2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

bunlarda benim bıdığımın cicişleriiii kapı süsü ve bebek şekerini kendim yaptım

zevklerimiz bu kadar mı benzer, çok şaşırdım fotoğrafları görünce. Beyaz mobilyalar ve mobilyanın tarzı, çekmece örtüleri.. idil bebeden alınan hastane çıkışı bile aynı, bu kadar mı olur.. güle güle kullanın maşallah hepsi çok ama çok güzel

minik kızımımızın çok guzel olmuş eşyaları annesi rabbim nazarlardan korusun.Sağlıkla kucağınıza alın inş..

çok teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizin olsun inşallah rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Cnm hepsi cok guzeller.bebek şekeri kapi süsü malzemelerini nerden aldın.nerede yaşıyorsun tabi onu sormak lazım :)
çorumda yaşıyorum canım benim. hoby market varmış burda bende işim düşünce öğrendim. ordan aldım herşeyi. gerçi bu resimdeki kapı süsü bitmemişti dur bitmişini göstereyim sana yapacaksan fikir olur

çook teşekkür ederiz. bebişime çok renkli giydirmek istemiyorum daha çok krem rengi tonlarını tercih ettim hep pudra falan. eminim sizinkilerde çok güzeldir. güle güle giysinler inşallah

bu da benim kızımın kapı süsü.. meleğineli diye bir site var orada çok güzel şeyler var merak edenler bakabilir, benim elimden geldiği için kendim yaptım.. bebek aynı oldu gibi , ama diğer yerleri çok farklı oldu, ben gül kullanmak istedim ve elimdeki malzemelrin odaya uyumlu lanlarını kullandım... çok içime sindi ama.. aynı bebek başından hediyelikleri de yapıyorum o daha bitmedi...

canım bende o siteden baktım çok beğendim bende aşağıdakini yaptım, daha tam bitmedi ama.. Bir de arkadaşım hediye bir kapı süsü yolladı 2 tane kapı süsümüz oldu

Çok güzel olmuş anesiiii :) Ellerine sağlık..
Bende bunun kuşlusuna başlıyorum..Şekerleride kuşlu anahtarlık yapacağım,artık değişmez inşallah kararım :)

internet üzerinden alışveriş yapmak istiyoruz.Ama ürün kalitesinde birde dolandırılma yönünden korkularımız var. siz bebeğinize hangi siteden alışveriş yapıyosunuz güvendiğiniz bir site varmı ?

kuşlar pisik kremi, şampuan bu tur şeyleri hangi markalar aldiniz.

Şampuan,losyon,yağ,sabun vs Sebamed aldık biz..
Pişik önleyiciyi Bepanthol almayı düşünüyorum onu daha almadım..

Bebe confort loola kırmızı pusetimizi de aldık.Sevi bebeden de banyo küveti takımını da aldık...Eksikler kalmadı gibi yavrumuzu bekliyoruz.Allahım hepimizi sağ salim zamanında kucağımıza almamızı nasip etsin...

Biz tum giyimimizi butikbebeden aldik hem kalite yönunden hem fiyat yönunden cok memnun kaldim...
siteyi hergun takip etmek gerekiyor cunki urunler bi kac gunde bir degisiyor ve gelmesi biraz vakit aliyor onlarinki 10 gun kadar belki 14 te olabiliyor... cunki urunleri bizlerin siparislerinden sonra onlar siparis veriyor yani stockta yok hicbiri bekleriz aliriz dersen ki degiyor fiyatida kaliteleride cok iyi hergun bisiy ekliyorlar

Kızım için yarışmadan kazandığım indirimle aldığım halı: odasına serecem.. ilerleyen zamanda bununla ilgili bir dekorasyon da yaparım.. Yavaş yavaş artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…