuhaf oldum
bu arada hiç hareketsiz değil hareketli ama önceki kadar sert ve sık aralıklarla vurmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…