- 8 Ocak 2014
- 443
- 90
Benimde 3 sene bebegim olmadi 2 kez tup bebekdi haplardi ilaclardi her dediklerini yaptim fayda gormedim genc yasimda hormonlarim mahfoldu sistim resmen
Tam yaza giricez 3-4 ay ara verdik derken agustosta tekrar tedaviye baslamak icin gittigim kontrolde hamile oldugumu ogrendim yani kendiliginden geldi :) isin komik yani doktor ultrasyonda gordukten sonra keseyi idrar testi ver hemsireye dedi gerek yok dedim daha yeni yurtdisi tatilinden geldim hava degisikligi yasadim bu yuzdendir 2 aydir adet gormemem dedim o neysede testi ver dedi sonuc testiverdim ve pozitifti doktorla inatlastim yapmamak icin cunki negatifi duymak istemiyordum ( Allah buyuk sen hayirlisini iste hic beklenmedik bir anda surpriz yapar insallah bebisin sana.
Ne güzel sürpriz olmuş sana :) Allah analı babalı büyütsün. Rabbim tüm isteyenlere versin. İnşallah benimde ummadığım anda gelir bebişim. o anın mutluluğu bir başka olur heralde . Planlı yaptığında o ay hamile olma ihtimalinin var oluğunu biliyosun ama böyle plansız olunca daha da mutlu olur insan :)