2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

aminn canım inşallah. evet tatlı telaşlar bunlar yaa. bizde dün aldık park yatağını dediğin gibi ben de gelip gidip bakıyorum. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

arkadaşlar, ben de dün mothercareden çıtçıtlı badi baktım fakat hangisinden kaç adet alacağımı bilemedim.
bebek için tek alışverişim bir 5 li zıbın setim var bir de mothercareden 8 li hastane çıkışı aldım. içinde 2 adet ayaklı tulum, bir çıtçıtlı badi (kısa kol) bir atlet 2 eldiven ve bir de şapka var.

şu çıtçıtlı badilerden sıfır kolmu yoksa kısa kol mu almalıyım, toplam kaç adet olmalı ve direk 03 ay mı almalıyım?

lütfen yardım edin

Bende Çıtçıtlı badileri 0-3 aylık uzun kollu, 3-6 aylık kısa kollu aldım mothercareden. 5'li paketlerden birer tane aldım ben. Ayrıca 0-3 aylık tulum aldım yine mothercareden. Hastane çıkışlarındaki tulumları da var, hem onlar epey küçük oluyor. Yaz dönemi bile olsa üşüyebilir diye söylediler bebişimiz çok küçük olacak çünkü. yenidoğan serisinden almadım hiç direk 0-3 aylık aldım Yenidoğanlar çok küçük oluyorlar. Altları ayrı aldım renklerine uygun 0-3 aylık olanlar patikli aldım.

Teşekkür ederim. yeni doğduğunda bende tulum giydireceğim. 0-3 aylık aldım tulumlar aldım. çıtçıtlı badilerin altlarına pijama aldım 5-6 tane. sonrasına duruma göre bakacağım. Zaten yazlık kıyafetler yeni yeni çıkıyor. 1 yaş grubu kıyafetler aldım çoğunlukla kış sezonu indiriminden faydalanmak için.

Arkadaşlar bakım ürünleri ile ilgili araştırma yaptım biraz. Burt's Bees diye bir marka buldum. %99 , %98 doğal içerikli ürünleri varmış. Ama bulamıyorum hiçbir mağazada. Forum Boyner de bulunabilir diye gördüm nette ama orda da yok. İnternetten sipariş vermek pek istemiyorum, orjinal olup olmadığı garanti olmuyor diye eşim tedirgin oluyor.

Birde sizin önerebileceğiniz başka markalar varmı?

Çok güzeller :) Güle güle kullanın

Bende askılı çıtçıtlı (atlet gb),kısa kollu çıtçıtlı,uzun kollu çıtçıtlıda var..Çok almazsın mesela 2şer tane al,kullandığına göre değişir zamanla..Öyle çok sıcakta olsa,evlerde olacaz ilk zamanda,banyoydu fln,üşümesin diye dikkat edilecek..Bir de genel olarak 0-3 ay iyi ama bir iki parça elinde bulunsun diye yenidoğan alabilirsin bence,çünkü şuan hayal ediyoruz sadece ama bebişlerin ne kadar gelebileceğini bilmiyoruz :) Bende almadım ama almayı düşünüyorum 1-2 tane,daha akşam aynı mevzu konuşuldu ve arkadaş bizim bebiş minikti ilk etapta büyük geldi dedi diğerleri..

Canım çok teşekkür ederim cevabın için bu sabah da yine acele etme daha var diyo doğuma 3 ay kaldı bu saatten sonra çıkıp alışveriş nasıl yapalım yürüyebiliyoken yapmak lazım :) bana da 3-6 ay al dediler diye başta 3-6 aylık aldım ama sonradan 0-3 ay almaya başladım. 2 tane 10 lu hastane çıkışı var. 2 tane de 5 li takım aldım. bolca çıtçıtlı badisi var ama zıbını pek yok ben de almadım zaten bizim buralar soğuk üşümesin iyice pijama almadım sağlık bakım ürünü ben de almadım bu hafta sonu bakalım. bi de şu göğüs pompaları var ya anneme ne zaman alıcam desem sinirleniyo yok zararlıdır vs diye ama ben şimdiye kadar hiçbir zararıı görmedim duymadım.

aynen bende indirimlerden faydalaniyorum ve aliyorum sonra tam lazim olucakken aldigimizda 2 kat ödemeye gerek yok :))

