2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

Çok güzel güle güle kullanın benimde annem çok güzel ciciler ördü kızıma :)

çok teşekürlerr canlarrrr bi bunları yaptımmm annem sağolsunnn yelekti şapkadıı boş durmuoo kısmet olursa onları çekip atarımm sizlereee Rabbimmm hepsini giydirmeyyiii nasip etsin bizlereee

teşekür edermmm canımm amaaa bilmem inanırmısınn ilkes yaptımmm bende kendimi beceriksiz sanırdımmm meğersem içimde bi ören bayan saklımışşş yoksaaa benn kimmm örgü dantel kimmm
Masallah bebek icin olunca hamaratlilik tavan yapmis desene bende ördum yaptim ama ne yalan söylim seninkiler kadar guzel degiller gule gule kullansin ins. prenses

bayıldım canım mükemmeller:) hangı sıteden aldın acaba ben de alayım :)))
Ebay.com ayni zamanda ebay.co.uk da satiliyor yurtdisindan gelicekler tanesi 5-6 liraya geldi sanirsam emin degilim arama yerine baby socks yazinca secenekler cikiyor zaten hersey ingilizce ingilizcen varsa cok rahat halledersin yoksa ben yardimci olmaya calisirim alirsan

nazlım ellerine sağlık
bunları sen mi yaptın ne beceriklisin
güle güle giysin prensesin

nazlım ellerine sağlık
bunları sen mi yaptın ne beceriklisin
güle güle giysin prensesin

evett melekmmm içimdeki ören bayanı çıkardıı kızçemmm
Allah razı olsunnn kuuzummmm inşallaaahhhhhhhh

bende oğluşuma aldım bayağı bişeyler... prego baby yummy 8024 park yatak,johnson delux travel sistem bebek arabası aldık..

Eklentiler

• $IMG_0842.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 70
merhaba kzıalrrr şöyle bi göz gezdirdim çok güzel şeyler almışsınız güzel günlerde giysin bebeilşerniz cicilerrini ben daha pek bişey alamdım yakında başlıyacam ama park beşikmi ahşap beşikmi onu araştırıyorum sizce hangisi daha kullanışlı olur bide pregon park beşik alan varmı aranzıda

arkadaşım pregon park beşiği tam bilmiyorum ben suny babynin aldım ama ahşap beşik pek kullanışlı değil park beşiği katlayıp istediğin yere götürebilirsin bebek büyüdükten sonra da saklaması daha kolay olur diye düşünüyorum.

evet haklsın herkes böyle diyor park yatkta diğer markalr naylonsu oluyormuş sallanırken çok ses çıakrıyorm uş pregon normal kumaşmış deidelr ondan o markayı düşünüyorum

merhaba pregonun park beşiği nasıl bende ona karar verdima ama netten alacam canlı bakamdım kumaş kalitesi nasıl

Prego baby'nin yummy 8024 model turkuaz rengi park yatağını aldık.doğuma 2,5 ay var son haftalarda kurucam yatağı ama görme amaçlı evde kurduk eşimle.açıkçası çok güzel bi seçim yapmışım iyiki almışım. kraftın park yataklarından bile daha sağlam.ben tavsiye ederim bu yatağı.renk seçenekleride var. kırmızı,lacivert,mor ve turkuaz.kumaş kalitesi çok iyi ve kullanışlı.5 yaşına kadar kullanılabiliyormuş.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için bende unun kırmızısını beğenmiştim onu alayım ozman kalitesi önemli gerçekten bide kumaş yapısı diğer naylonsu olanalr kansorojen madde içeriyor diye duymuştum sende güle güle kullan

bi sorum daha olacak aldığın park yatakta cibinlik özelleği varmı acaba cibinlik benim için çok öenmli sıcak bol sinekli ilde yaşıyorum

bi sorum daha olacak aldığın park yatakta cibinlik özelleği varmı acaba cibinlik benim için çok öenmli sıcak bol sinekli ilde yaşıyorum

cibinliği var ama diğer park yataklardaki gibi süslü değil sıradan siyah bir cibinlik.yatağın üzerini tamamen örtüyor boşluk kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…