2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

aydede çok bebeksi duruyor bir gün büyünce çocuklar beğenmiyor bu ne böyle ben bebek miyim gibi lafları oluyor ondan canım kuş olanı dedim.

tekrar sağol canım, bunlar çıkabiliyor aslında, yani biraz büyüyünce değiştirebilirim kulplarını falan...

ben aydede diycem en az 3-4 yasina kadar severwk kullanir bebiste kuslu olan bana biraz sansiz gibi geldi kus ddedigin civil civil durucak solap kulplarini nasil secersen duvar stickerleride öyle secki uyumlu olsunlar

ahh ahhh bu karasızlık beni öldürecek :) şunun şurasında bi sticker yaa :) inşallah birkaç güne karar veriebilirim

Arkadaşlar az önce markete gittim bebek bezlerine bakmak için.prima pampers var yeni doğan olarak.premium care olanı yok.Bebek bezi alan varmı?Bir de primanın ıslak havlusu vardı ondanda alan varmı?

Islak mendili unybaby yeni doğan 3 lü paket aldım
Bez konusunda bende kararsızım prima premium care alıcam alıcam ama kaç numara alacagıma karar veremedim doğuma yakın hastaneye sorup alırım

Ben sanirim diger tarafta okudum pierre cardin takima kurulum vs dahil nasil 1200 e sahip oldunuz ya valla cok merak ettim outleti falan mi vardi?? Ben bir besik sordum sizin yazdiginizi goeunce uygunmus diye mubarek altin 2000 kusur dedi..

Islak mendili unybaby yeni doğan 3 lü paket aldım
Bez konusunda bende kararsızım prima premium care alıcam alıcam ama kaç numara alacagıma karar veremedim doğuma yakın hastaneye sorup alırım

su an en hassası prima premium ben yeni doğan 1 nodan alacağım ama bi paket.1 paketi bitmeden bile toparlayıp iki numara geçebiliyorlar stok yaparsanız ikiyi daha çok alın ben indirim bekledim su an 28 tl bi ara metroda 22 ye inmişti almadıma pişmanın şimdi

ışte bebegımızın odası bugun aldık kızlar park besıgımızıde yatak odası için aldık ..bı sorum olacak park besıgın ıcıne yatak almak sartmı:90::90::90:

Eklentiler

• $images.jpg
    5,6 KB · Görüntüleme: 87
  • $09.024.9196.071901t3.jpg
    9,2 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…