2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

beşik çok güzel canım nevresım takımı ve cıbındırıgın renklerı harika. cıvıl cıvıl olmuş. ben de turkuaz beyaz bır uyku seti alacağım:)

beşik çok güzel canım nevresım takımı ve cıbındırıgın renklerı harika. cıvıl cıvıl olmuş. ben de turkuaz beyaz bır uyku seti alacağım:)

Bebek arabamizida turkuaz aldik Bende turkuazi cok seviyorum begenerek aldim kizlarada erkeklerede yakistirdigim bir renk

buda çilek beşik yastığımızzz arkası düzz argan tığ yeşil inşallah kısmet olursa kızımın ismini NİL düşünüorzzz arkada kısmınaa taş boncuklarla NİL'im yazacağım o sebeble arkasını paylaşmadımmm Allahımmm hayırlısı ilee giydirmeyi nasİp etsinn hepimizeee

Oy Oy yerim ben sizi. Ellerine sağlık canım. Allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin İNNNŞŞŞAAAALLLAAAHHH.

bulursanız satan bir yer bende bundan istiyorum, 80 kg kadar tartıyor büyüyünce de kullanır.. haber verirseniz sevinirim.

Ben ebebek sayfasında gördüm 350 galiba fiyatı ancak bugün nuna leaf kullanan bir arkadaşımla görüştüm yeni doğan için uygun olmadığını (yaklaşık 1, 1.5 aylık onun bebeği) bebeğin içinde rahat edemediğini söyledi, çünkü tam yatmıyo. bebek biraz büyüdükten sonraya erteledim alma işini.

Ay cok tatlilar masallah bebek cok sansli keske bende bu kadar hamaratli olsaydim bu islerde neler yaparrdim kimbilir bende bi kactane ördum ama seninkilerin yanindan bile gecmezler cok sönuk kaldilar simdi

Çok güzellermiş canm...sağlıkla kullansın inşllh...nerden aldınız internetten mi cnm...çok bğdim ben de sipariş vermek istiyorum

ellerine sağlık canm hepsi çok güzel omuş...böyle hamarat annelere bayılıyorum..güzel günler giysi inşllh

çok beğendim iyi ve sağlıklı günlerde kullansın inş.nerden aldınız ?

cok tesekkurler kizlar Ebay.com dan aldik ayni zamanda ebay.co.uk da ayni site yurtdisindan gelicekler tanesi 5-6 liraya geldi sanirsam
baby alternatifine girince arama yerinede baby socks yazinca cikiyor zaten ingilizceniz varsa cok rahat alirsiniz
yoksada yardimci olmaya calisirim aldigim saticinin linkini de verebilirim

Çok güzel güle güle kullanın benimde annem çok güzel ciciler ördü kızıma :)

Ay cok tatlilar masallah bebek cok sansli keske bende bu kadar hamaratli olsaydim bu islerde neler yaparrdim kimbilir bende bi kactane ördum ama seninkilerin yanindan bile gecmezler cok sönuk kaldilar simdi

teşekür edermmm canımm amaaa bilmem inanırmısınn ilkes yaptımmm bende kendimi beceriksiz sanırdımmm meğersem içimde bi ören bayan saklımışşş yoksaaa benn kimmm örgü dantel kimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…