2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

Merhabalar bu aldiginiz donence bendede var ama benim gibi isikta olur dusincesiyle aldiysaniz.isigin kendine hayri yok.anca oda cok karanlik olucak ki isigi.belli olsin o zamanda bebek korkuyor

uzun elbise tarzı olan geceliği M beden aldım (normal kıyafetlerde L giyiyorum ama gecelikler genel olarak bol alırken üzerime denedim )

pijama takımı olanı da L aldım o da biraz bol ama rahat olur diye öyle aldım

Güle güle kullansın bebiş çok güzeller :)

güle güle kullansın bebişin hepsi çok güzel

hepsi çok güzelller güle güle kullansın inş.. şu bim deki indirime bi ben denk gelemiyom

Teşekkürler arkadaşlar :) Daha güzelleri sizlerin olsun.

Papatya canım güle güle kullanın çok güzeller

Merhaba kizlar hazirlikla bitmiyo dimi :)) bende aldim bi cok sey tulum cok aldim gece yatarken kucaga alirken beli acilmamasi icin alt acma aldim biri disarda misafirlikte kullanabilmek icin dieri evde gunluk bi triko battaniye aldim 3 tane penye 1 kadife bide şu kalinlardan alcam ama yaz bebegi olcak onu dogduktan sora eylul gibi alirim diyorum bezini islak mendilini hastane cikisi 1 takim aldim organik birde normal olanlardan aldim yedek hastane icin ama giydirilmiyo evde giydiririm kuvetini besigini son 20 gun kala alcam aslinda bana kalsa simdi gidip alcamda herkes ugursuzluk getirir diyo gerci ben takmam hurafelere inanmam pek ama annem nevresimi cibinligi kirlenir bekle biraz daha dddigi için mantikli geldi bekliyorum foto atamiyorum mobilden nasil atiliyo bilmiyorum keske bende aldiklarimi gosterebilsem dogum fotorafcisi istiyodum ama sonradan evde zaten makinam var prof. Arkadasim giricek o cekcek gerek yok cok para istiyolar gogus catlaklari icin kremimi aldim o aciyi tekrar yasamak istemiyorum2 hafta kala basliycam kullanmaya miniklerimi dogsada sevsek :))

güle güle kullan sağlık inş, gögüs çatlağı için ne kremimi aldın ne tavsiye ediyosunun

güle güle kullan sağlık inş, gögüs çatlağı için ne kremimi aldın ne tavsiye ediyosunun

Saol canim insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim natural nipple butter isimbi bi krem organik tamamen emzirmeden oncede surersen eger silmene gerek kalmiyo oylede emzirebiliyosun canim

Merhabalar bu aldiginiz donence bendede var ama benim gibi isikta olur dusincesiyle aldiysaniz.isigin kendine hayri yok.anca oda cok karanlik olucak ki isigi.belli olsin o zamanda bebek korkuyor

Merhabalar Haklisiniz Benimde isigini gözum tutmadi malesef kaplumbagali yildizsacan aldim bende tavana yansiyan onun isigi cok daha iyi buna göre

arkadaşlar kıyafet dışında listenizde neler var bende bi liste yapmak istiyorum artık yardımcı olur musunuz????

arkadaşlar kıyafet dışında listenizde neler var bende bi liste yapmak istiyorum artık yardımcı olur musunuz????

Kiyafet bitti benimde almam gerekenler belki fikir olabilir
ates ölcer kulaktan olanlardan
banyo termometresi
kuvet filesini aldim kuveti kaldi
banyo sungerinide aldim
bakim urunleri ben sebamed alicam sanirim
biberon olarak avent 4 lu set aldim
tarak seti chicco alicam
tirnak makasi
burun aspiratöru

hayirli olsun aldiklariniz... pelus battaniye özdilek almistim gittigidiyordan ama esim cocuklar icin iyi degil diye iade etti kadife al triko al penye al istedigin kadar ama buna izin vermem dedi ve geri verdi oyuzden alamadim kalin battaniye lazim olurrsa baska kumastan alicakmisiz bulundugum ulkeden o kumastan satilmiyor heleki bebekler icin bulmak imkansiz gibi birsey oyuzden o kaldi
bence bezini islak mendilini simdi alabilirsiniz dogum bu belli olmaz 2-3 hafta erken veya gecte gelebilir ben 34. haftamda herseyimi tamamen hazir etmek istiyorum geri kalan haftalardada bisey dusunmeden dinlenmek istiyorum :))
telden foto atmak icin yukarida alternatifler var dosya sec diye foto ekle diyo hatta söyle anlatim dunya isareti var onun yaninda mektup onun yaninda resim isareti var o resim isareti olana tiklayip yukluyebilirsiniz...
bende iyi bir makine aldirtip kardesime cektiricem o unutulmaz gunu geri kalanlarida esim ceksin

bize biberon seti ateş ölçer bide bebek telsizi almanyadan qelecek bakım ürünlerini bende sebamed istiyorum emziqi aventten mi alsam
heycan dolu alışveriş listeme başladım sonunda

bize biberon seti ateş ölçer bide bebek telsizi almanyadan qelecek bakım ürünlerini bende sebamed istiyorum emziqi aventten mi alsam
heycan dolu alışveriş listeme başladım sonunda
Bebek telsizini yazmayi unutmusum oda eksiklerimizin arasinda simdilik
1 emzik yeterli zaten ileride lazim olursa ikincisi alinir marka olarak hangisi iyi bilmiyorum ama bizim emzik biberon setinin icinde cikti avent silinkonlu olmasi daha iyi diyorlar
en guzel alisveris bunlar bende cicilerini 2 aydir yavas yavas aliyordum ve bu hafta bitirdim sukur...
geriye kalan besik ve alt degistirme masasi onlarida 10 gune siparis vericez saglik bakim urunleri kaliyor onlarida alsak bitiyor
insallah 34. haftamda bunlari dusunmeden son haftalarimi geciririm

benim eşim biraz tedirgindi başta kıyafetlerini alma konusunda kızıyodu qörümcem ilk bebegini dogumda kaybetmiş cok üzülmüşler ondan dolayı korkuyodu şimdi gün yaklaştıkça karışmıyo istediklerimi alıyorum ama daha tam bitmedi kıyafet eksiklerimiz bende mart bitmeden hazırlıkları bitirmeyi planlıyorum ama hayırlısı bakalımm

Bizde 6. ayda basladik zaten ondan önce tek corap bile almadik esim almakta istemiyordu bahsetmemide simdi benden beter kararini ver siparis verelim yoksa gec gelir diyor ama kiyafetlere gelince tabiki biz kadinlar gibi sevmeyebilirler kuck kucuk esyalara saatlerce bakip secmeyi :))
Rabbim hayirlisiyla saglikla yollasin bebislerimizi bize insallah gerisi onlar dogduktan sonrada alinir egerki huylari bozuk degilse miniklerin

eşime alışveriş deme ne dersen de :) bana diyoki git annenle gez dolaş kafana göre beğen al ama beni katma bu olaya diyo bunalıma giriyo alışverişe cıkınca bende annecimi bekliyorum gelsinde tamamlayalım eksiklerimizi diye dediğin gibi sağsalim sağlıklı doğsunlarda herşeyini alırız biz onların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…