plastıği kalın ..valla cnm ben senın kadar ıncelemedim. modeli tam takım olmasından ve rengınden dolayı sipariş verdim. sonuçta hepsı plastık. saatlerce yıkamayacagız ya:) sipariş kutu ıcınde geldi bırsey olmadı.
tamam canım çok saol olmadı bende vercem sipariş krem ya da pembe renginden.Zaaten öolçülerinden büyük olduğu belli gibi yazılanlara göre.Buna da karar verdik kaldı bebek arabası bakalım artık neye karar vercez.Küvette bile ikilemde kaldık arabada ne olcak bakalım...
Eki Görüntüle 983281 Eki Görüntüle 983282 Eki Görüntüle 983283 Eki Görüntüle 983284
bunlarda oğluşumun cicileri:))))
Gule gule kullanin ins... bizede lazim bunlar :) henuz almadik
Çok güzeller, Sağlıklı mutlu günlerde kullansın..
Teşekkürler canım
ooooo sen küvette bu kadar takılırsan:))) bebek arabası zor secım:)))eşim kaç ay arastırdı:)youtubedan ızleye ızleye adam uzman oldu.bebk magazalatında arabayı açamayan kısılere arabayı açıyor katlıyor o derece yanı. bız peg prego, maxıcosı ve graco evo arasında kaldık. sonunda uygun olması dolayısıyla graco evo travel sıstem aldık:) peg pregoyu pek ızmırde bulamadık pahalı dıye heryer getırmıyor. graco evoyuda eşim fıyatı çok arastırdı. kemeraltına gıttı ordakı bebek magazasından graco evoyu ve yatak odasına koyacagımı chıcco oyun parkını pazarlıkla cok uyguna aldı hem de taksıtle. jokere hellobabyy e bebege aldanma oralar cok pahalı
canım benim eşimde araba konusunda uzmanlaştı.Biz de travel sistem bakıyoruz ama evo ya bakmıştık ama evo üzerindeki port bebe gibi şeyin çıkarılması gerekiyor katlanması iiçn biz de ondan vazgeçmiştik.Joker de bebeconfort un araçları çok iyi gibi geldi.En azından çocuğun oturacağı yer ile birlikte katlanıyor...İstediğin zaman çıkarıp anakucağı görevinde olan oto koltuğunu koyabilirsin.Onun belirli zamanlarında uygun kampanyaları oluyor onu kollucaz ya da başka araç bakıcaz.Ama evo da iyiiyidi.Güle güle kullanın.Kemer altında barış bebe varmış fiyatları uygun diyorlar olmadı oraya da bakcz.Ama joker de hello baby de çok uygun kampanyalar oluyor ıslak mendil bez biberon emzik vb gibi onları takip edip uygun alabiliyorsun =)
halıyı bende çok beğendim.sipariş vermeyi düşünüyoruz.İyi günlerde can sağlığıyla kullanın.
bebeconfortun bebek arabası babaannesınde var ondan başka markaya yöneldik.. kendı bakacagı ıcın onda da olması gerekıyormuş..jokerde bır buçuk ay once bebconfortun arabası 599 a ınmıştı ama anakucagı 499 dan hıc ınmıyor.evonunda araba koltugu bebek arabası cıkarılıp takılıyor ayrı araba havası verıyor aynı bebeconforttakı gıbı.. ayrıca bebek arabası evodakı hem arabalı sekılde kapanıyor hem de bebek arabası cıkıp ayrı olarakta katlanabılıyor.ıkı şekılde katlanıyor hem araba uzerındeyken hem de cıkarılıp sadece şasesi kapanabılıyor.. bebeconforta göre daha hafıf suspansıyonlu..hatta şu anda arabalı şeklıyle komple katlı duruyor.öyle olsa almazdık.jokerdekı görevlı çocuk bızede arabalı seklıyle kapatamamıştı :) netten araştırınca bızde gördük.sonuçta hala aklım peg pregonun üçlü setinde ama aşırı pahalı 2600 tlcık:)
halıyı siparış verme canım gelen renk turkuaz mavısı degıldı. gelen renk koyu lacivert uzerıne balıklar. balıkları cok guzel. ama halının rengı lacıvert oldugu ıcın ıptal edıcem. musterı hızmetlerıne de kızdım neden farklı renk resm koyuyorsunuz dedım..eger odana uyarsa al canım. ama benımkıne uymuyor ıptal edıcem
Canım öyleyse biz de evo ya bakabilirz.Çünkü kapanmadığını söylüyorlardı nette izlemiş eşim oda öyle sanmıştı.Tamam o zaman gidelim önümüzdeki günlerde bakalım bir ara bizde kemeraltında nereden aldınız acaba canım kaça maloldu sitelerde hep 1100 tlden başlıyor orada daha mı ucuzdur acaba...
canım ben akşam sordum barış bebeden mı aldın dedım hayır dedi . farklı bır yere göturmuş annesı ama hatırlamıyor. kayınvalidem bebek arabası oyun parkı oyun parkı yatagı nevresım takımı uyku seti bebek kıyafeti falan hepsını ordan aldı. eşim pek pazarlık yapamaz. kayınvalıdem çok uyguna aldım bır de taksıt yaptırdım dedi. arabayı 1000 den asagı geldı dedi.
tamam canım teşeşkür ederim yine de biz de gidelim bi araştıralım bakalım mamas papas ın arabalarını da çok beğeniyoruz o da seçenekler arasında artık ya graco evo alcaz ya da mamas papas gibi duruyor...
evet canım o da çok güzel bılıyorum.bıızımkını babaannesı hedıye aldı o yuzden peg prego olsun dıyemedım ayıp olur pahalı:)ah ben bır kemeraltına gıtsem keçe alıp şekerlerımı yapmak ıstıyorum.. ızmırde keçeyı kemeraltından baska satan yer yok mu..bır bılgın var mı.
canım benimde kayınvalidem keçe işleriyle ilgileniyor.Biz de ona hep kemeraltı kızlarağası nın o taraf ta biyerlerden alıyorduk.Çok renk ve çeşitler mevcut.Gidebilirsen oradan almanı tavsiye ederim boncuk vb ...Aslında bulunduğun yerde büyük kırtasiye varsa oralarda olabilir ama ince keçe satıyorlardır başka bildiğim bir yer yok aslında gıda çarşısında da satılıyor diye duymuştum arkadaşlardan...
canım benım hamılelık bıraz sıkıntılı gecıyor 7 aydır heyet raporluyum 10 dkdan fazla ayakta durmak yasak. bu yüzden kemeraltı lafını bile edemiyorum.kemeraltı aşırı kalabalık..netten almaya güvenemiyorum. en iyisi kırtasiyelere bakayım ben kırtasıyede satılacagını hıc düşünmemiştim
canım benım hamılelık bıraz sıkıntılı gecıyor 7 aydır heyet raporluyum 10 dkdan fazla ayakta durmak yasak. bu yüzden kemeraltı lafını bile edemiyorum.kemeraltı aşırı kalabalık..netten almaya güvenemiyorum. en iyisi kırtasiyelere bakayım ben kırtasıyede satılacagını hıc düşünmemiştim
Eki Görüntüle 983281 Eki Görüntüle 983282 Eki Görüntüle 983283 Eki Görüntüle 983284