2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

Canım çok güzel görünüyo,,oğluşun güle güle kullansın..markasını ve fiyatını öğrenebilirmiyim..

Tiny love canım markası. E bebek ten 280 TLye aldık. Bide kampanya vardı 250 TL lik alışveriş yapana 50 TL hediye çeki vardı. 50 TL de Çek kazandık..

kuşlar pisik kremi, şampuan bu tur şeyleri hangi markalar aldiniz.

herkes sebamed tavsiye ediyor ancak ben chicco aldım,set halinde indirimdeydi,yanında çanta hediyesi vardı.
bunları kullandıkktan sonra sebamed almayı düşünüyom.

canım ben mecburen internetten alışveriş yapıom,çok küçük bi yerde oturuyoz ve herşey satılmıyor burda.
butik bebe ve annelütfen.com'dan alışveriş yapıom çok memnunum,ürünler kalitel.

Maşallah ne çok güle güle giysin :) prima yı premium care almışsın. Ben çok kararsız kaldım sonra yeşil paketlerden aldım

canım bende tavsiye üzerine aldım bunu etrafımda birsürü bebiş varda zaten çok değl 2 paket aldım olurda bebişe yaramazsa değiştirirm diye.

oğluşuma yeni yeni almaya başladım kangurusu ve bakım çantasını miniçodan diğerlerini internetten uygun fiyatlarıyla 2 gün önce aldım sabırsızlıkla gelmelerini bekliyorum

ya ben neden resim ekleyemiyorum hata verip duruyo bu forumun tek sevmediğim yanı resim ekleme seçeneği hiç kullanışlı değil yüklemiyo resim

ya ben neden resim ekleyemiyorum hata verip duruyo bu forumun tek sevmediğim yanı resim ekleme seçeneği hiç kullanışlı değil yüklemiyo resim

telefondan olmuyo bende bulamadım bılgısayardan gonderıyorsan msj yazdıgın bolumun altında dıger seceneklerde eklentıler var oraya tıklayıp resmı secıp yukle dıon o kadar

telefondan olmuyo bende bulamadım bılgısayardan gonderıyorsan msj yazdıgın bolumun altında dıger seceneklerde eklentıler var oraya tıklayıp resmı secıp yukle dıon o kadar

canım bende aynen öyle yapıyorum zaten ama her seferinde hata verio sistem değişse ne iyi olacak resimlerin boyutu mu büyük geliyo nedir anlamadım

arkadaşlar hala bebeğime yatak alamadım yani minderini ortopetik pamuklu yaylı vs vs hangi marka ve hangi özellikte almalıyım?
Canım bende aynı şekilde kararsız kaldım. Ama bebeği olan yakınlarıma sorduğumda herkes sünger yatakları öneriyor. Yaylı yataklar, visko yataklar, çok yumuşak olan kuş tüyü vb yataklar omurga gelişimi açısından sağlıklı değilmiş.
Ben mothercare de bir yatak beğendim, güzel gibi 130 TL fiyatıda sanırım onu alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…