2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

Benimde 3 sene bebegim olmadi 2 kez tup bebekdi haplardi ilaclardi her dediklerini yaptim fayda gormedim genc yasimda hormonlarim mahfoldu sistim resmen :KK43:
Tam yaza giricez 3-4 ay ara verdik derken agustosta tekrar tedaviye baslamak icin gittigim kontrolde hamile oldugumu ogrendim yani kendiliginden geldi :) isin komik yani doktor ultrasyonda gordukten sonra keseyi idrar testi ver hemsireye dedi gerek yok dedim daha yeni yurtdisi tatilinden geldim hava degisikligi yasadim bu yuzdendir 2 aydir adet gormemem dedim o neysede testi ver dedi sonuc testiverdim ve pozitifti doktorla inatlastim yapmamak icin cunki negatifi duymak istemiyordum :KK43:( Allah buyuk sen hayirlisini iste hic beklenmedik bir anda surpriz yapar insallah bebisin sana.

Ne güzel sürpriz olmuş sana :) Allah analı babalı büyütsün. Rabbim tüm isteyenlere versin. İnşallah benimde ummadığım anda gelir bebişim. o anın mutluluğu bir başka olur heralde . Planlı yaptığında o ay hamile olma ihtimalinin var oluğunu biliyosun ama böyle plansız olunca daha da mutlu olur insan :)

Ne güzel sürpriz olmuş sana :) Allah analı babalı büyütsün. Rabbim tüm isteyenlere versin. İnşallah benimde ummadığım anda gelir bebişim. o anın mutluluğu bir başka olur heralde . Planlı yaptığında o ay hamile olma ihtimalinin var oluğunu biliyosun ama böyle plansız olunca daha da mutlu olur insan :)

Amin darisi basina insallah. Cok genc görunuyorsun gencsinde benim gibi insallah en kisa zamanda olur yeterki hayirlisiyla sagligiyla gelsin. özellikle dusunmemeye calis ne sorunun olursa olsun artik eskisi gibi degil cocuk sahibi olmak daha rahat caresini buluyorlar.
sen bol bol dua et hayirli bir evlat iste Rabbim basta sen tum olmayanlara verir insallah moralini yuksek tut yeterki :KK16:
bu gunlerin tadini cikar simdilik:13:

Amin darisi basina insallah. Cok genc görunuyorsun gencsinde benim gibi insallah en kisa zamanda olur yeterki hayirlisiyla sagligiyla gelsin. özellikle dusunmemeye calis ne sorunun olursa olsun artik eskisi gibi degil cocuk sahibi olmak daha rahat caresini buluyorlar.
sen bol bol dua et hayirli bir evlat iste Rabbim basta sen tum olmayanlara verir insallah moralini yuksek tut yeterki :KK16:
bu gunlerin tadini cikar simdilik:13:

Evet dha 21 yaşındayım :KK1: ama buna rağmen,erken olduğunu bile bile anne olmak için sabırsızlanıyorum.:)

bende öyleydim hamileleri kiskanirdim hele benden sonra eltim 2 tane ust uste getirince cok kiskanmistim bebegi bile göresim yoktu hamileleri göresim hic gelmezdi coook cook gencsin simdiden diyorum neden bukadar israrciydim yasim cok gencti ben bahsedince annem 40 i gecipte olmayanlar napsinlar diyordu...simdiden zorlaniyorum esiminde pek destek oldugu yok gerci senin esinde arkandaysa gelir insallah bebegin :)

bende öyleydim hamileleri kiskanirdim hele benden sonra eltim 2 tane ust uste getirince cok kiskanmistim bebegi bile göresim yoktu hamileleri göresim hic gelmezdi coook cook gencsin simdiden diyorum neden bukadar israrciydim yasim cok gencti ben bahsedince annem 40 i gecipte olmayanlar napsinlar diyordu...simdiden zorlaniyorum esiminde pek destek oldugu yok gerci senin esinde arkandaysa gelir insallah bebegin :)

Eşim her zaman arkamda. o hep bana ' olmazsada üzülme,herkesin çocuğu omuyo.biz yine elimizden geleni yapıp gerisini Rabbime bırakıcaz' diyo en büyük destekçim eşim. umarım en kısa zamanda olur.

Eşim her zaman arkamda. o hep bana ' olmazsada üzülme,herkesin çocuğu omuyo.biz yine elimizden geleni yapıp gerisini Rabbime bırakıcaz' diyo en büyük destekçim eşim. umarım en kısa zamanda olur.

Olur canım merak etme ve Allah'a dua et sürekli. Ben 24 yaşındayım 2 senedir olmuyordu aşılama falan yaptık tutmadı Eylül Ekim gibi rahim filmi çektirecektim 2-3 ay ara verdim hep dua ettim allahıma o filmi çektirmeden kendiliğinden olsun diye. Ağustos'ta Allahım bana doğum günü hediyesi ver diye çok dua ettim tedaviyi bırakmıştık sonra 29 Ağustos'ta hamile olduğumu öğrendim. Herşey Allah'tan

Canım park yatağa bende nevresim aldım daha doğrusu annem almış. Uykusetini beşiğine aldım

Teşekkürler teyzesi uyku seti beşik için daha uygun olur iyisini yapmışsın ve beşik için uyku seti seçeneği çok. ama bizim beşiğimiz yok. Park yatağı da görüntü olarak beşiğe göre daha basit buluyorum o yuzden en azından uyku seti alıp azcık güzel göstereyim istedim. neyse önce öteki ihtiyaçlarını tamamlayayım artık uyku setini de seninki gibi beşiğimiz olunca alırız inşallah

canım ben kırmızı beyazlı olanı daha çok beğendim. yatağa da daha cok yakışır diye düşünüyorum :) şimdiden hayırlı olsun...

