Arkadaşlar az önce markete gittim bebek bezlerine bakmak için.prima pampers var yeni doğan olarak.premium care olanı yok.Bebek bezi alan varmı?Bir de primanın ıslak havlusu vardı ondanda alan varmı?
Bez almadım ama primi alacağım ilk etapta ya da molfix ıslak mendil olarak unibaby yenidoğan ıslak pamuk aldım
Arkadaşlar az önce markete gittim bebek bezlerine bakmak için.prima pampers var yeni doğan olarak.premium care olanı yok.Bebek bezi alan varmı?Bir de primanın ıslak havlusu vardı ondanda alan varmı?
kızlar burun aspıratörunu otrıbebe düşünüyorum en ıyısı bu dedı arkadaslar. sız ne aldınız bır de ates olçer kulaktan olmalıymış braun a ıyı dıyorlar sız ne dıyorsunuz.. valla kararsızlıktan alacagımı da alamıyorum.
canım burun aspiratörünü önermiyorlar ben almayacagım. öğretmenim kime sorsam arkadaşlarımdan drları önermemiş bebeğe zarar veriyor demişler. ateşölçer ise chicco aldık kullanan arkadaşlarım çok memnun kulaktan ateşölçer.kızlar burun aspıratörunu otrıbebe düşünüyorum en ıyısı bu dedı arkadaslar. sız ne aldınız bır de ates olçer kulaktan olmalıymış braun a ıyı dıyorlar sız ne dıyorsunuz.. valla kararsızlıktan alacagımı da alamıyorum.
prima aldık biz canım gayet güzel. ıslak mendil konusuna gelince, ben pamuk aldım evde iken sulu pamukla sileceğim. dışarıda kullanmak içinde unibaby yenidoğan ıslak havlusunu ve mendilini aldık.Arkadaşlar az önce markete gittim bebek bezlerine bakmak için.prima pampers var yeni doğan olarak.premium care olanı yok.Bebek bezi alan varmı?Bir de primanın ıslak havlusu vardı ondanda alan varmı?
canım burun aspiratörünü önermiyorlar ben almayacagım. öğretmenim kime sorsam arkadaşlarımdan drları önermemiş bebeğe zarar veriyor demişler. ateşölçer ise chicco aldık kullanan arkadaşlarım çok memnun kulaktan ateşölçer.
prima aldık biz canım gayet güzel. ıslak mendil konusuna gelince, ben pamuk aldım evde iken sulu pamukla sileceğim. dışarıda kullanmak içinde unibaby yenidoğan ıslak havlusunu ve mendilini aldık.
bende prima yeni doğan alacaktım ama doktorlar yenidoğan olanı önermiyorlarmış can bebe daha iyi diye duydum prima yada can bebe alacam ıslak mendil düşünmüyorum en az 3 ay bitene kadar pamuk kullanacam
kızlar burun aspıratörunu otrıbebe düşünüyorum en ıyısı bu dedı arkadaslar. sız ne aldınız bır de ates olçer kulaktan olmalıymış braun a ıyı dıyorlar sız ne dıyorsunuz.. valla kararsızlıktan alacagımı da alamıyorum.
bende prima yeni doğan alacaktım ama doktorlar yenidoğan olanı önermiyorlarmış can bebe daha iyi diye duydum prima yada can bebe alacam ıslak mendil düşünmüyorum en az 3 ay bitene kadar pamuk kullanacam
teşekkür ederim canım unibaby ıslak havlusunu nerden aldınız?
internet üzerinden aldık canım. minirome diye site memnun kaldık.teşekkür ederim canım unibaby ıslak havlusunu nerden aldınız?
internet üzerinden aldık canım. minirome diye site memnun kaldık.
Migros'tan 3 şü paketini 15 liraya aldım. Sonra birgün e bebekte kampanya vardı ordan 12 li paketi 35 liraya aldım ama şuan kampanya yok. Unibaby malesef biraz pahalı. Miniş popolar tahriş olmasında hiç önemli değil bi şekilde alırız :)
teşekkür ederim canım unibaby ıslak havlusunu nerden aldınız?
en uygun fiyatlar orada canım. biz çok araştırmıştık toplu aldık oradan çoğu şeyimizi. sebamed ürünleri flanfilan hep aldık. firmayı aradık görüştük güvenilir oldu.teşekkür ederim.
canım burun aspiratörünü önermiyorlar ben almayacagım. öğretmenim kime sorsam arkadaşlarımdan drları önermemiş bebeğe zarar veriyor demişler. ateşölçer ise chicco aldık kullanan arkadaşlarım çok memnun kulaktan ateşölçer.
prima aldık biz canım gayet güzel. ıslak mendil konusuna gelince, ben pamuk aldım evde iken sulu pamukla sileceğim. dışarıda kullanmak içinde unibaby yenidoğan ıslak havlusunu ve mendilini aldık.
bildiğimiz kare olan pamuklar arkadaşım.Bu pamuk bildigimiz pamukmu yoksa alt silme icin özel olarakmi satiliyor?
Arkadaşlar o kadar karasız bir yapım var ki, bana yardımcı olur musunuz ? Bebeğimin odasını aldık çok şükür ama şimdi de dolap sticker ve kulplarına karar veremiyorum :) sizce kuşlu mu yaptırayım yoksa aydedeli mişimdiden teşekkürler
Eki Görüntüle 1010976 Eki Görüntüle 1010977 Eki Görüntüle 1010978 Eki Görüntüle 1010979