2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

Kızlar kızımın park yatağına şu iki uyku setini beğendim ama kararsız kaldım sizce hangisi daha hoş. Lacivert olan park yatağı ile uyumlu çünkü park yatağımız da lacivert, aşağıda paylaştığıma benziyor . Ama kırmızı olanın da kalitesi sanki çok güzel
Eki Görüntüle 955965 Eki Görüntüle 955967 Eki Görüntüle 955968 Eki Görüntüle 955969

canım ben kırmızı beyazlı olanı daha çok beğendim. yatağa da daha cok yakışır diye düşünüyorum :) şimdiden hayırlı olsun...

canım ben kırmızı beyazlı olanı daha çok beğendim. yatağa da daha cok yakışır diye düşünüyorum :) şimdiden hayırlı olsun...

Kızlar kızımın park yatağına şu iki uyku setini beğendim ama kararsız kaldım sizce hangisi daha hoş. Lacivert olan park yatağı ile uyumlu çünkü park yatağımız da lacivert, aşağıda paylaştığıma benziyor . Ama kırmızı olanın da kalitesi sanki çok güzel
Eki Görüntüle 955965 Eki Görüntüle 955967 Eki Görüntüle 955968 Eki Görüntüle 955969

Bence lacivert olani cok uyumlu ve guzel görunuyor bebeklerde kiyafet olsun esya olsun kirmizi rengi hic sevmemisimdir aglayinca morariyorlar kizariyorlar o kirmizi seylerin icinde cok kötu bir göruntu cikiyor morali bozuyor sanki cevremden gördugum kadariyla öyle hissediyorum ama lacivertte pembiste varmis cok hos durur minik bebiste :KK34:

Dun butikbebeden aldiklarim :KK52:

$5ef4829d70ba488a99b28bb385cd6e59-Kucuk.jpg 14.90 lira
$6dc0aba6c2854da1b331cc44430f466d-Buyuk.jpg 20.50 lira
$8d61003c656641138c22aceb2d19ef40-Kucuk.jpg 12.50 lira
$e54ca19b131d437f81d8433e36c660af-Kucuk.jpg 12.90 lira
$b70e061b9f704eccb8ee00ee71e73693-Kucuk.jpg 12.90 lira

buda gittigidiyordan arkadas tavsiyesiyle özdilek aldim :KK51:
$100715143_tn50_0.jpg

Çok güzeller hele o kurdelalı krem rengi ayakkabı bayıldım:21:

Hepsi cok guzeller masallahh o turkuaz sortu ve ayakkabisi cok guzeller kiz bebeklerde özellikle mavi renkli cicileri cok seviyorumm. :KK16: önluklerine bayildim nerden aldin acaba :KK17: hepsi birbirinden guzel insallah minigide saglikla kucagina alir giydirirsin cicilerini :KK16:

Hepsi cok guzeller masallahh o turkuaz sortu ve ayakkabisi cok guzeller kiz bebeklerde özellikle mavi renkli cicileri cok seviyorumm. önluklerine bayildim nerden aldin acaba hepsi birbirinden guzel insallah minigide saglikla kucagina alir giydirirsin cicilerini

Eki Görüntüle 955152 Eki Görüntüle 955160 Eki Görüntüle 955159 Eki Görüntüle 955158 Eki Görüntüle 955157 Eki Görüntüle 955156 Eki Görüntüle 955155 Eki Görüntüle 955154 Eki Görüntüle 955153 Eki Görüntüle 955161

Alınanlar gelenler koymadıklarım fln eşyalar tam gb..Eşya almamayı düşünüyorum artık..Zıbınlar,ilk zamanda kullanılacak askılı kısa kollu vs tulumlar tamam..Rabbim sağlıkla güzel günlerde kullanmayı nasip eder inşallah,cümlemize..:nazar:

Elbiseleri ve citcitli bodyleri birbirinden guzel pembe agirliklida degillermis rengarenkler:KK16:
Saglikla kucagina alirsin insallah prensesi :KK52:

Evet canım karar verdim bunu aldım ama bu nevresim işte uyku seti değil maalesef. Ben o park yatağın biraz daha güzel görünmesi için uyku seti alıp yandan yastık desteği olmasını istemiştim böyle oldu belki ileri de onu da bana hediye alırlar :) hediyeye fena alıştım bu aralar :)

Birde miniğe gelince hediye ne kadar mutlu oluyor insan yaa :))
İnşallah gelir o da canım :)

ooyy çok şirinleee yaaaa rabbımmm ii günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallahhh :KK16::KK16::KK16:

Amiiinnn inşallah cümlemiizeee:KK16: Teşekkür ederim..