Teşekkür ederim canım uyku setinden vazgeçtik çünkü henüz park yatağımız gelmedi. Olur mu olmaz mı bilemedim o yuzden nevresim takımında karar kıldım.

Son düzenleme:
cok tatli hayirli olsun iyi gunlerde kullanmak nasip olsun :KK16: ördeklede kombineleyince cok daha tatli durucaktir :emir_bebek:

Canım teşekkürler zaten oyuncağına bayıldım da aldım. bi tane de ördekli tulum almıştım gittigidiyordan :)) Artık 4 ay sonra size ördek ördek fotolarını yollarım kızımın Allahın izniyle inşallah

Evet dha 21 yaşındayım :KK1: ama buna rağmen,erken olduğunu bile bile anne olmak için sabırsızlanıyorum.:)

Allahın izniyle sen de bu mutluluğu yaşayacaksın inşallah hiç kendini strese sokma. ben evlendiğim ilk günden beri bebek bebek diye tutturdum ama enfeksiyona yakalandım etrafımda herkes senin çocuğun olmaz dedi. çok strese girdim. ilaç tedavisine başladım 1 yıl boyunca. ama ilaçlar bittiği an benim enfeksiyonum yeniledi ama Rabbimin hikmeti işte ağustosta doktor vermesine rağmen o ay ilaç kullanmak istemedim ve hamile kaldım. şimdi ne enfeksiyon kaldı ne bi şey :) Allah isteyen herkese yaşatsın

Dun butikbebeden aldiklarim :KK52:

Eki Görüntüle 957529 14.90 lira
Eki Görüntüle 957531 20.50 lira
Eki Görüntüle 957533 12.50 lira
Eki Görüntüle 957534 12.90 lira
Eki Görüntüle 957535 12.90 lira

buda gittigidiyordan arkadas tavsiyesiyle özdilek aldim :KK51:
Eki Görüntüle 957540

Canım hayırlı olsun çok güzeller o battaniyeyi ben de çok beğendim kullananlar çok memnunlar battaniyesi gelince nasıl olduğunu sen de paylaşırsan sevinirim

Canım hayırlı olsun çok güzeller o battaniyeyi ben de çok beğendim kullananlar çok memnunlar battaniyesi gelince nasıl olduğunu sen de paylaşırsan sevinirim

cok sagol canim paylasirim tabiki:KK16: ben yurtdisinda annem turkiyede oyuzden aldiklarim annemin adresine gidiyor artik 32. aydan sonra hepsini birden yolluycak Turkiyedeki ciciler hem burda olmayan turden cok guzeller ve cokkk farklilar oyuzden ordan almaya devammEn Büyük TÜRKİYE

Canım teşekkürler zaten oyuncağına bayıldım da aldım. bi tane de ördekli tulum almıştım gittigidiyordan :)) Artık 4 ay sonra size ördek ördek fotolarını yollarım kızımın Allahın izniyle inşallah

ayy canimm insallah paylasmakta nasip olur kizlarimizin fotolarini Allahim o guzel gunleri göstersin saglikla alalim bebeklerimizi kucagimiza insallahh...bahsedince bile heyecanlaniyorum miniklerden :KK52:

kizlar sizce bu guzelmi dun aldim ama icime sinmedi gibi idare bile derseniz iptal edicem kararsiz kaldim da :KK9:
100/100 pamukmus isimi görurmu sizce sicak tutarmi ki acep :KK53:
$8803ba5a9e3b4293a6072010c4de4ab3-Buyuk.jpg

Kizlar Allahini seven yardim etsin yine bana su tecrubesiz kararsiz acemi anneye :KK14: biri bitmeden öteki cikti :18:
Nevresim takimi alicaz ebayden birazda kiz ve erkek bebegede olmasini istiyoruz yurtdisinda oldugum icin 1 kere ultrasyona giriliyor ve 100/80 kiz denmisti 17. haftamda... yinede nolur nolmaz ikisine giden birsey olsun istiyoruz simdilik dogunca kizsa pembeler alicam ben ona :KK39: gerci ben dayanamayip kiz cicileri aliyorum ama neyse :KK9: ben cok sevdigim renk olan takimi turkuazi begendim fiyatida yasadigim ulkeye göre coook uygun

bunun cibinligi kumastan
$3.jpg

bunun cibinligi tulden
$91.jpg

simdi size iki sorum var cevaplarsaniz fikrinizi söylerseniz cok minnettar kalicam :26:

1. cibinlik dedigin kumastan mi yoksa tulden mi olmali sizce hangisi ideal olani ? ilk resimdeki gibi kumas mi ikincideki gibi tul mu olmali?
2.bu takim kizada erkegede oluyor mu sizcede? hissediyorum kizim olucak :KK52: ama nolur nolmaz ihtimali yuksek olmamak sartiyla ögrendik biz :KK45: simdiden cevap verenlere cooook tesekkur ediyorum :KK42::KK54:

X