2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

HTML:

Ay çok güzeller ya. Bende oyuncak almak istiyorum bebişime ama ona kadar neler var diyorum her seferinde. Güle güle kullansın inş :)
Cok tesekkurler :) bebis dogduktan sonra almak daha mantikli aslinda ama ben kendimi tutamadim birazda indirimlerden faydalanmis oldum

Merhaba kizlar ben 2013 ekim annesiyim sizin gectiginuzyollardan bende gectim ayni heyecanlari duygulari yasadim simdi oglumu uyutuyorum allah hepinize hayirli dogumlar nasip etsin saglikla evlatlarinizi kucaginiza almayi nasip etsin hamilelik zor geciyor ama bebeginizi kucaginiza alinca zaman su gibi gecicek kafanizda milyonlarca var suanda ne alsam hangi marka iyi bebegim kime benzeyecek vs vs size her turlu konuda yardimci olmak isterim facedr rapunzelinmutfagi sayfama bekliyorum

arkadaşlar hangi bebek bakım ürünü aldınız? nereden ve fiyatını paylaşırmısınız sebamed istiyorum ama karar veremedim hala .....

canım, ben de dün eminönünden sebamedin in çantalı setini aldım. nakit 72 TL ye aldım.
Çantadakiler :
duş jeli
sabun (konpakt)
bebek yağı
pişik kremi

BEBİŞİME DÜN ABİSİYLE BİRLİKTE ALDIĞIMIZ CİCİLER

BU BADİYİ OĞLUM İLLA ALALIM DEDİ DİYE ALDIK ASLINDA PEK HOŞUMA GİTMEDİ AMA OĞLUMU KIRAMADIM TABİKİ

bunların haricinde 1 şapka 2li eldiven ve 3lü mendil aldık
halamda göğüs pedi verdi 30 tane var içinde yeter o daha almıycam gerekirse sonra alırım

güle güle kullansın kuzun canım çok güzeller:) oğluşunun begendiğide güzel. hem yaz bebeği olcaklar bol bol olsun

Hayırlı olsun hepsi çok tatlı :) bu arada bence abisi zevkli ben de siyah beyaz renkleri seviyoruöçm özellikle bebeklere daha çok yakıstırıyorum

En içten düşüncemi söylüyorum kesinlikle en güzeli oglusunun seçtiği maşallah zevkli senin oğlan :)

Hayırlı olsun hepsi çok tatlı :) bu arada bence abisi zevkli ben de siyah beyaz renkleri seviyoruöçm özellikle bebeklere daha çok yakıstırıyorum

En içten düşüncemi söylüyorum kesinlikle en güzeli oglusunun seçtiği maşallah zevkli senin oğlan :)

Saolun kızlar valla oğlumda bir heves var aldığımızdan beri Gelene gidene gösteri bakın ömere aldık diyo

kızlar bakım ürünlerinden hangi markayı tercih edeceksiniz ben bir türlü karar veremedim dalin alayım dedim göz yakıyor diyolar kararsız kaldım

arkadaşlar hangi bebek bakım ürünü aldınız? nereden ve fiyatını paylaşırmısınız sebamed istiyorum ama karar veremedim hala .....
Kızlar bubchen aldım ben bakım ürünü olarak şampuan ve pisik kremi..bi kac tavsiye aldım hakkında o yüzden tercih ettim..25 tl şampuan 25 tl pisik kremiydi aldıgım yerde..

Kızlar bubchen aldım ben bakım ürünü olarak şampuan ve pisik kremi..bi kac tavsiye aldım hakkında o yüzden tercih ettim..25 tl şampuan 25 tl pisik kremiydi aldıgım yerde..
Çok teşekkürler canım verdiğin fikir için ben de bir bakayım

Günaydın kızlar kızım için bu odayı beğendik satın almayacagim zira çok pahalı indirimli hali bile 2500 bir sitede marangoz bir tanıdığımız var yaptırmayı planlıyoruz umarım fiyati uygun olur

Eklentiler

• $Screenshot_2014-02-22-14-06-02.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 69
arkadaşlar bebekler için bila baby banyo küveti seti var çok tatlı çok güzel bir set.Nete yazınca görürsünüz zaten.Firma sahipleri ile de görüştüm güvenerek alabilirsiniz dediler.Bu seti gören duyan kullanan var mı acaba sipariş vercem merak ediyorum...

ben aldım gıttıgıdıyordan.. aynı gun teslım edıldı. zaten ızmır fırması. ben komple setını aldım. lazımlık kuvet kova tas ve fıle cıktı..küveti resımdekınden daha buyuk . rengıde resımle aynı .. ben mavı aldım. çok memnun kaldım. zaten ben set olarak ıstıyordum ama bebek magazalarında komple desenlı takım bulamadım. aldık yıkadık bebışımın dolabına koyduk bıle ..

Canım aslında hiçbir firmada canlı olarak görmedim çok güzel bir setti nette gördüğüm kadarıyla.Ama sevi bebeninkilere bakmıştım sanki onun plastiği daha iyi gibiydi.Bilababy i hiç göremedim.Sipariş vercem sitesinden fakat kırılma yamulma olur mu diye de korkuyorum ne yapcam şaşırdım plastiği nasıl kalın mı koku falan yapmaz demi ?Çok teşekkür ederim fikirlerin için

plastıği kalın ..valla cnm ben senın kadar ıncelemedim. modeli tam takım olmasından ve rengınden dolayı sipariş verdim. sonuçta hepsı plastık. saatlerce yıkamayacagız ya:) sipariş kutu ıcınde geldi bırsey olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…