bunlarda benim bıdığımın cicişleriiii kapı süsü ve bebek şekerini kendim yaptım
minik kızımımızın çok guzel olmuş eşyaları annesi rabbim nazarlardan korusun.Sağlıkla kucağınıza alın inş..
çok teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizin olsun inşallah rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAman Allahim ne guzel alinmis ve dizilmis hersey kiskandim valla ben daha yikamadim bileAllah gule gule kullanmayi nasip etsin o cicileri minigine cok heyecanlidir simdi onlari yikamasi bile.... cicilerimiz Turkiyeden gelicek hepsi elimize gectigi gibi yikiycam valla beklemedeyim
çorumda yaşıyorum canım benim. hoby market varmış burda bende işim düşünce öğrendim. ordan aldım herşeyi. gerçi bu resimdeki kapı süsü bitmemişti dur bitmişini göstereyim sana yapacaksan fikir olurCnm hepsi cok guzeller.bebek şekeri kapi süsü malzemelerini nerden aldın.nerede yaşıyorsun tabi onu sormak lazım :)
çook teşekkür ederiz. bebişime çok renkli giydirmek istemiyorum daha çok krem rengi tonlarını tercih ettim hep pudra falan. eminim sizinkilerde çok güzeldir. güle güle giysinler inşallahzevklerimiz bu kadar mı benzer, çok şaşırdım fotoğrafları görünce. Beyaz mobilyalar ve mobilyanın tarzı, çekmece örtüleri.. idil bebeden alınan hastane çıkışı bile aynı, bu kadar mı olur.. güle güle kullanın maşallah hepsi çok ama çok güzel
çorumda yaşıyorum canım benim. hoby market varmış burda bende işim düşünce öğrendim. ordan aldım herşeyi. gerçi bu resimdeki kapı süsü bitmemişti dur bitmişini göstereyim sana yapacaksan fikir olurEki Görüntüle 1021117
bu da benim kızımın kapı süsü.. meleğineli diye bir site var orada çok güzel şeyler var merak edenler bakabilir, benim elimden geldiği için kendim yaptım.. bebek aynı oldu gibi , ama diğer yerleri çok farklı oldu, ben gül kullanmak istedim ve elimdeki malzemelrin odaya uyumlu lanlarını kullandım... çok içime sindi ama.. aynıEki Görüntüle 1021903 bebek başından hediyelikleri de yapıyorum o daha bitmedi...
çorumda yaşıyorum canım benim. hoby market varmış burda bende işim düşünce öğrendim. ordan aldım herşeyi. gerçi bu resimdeki kapı süsü bitmemişti dur bitmişini göstereyim sana yapacaksan fikir olurEki Görüntüle 1021117
canım bende o siteden baktımçok beğendim bende aşağıdakini yaptım, daha tam bitmedi ama.. Bir de arkadaşım hediye bir kapı süsü yolladı 2 tane kapı süsümüz oldu
Eki Görüntüle 1022283
Bende hastaneye ayri yaptim.. guzel olmus melegin... iyi gunlerde kullanmak nasip olsun insallah... boyle boyle zaman gececek iste...
bu da benim kızımın kapı süsü.. meleğineli diye bir site var orada çok güzel şeyler var merak edenler bakabilir, benim elimden geldiği için kendim yaptım.. bebek aynı oldu gibi , ama diğer yerleri çok farklı oldu, ben gül kullanmak istedim ve elimdeki malzemelrin odaya uyumlu lanlarını kullandım... çok içime sindi ama.. aynıEki Görüntüle 1021903 bebek başından hediyelikleri de yapıyorum o daha bitmedi...
Maşallah ne çok güle güle giysin :) prima yı premium care almışsın. Ben çok kararsız kaldım sonra yeşil paketlerden aldımbunlarda benim bıdığımın cicişleriiii kapı süsü ve bebek şekerini kendim yaptım
kuşlar pisik kremi, şampuan bu tur şeyleri hangi markalar aldiniz.
internet üzerinden alışveriş yapmak istiyoruz.Ama ürün kalitesinde birde dolandırılma yönünden korkularımız var. siz bebeğinize hangi siteden alışveriş yapıyosunuz güvendiğiniz bir site varmı ?
Biz tum giyimimizi butikbebeden aldik hem kalite yönunden hem fiyat yönunden cok memnun kaldim...internet üzerinden alışveriş yapmak istiyoruz.Ama ürün kalitesinde birde dolandırılma yönünden korkularımız var. siz bebeğinize hangi siteden alışveriş yapıyosunuz güvendiğiniz bir site varmı ?