- 26 Nisan 2008
- 2.912
- 1.055
merhaba pregonun park beşiği nasıl bende ona karar verdima ama netten alacam canlı bakamdım kumaş kalitesi nasıl
Prego hakkında fikrim yok ben park yatağını chiocco lulbaby aldım çok kaliteli kumaşı herşeyi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba pregonun park beşiği nasıl bende ona karar verdima ama netten alacam canlı bakamdım kumaş kalitesi nasıl
Eki Görüntüle 1006905
Eki Görüntüle 1006907
bizde oğlumuza 2 beşik aldık.Bi mobilya birde hamak olarak.
cibinliği var ama diğer park yataklardaki gibi süslü değil sıradan siyah bir cibinlik.yatağın üzerini tamamen örtüyor boşluk kalmıyor.
Prego hakkında fikrim yok ben park yatağını chiocco lulbaby aldım çok kaliteli kumaşı herşeyi :)
Güle güle kullanın inş. Allah sağlıkla yatmayı nasip etsin
evet o markanın ki çok iiymiş kumaşı ama sallanma özelliği yokmuş o yüzden onu eledim prego için kraften daha kaliteli diyorlar ondan o markaya karar verdim
çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için bende unun kırmızısını beğenmiştim onu alayım ozman kalitesi önemli gerçekten bide kumaş yapısı diğer naylonsu olanalr kansorojen madde içeriyor diye duymuştum sende güle güle kullan
bi sorum daha olacak aldığın park yatakta cibinlik özelleği varmı acaba cibinlik benim için çok öenmli sıcak bol sinekli ilde yaşıyorum
Ben ebebek sayfasında gördüm 350 galiba fiyatı ancak bugün nuna leaf kullanan bir arkadaşımla görüştüm yeni doğan için uygun olmadığını (yaklaşık 1, 1.5 aylık onun bebeği) bebeğin içinde rahat edemediğini söyledi, çünkü tam yatmıyo. bebek biraz büyüdükten sonraya erteledim alma işini.
Arkadaslar kramer marka park yataklar hakkında fikri olan varmi indirimde ve visko yatak hediyeli 180 tl avantajlı geldi sizin fikriniz nedir
Bende kırmızısı var canım, hatta fotosu var ekleyeyim
Eki Görüntüle 1008207
cibinliği siyah canım bütün olarak üstüne geçiyor, yatağım sağında ve solunda çıtçıtlar var oraya monte ediliyor, fakat öyle bol ferah bir cibinlik değil.
Bende prego yummy var, altında sallanma aparatları var, boşken denedik sallanıyor canım
cok tesekkurler kizlar Ebay.com dan aldik ayni zamanda ebay.co.uk da ayni site yurtdisindan gelicekler tanesi 5-6 liraya geldi sanirsam
baby alternatifine girince arama yerinede baby socks yazinca cikiyor zaten ingilizceniz varsa cok rahat alirsiniz
yoksada yardimci olmaya calisirim aldigim saticinin linkini de verebilirim
Gumruge takilmiyor mu derken anlamadim biz hicbir sorun yasamadik sadece 1 kere 500 lirayi gecince aldigimiz bir urun fazladan para ödemistik gumrukteebay'dan alınca gümrüğe takılmıyor mu?
ikiside cok guzel gule gule kullanin ins.Eki Görüntüle 1006905
Eki Görüntüle 1006907
bizde oğlumuza 2 beşik aldık.Bi mobilya birde hamak olarak.
sallanması güzelmi bide kumaşı nasıl kalitelimi ne kadara aldınız
Kumasi oldukca kaliteli, musamba degil kumas gibi, prego nun calista model arabasi da var bende, kumaslari ayni. Buradaki bebe magazasindan icinin visco yatagi, uyku seti ile birlikte pesin 370 e aldim.
çok uyguna almışsın urda sadece beşiğine 350 tl diyorlar
ikiside cok guzel gule gule kullanin ins.