Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 928787 Eki Görüntüle 928786 [Eki Görüntüle 928746 Eki Görüntüle 928759 Eki Görüntüle 928760 Eki Görüntüle 928761 Eki Görüntüle 928764 Eki Görüntüle 928765 Eki Görüntüle 928766 Eki Görüntüle 928767 Eki Görüntüle 928768 Eki Görüntüle 928758 Eki Görüntüle 928757 Eki Görüntüle 928756 Eki Görüntüle 928747 Eki Görüntüle 928748 Eki Görüntüle 928749 Eki Görüntüle 928750 Eki Görüntüle 928752 Eki Görüntüle 928753 Eki Görüntüle 928754 Eki Görüntüle 928755 Eki Görüntüle 928769
Kızlar bebişlerinize aldığınız şeyler süper özendim ben de koyayım dedim :) bizim bebeğe de başta erkek dediler o sebeple eş dost erkek kıyafetleri almaya başlamıştı neyse ki erken öğrendik de sadece bikaç parça ile sınırlı kaldı. Diğerlerini de netten aldım devamı gelecek inş. bakım çantasını da indirimden butik bebeden aldım.
Bu arada bebek arabasını daha almadım. sizce renk olarak turkuaz nasıl ? üç resim ekledim. bordo ve siyah olanın port olma özelliği var ama mavide yok. ama mavinin de modeli ve rengi daha hoş sanki. fikirlerinizi beklliyorum
Valla canım marka yok :) İnegöl mobilya, bilecikten aldım. Fotoğrafta net görülmüyor ama dolap falan oymalı yani düz ahşap değil kenarlarında oylamalar da var, mdf bir takım, resimdekinden çok daha hoş duruyor.
Eki Görüntüle 979125
Genişlik (W) Derinlik (D) Yükseklik (H)
3 Kapılı Dolap 137 cm 58 cm 196 cm
Büyüyen Beşik 184 cm 78 cm 114 cm
Şifonyer 79 cm 47 cm 97 cm
merhaba kızlar,
göğüs pompası ne aldınız?
manuel olanlar iyi değil diyorlar.. elektronik olanlar sütü açıyormuş yanı daha cok sut gelıyormus daha uzun sure..
siz ne dersiniz? phillips avent iyi gibi göründü gözüme ama pahalı.. bir fikir alayım dedim. varsa fikriniz çok sevinirim
canım hersey cok güzel güle güle kullansın bebişin ilk resimde ayak ve bileğe bağlananları nerden aldın çok güzelmiş ne diye sorabilirim mağazalara daha önce hiç görmedim
Kıslaarr ben öyle panik oldum ki sanki bebişimin hiçbir şeyi yok gibi geliyor. park yatağımız geldi. ana kucağı hazır. ama ortada bi odası yok öyle köşeye koyduk duruyor hiçbişi yapmadık daha. Yeni alınan şeyler olmadıkları için de heveslenemedim pek Bari kıyafet alayım diyorum. zıbınlarını 0-3 ay mı alayım 3-6 ay mı alayım şaşırdım. bi de bulunduğum yer öyle mayıs ayında yaz olacak bi yer değil buralar soğuk olur kısa kollu mu alsam uzun kol mu bilemedim Kafam çok karıştı. bebeğimin bi odası olsun güzel perdeleri olsun istiyorum ama yoğunluktan fırsat bulup da hiç bir şey yapamıyorum ... Eşim zaten bu aralar işten kafasını kaldıramıyor ne zaman bi şey alalım diyecek olsam bunalıma giriyor annemlerden de tık yok zaten ama her şey benim üstümde olmaz ki ya
0-3 ay 3 tane zibin takimi0 3 ay kaç takım aldınız kızlar bebek çabuk büyüdüğü için çok almak istemiyorum eksik olsunda istemiyorum kaç takım yeter sizce hastane çıkışı badiler falan nekadar aldıız siz
Merhaba Arkadaşlar,
Bizde kıyafet alışverişimizi tamamladık sayılır. Mothercare den çıtçıtlı badiler aldım 0-3 ve 3-6 aylık, 0-3 aylık tulumlar aldım. altlarına giydirmek için atlet alsammı acaba (çıtçıtlı). Mersinde yaşıyorum mayıs biraz serin geçer ama yaz ayları çok sıcak oluyor malum. Yinede atlete ihtiyaç duyarmıyım emin olamadım.
Çok komik bir durum, etraftakilere soruyurum herkes farklı birşey söylüyor. Emin olamamak ve tecrübesiz olmak ne kötü bir şeymiş böyle
Evet philips iyi gibi ama çok gereksiz pahalı ben lansinoh anne seti aldım içinde göğüs ucu kremi var, göğüs pedi var, temizleme mendili, süt saklama poşeti falan var hepsi 200 lira. E bebekten aldım.
Eki Görüntüle 983281 Eki Görüntüle 983282 Eki Görüntüle 983283 Eki Görüntüle 983284
bunlarda oğluşumun cicileri:))))
hepsi de çok güzel canım güle güle kullansın inşallah
:3
güle güle kullansın oğluşun cicilerini. halıyı hangi marka aldın canım çok beğendim gerçekten çok güzelEki Görüntüle 983281 Eki Görüntüle 983282 Eki Görüntüle 983283 Eki Görüntüle 983284
bunlarda oğluşumun cicileri:))))
kızlar bakım ürünlerinden hangi markayı tercih edeceksiniz ben bir türlü karar veremedim dalin alayım dedim göz yakıyor diyolar kararsız kaldım