Canim hic strese sokma kendini ben bebisin odasina yavas yavas o dogduktan sonra oyun odasi olarak hazirliycam 1 yasindan sonrada yatagini katariz diye dusunuyorum halisini perdesini de en son alicam yani bebek 1 yasina girdikten sonra sanirim simdilik bebek arabasini ana kucagini aldik giyimi de bitti sukur
besigi alt degistirme masasi nevresimi oto koltugunu saglik bakim urunleri vs hicbirini almadik
kendimede sutyen atlet disinda bisey almadim daha hic strese sokma kendini alirsin bende esime bahsedemiyorum malesef
daha cok var deyip duruyordu ama kiyafetleri bitirene kadar yavastan 2 ay aldi ama iyiki onu dinlemeyip kiyafetleri bitirdim en azindan gerekli acil lazim olan besigi deyip duruyor nerden bilicekler ki bizim gibi detaylara kadar dusunmuyorlar ki
zibin cok alma bence herkes eline alirken karni sirti acilir diyor hakli olarak kardesimden hatirliyorum zibin giydirdiginde annem elimize aldigimiz gibi zavallimin memiklerine kadar cikiyordu atleti ben 1 tane yeni dogan zibin aldim 3 tanede 0-3 ay aldim ve 1 yeni dogan tulum 4-5 tanede 0-3 ay diye aldim pijama body bolca aldim citcitli bodyler en kullanislisi her bedenden aldim ben gerci 0-3 ay olarak 7-8 tane alabilirsin simdilik
sizinde yazin havaniz cok degisiyorsa karisik alabilirsin benim gibi hem uzun hem kisa pijamada 5-6 tane yeterli gibi hem zibinlardada pijama olucak...