Canım çok güzeller aldıklarına bayıldım güle güle kullanın inşallah en baştaki balonlu dönenceyi ikea dan mı aldın ben de çok beğendim ondan almayı düşünüyordum cibinlik alıp ortasına asmak için. Bir de korbell marka çöp kovası da süper diyolar. çöp torbası içinde satılıyor mu onu merak ediyordum sen merakımı giderirsin :) ebebek te 40 TL gibi bi fiyatı var sakıncası yoksa fiyatını öğrenebilir miyim çok soru sordum ama :) bu ikinci resimdeki ana kucağı mı çok değişik bi ürün geldi sallanıyor mu acaba

Son düzenleme:

Bende anneme pompadan bahsetsem o nedir der heralde ve mutlaka zararlarini arastirir anlatir bana normaldir onlarin zamaninda pek olmadigi icin kendilerini korkutuyorlar yeni cikan seylerden
bence kullanmamak daha kötu ilk bi kac gun bebek pek acikmadigi icin sutte almazmis sutu almayincada hepsi göguste birikirmis ve biriktigi icin iltihap tutuyor veya o sutler memede bozuluyor Allah korusun hastanelik bile yapabilir bu durum oyuzden olmasinda yarar var belki pek kullanamiycaz ama en azindan en pahalisini almaya gerek yok simdilik normal bir tane isimizi görur hem bazen baskasi sagdimiz sutu bebege verir bizde o sirada firsattan istifade belki biraz kestiririz

Çok haklısın canım bu hafta sonu her şeyi tamamliycam artık kararlıyım iyi ki varsınızzz :)

Son düzenleme:

Amin cok sagol canim Öncelikle sorulara cevap verim ama Turkiyede olmadigim icin pek isine yaramayabilir de
en bastaki dönenceyi ikeadan aldim birde o ikedaki cibinligide aldim ama foto eklememisim bende ortasina asmak icin dusunmustum ve bazilari o sekilde dekore edince cok begenmistim en azindan odasini ayirinca asarim tavana asilan oldugu icin bizim odamizda cok yer kaplar diye ilk dogdugunda normal besik ustu bir cibinlik alicam...

korbell cöpunude indirimde aldim 70 liradan 30 liraya gelmisti icinde torbasida var o torbalar ne kadar idare edicek bilmiyorum ama baya yetiyormus bide bebek bezini icinde s1k1stirip biriktiriyormus ve bu yuzden surekli torba degistirmeye gerek kalmiyormus bunlar duyduklarim hala kartonuda acmadim bu hafta tasinicaz diye bide turkiyede ve burda fiyatlar degisiyor cok fark var

ikinci resimdeki anakucagi akta graco markasi graco sweetpeace diye geciyor 6 sekilde sallaniliyor hem mp3 u veya telefonu baglayip oradan muzik secip calabiliyorsun
mamaroo diye bir model vardi ama asiri pahaliydi gercekten gereksiz bi kac ay icin esim de gereksiz buldu bunuda 1 ay önce
yari fiyatina geldi diye aldirdim indirimden faydalandik yani :))

Çok teşekkürler canım korbell çöpü bi doktor tavsiye etmişti. Koku yapmıyormuş ve dediğin gibi sıkıştırıp biriktiriyormuş bayağı uzun süreli kullanabilirsin sanırım. ben de 37 TL ye çöpünü 37 TL ye de çöp poşetini buldum yani poşete vereceğimiz para çöpü ile aynı hesaba geliyor Türkiye'de :) ana kucağı da çok güzel hem de graco iyi bir marka dediğin gibi bi kaç ay için çok yüksek meblağlarda bi şey almaya gerek yok. Doğumdan sonra da ihtiyaçları çıkacak bebişlerin daha :) güle güle kullansın canım öpüyorum

Cok sagol canim gule gulen kullanmak nasip olur insallah bebeklerimizle :)

Canim yaz bebegi olacak miniklerimiz ve bu yil baya sicak olcak diye dusunuyorum en azindan istanbul icin daha simdiden yazi yasiyoruz citcitli bodylerin cok kullanilacagini dusunuyorum ben 6 uzun kollu 6 kisa kollu aldim citcitlilari ve evde evdehep onlari giydiririm diye dusunuyorum 3-6 ayda aldim mothercare den 1 paket yedekte dursun diye ama ozamana kadar cikar alirim zaten simdiden gereksiz diye dusunuyorum

arkadaşlar hangi bebek bakım ürünü aldınız? nereden ve fiyatını paylaşırmısınız sebamed istiyorum ama karar veremedim hala .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…