oyumu kuşludan yana kullanıyorum.
aydede çok bebeksi duruyor bir gün büyünce çocuklar beğenmiyor bu ne böyle ben bebek miyim gibi lafları oluyor ondan canım kuş olanı dedim.çok sağol canım benim, kararsızlıktan ölcem bir gün :)
aydede çok bebeksi duruyor bir gün büyünce çocuklar beğenmiyor bu ne böyle ben bebek miyim gibi lafları oluyor ondan canım kuş olanı dedim.
canım burun aspiratörünü önermiyorlar ben almayacagım. öğretmenim kime sorsam arkadaşlarımdan drları önermemiş bebeğe zarar veriyor demişler. ateşölçer ise chicco aldık kullanan arkadaşlarım çok memnun kulaktan ateş
benım burun aspiratörunden haberim bıle yoktu. bır arkadasım mutlaka al çok gerekiyor dedi. ben de şaşırdım artık ne alacağımı listem bir türlü azalmıyor((
Arkadaşlar o kadar karasız bir yapım var ki, bana yardımcı olur musunuz ? Bebeğimin odasını aldık çok şükür ama şimdi de dolap sticker ve kulplarına karar veremiyorum :) sizce kuşlu mu yaptırayım yoksa aydedeli mişimdiden teşekkürler
Eki Görüntüle 1010976 Eki Görüntüle 1010977 Eki Görüntüle 1010978 Eki Görüntüle 1010979
hımm neden önermiyorlarmış ki doktorlar.
üzerindeki resimlerde mi çıkabiliyor canım?
Bence de kuş :) Daha sevimli,şirin :)
ben aydede diycem en az 3-4 yasina kadar severwk kullanir bebiste kuslu olan bana biraz sansiz gibi geldi kus ddedigin civil civil durucak solap kulplarini nasil secersen duvar stickerleride öyle secki uyumlu olsunlarArkadaşlar o kadar karasız bir yapım var ki, bana yardımcı olur musunuz ? Bebeğimin odasını aldık çok şükür ama şimdi de dolap sticker ve kulplarına karar veremiyorum :) sizce kuşlu mu yaptırayım yoksa aydedeli mişimdiden teşekkürler
Eki Görüntüle 1010976 Eki Görüntüle 1010977 Eki Görüntüle 1010978 Eki Görüntüle 1010979
Arkadaşlar az önce markete gittim bebek bezlerine bakmak için.prima pampers var yeni doğan olarak.premium care olanı yok.Bebek bezi alan varmı?Bir de primanın ıslak havlusu vardı ondanda alan varmı?
Arkadaşlar o kadar karasız bir yapım var ki, bana yardımcı olur musunuz ? Bebeğimin odasını aldık çok şükür ama şimdi de dolap sticker ve kulplarına karar veremiyorum :) sizce kuşlu mu yaptırayım yoksa aydedeli mişimdiden teşekkürler
Islak mendili unybaby yeni doğan 3 lü paket aldım
Bez konusunda bende kararsızım prima premium care alıcam alıcam ama kaç numara alacagıma karar veremedim doğuma yakın hastaneye sorup alırım
hepsine ayrı ayrı bayıldım. hepiniz ağız tadıyla kullnın inşallah
ben diğer tarafa eklemiştim ama arkadaşlar bu tarafa da ekleyelim istemişti. benim tüm alışverişim bitti bebek için :)
oda takımı: Eki Görüntüle 933407
sadece dolap ve beşiği aldım. Pierre cardin den. bunlara ek yataği, kenar koruması ,uyku seti ve nevresim takımı kurulum bedeli hepsine 1200 tl verdim.
arabasını da Pierre cardinden aldım. ps 805 di sanırım modeli. daha açmadım. açınca eklerim fotosunu. onu da 850 tl ye aldık.
bu da yer de kullanabileceğim anakucağı: Eki Görüntüle 933410
bu da chicco marka. 170 tl idi ama 130 tl ye aldım.
diğer aldıklarım çok fazla olduğu için hiç fotolarını çekmedim kızlar. çekince eklerim.
tenine kimyasal değmemesi için pamuk aldım: Eki Görüntüle 933413
ayrıca saolsun yeni doğum yapan bir arkadaşımdan da hastane çantası için liste aldım. aklınızda olsun:)
benim için liste: Eki Görüntüle 933415
oğlum için liste: Eki Görüntüle 933417
Islak mendili unybaby yeni doğan 3 lü paket aldım
Bez konusunda bende kararsızım prima premium care alıcam alıcam ama kaç numara alacagıma karar veremedim doğuma yakın hastaneye sorup alırım