Hepsi cok guzeller masallahh o turkuaz sortu ve ayakkabisi cok guzeller kiz bebeklerde özellikle mavi renkli cicileri cok seviyorumm. :KK16: önluklerine bayildim nerden aldin acaba :KK17: hepsi birbirinden guzel insallah minigide saglikla kucagina alir giydirirsin cicilerini :KK16:

Elbiseleri ve citcitli bodyleri birbirinden guzel pembe agirliklida degillermis rengarenkler:KK16:
Saglikla kucagina alirsin insallah prensesi :KK52:

Önlükleri öyle büyük bir mağaza değil,bizim burda BabyCenter diye bir mağazadan aldım gezinirken çok hoşuma gitti :)
Amin canım cümlemizinki sağlıkla kullansınlar inşallah..Pembe rengini çok sevmem aslında,bazı tonları hoşuma gidiyor,bir de minik eşyalarda şirin duruyor o yüzden arada alınıyor mecburen :)

çok teşekkür ederim canım çok sağ seninkilerin yanında biraz sönük kaldılar ama telafi edicez artık en kısa zamanda:KK1:

Kizlarin cicileri biraz fazla kokostur :KK1: erkeklerin o minik adam seklindeki cicilerini cok begeniyorum :KK16: onlardan almissindir belki de bunlarida kizlara alamiyoruz iste :KK9:
$2267fc7490344eb6b16c7a8dc4c302bd-Kucuk.jpg
$98668e9417f74a41a16b509a69f08245-Kucuk.jpg
$f1f54a4180b04765bdd2272b02fa10e1-Kucuk.jpg

kızlar ya bebek çantası hakkında fikirleriniz varmı? yada aldıysanız resimlerini paylaşırmısınız...

postacı çantası gibi olan bebek bakım çantası aldım içinde termostat yanlarında ve önünde extra gözleri var, rengi gri kenarları kırmızı , izmirde oturuyorum ben burda genel olarak piyasası 40 tl ben fiyonk bebe den aldım bi ara fotografları toplu olarak yükleyecem şuan işyerimdeyim evde olsam foto çekip koyardım senin için

Kizlarin cicileri biraz fazla kokostur :KK1: erkeklerin o minik adam seklindeki cicilerini cok begeniyorum :KK16: onlardan almissindir belki de bunlarida kizlara alamiyoruz iste :KK9:
Eki Görüntüle 957579
Eki Görüntüle 957580
Eki Görüntüle 957582

ay evet ben de onlara bayılıyorum hastane çıkışı 1 tane aldım ama o tulumlara benzer hastane çıkışlarından 1 tane daha almak istiyorum. Şimdilik pek fazla bir şey almadım 1 hafta 10 gün içinde izmire ailemin yanına gidicem kısmetse oradan almayı düşünüyorum alınca paylaşırım ama kızların da bir başka güzel oluyor kıyafetleri bu bir gerçek

ay evet ben de onlara bayılıyorum hastane çıkışı 1 tane aldım ama o tulumlara benzer hastane çıkışlarından 1 tane daha almak istiyorum. Şimdilik pek fazla bir şey almadım 1 hafta 10 gün içinde izmire ailemin yanına gidicem kısmetse oradan almayı düşünüyorum alınca paylaşırım ama kızların da bir başka güzel oluyor kıyafetleri bu bir gerçek

Ilk bebisin sanirim insallah ikincide kiz olarak gelirde alirsin boyle kokos cicileri
bende bildim bileli erkek bebislerin esyalarini severim kizlarinkinden cok
Bu arada izmirde cok guzel bebek esyalari var kuzenim aldiklarini gosterdikce imreniyordum sagolsun alip yollarim yeterki iste diyo bizim isvecte yok boyle seyler hersey sade olurda bebek kiyafetindeki sadeligide sevmiyorum ben :/

gün gelicek bende buraya bebişime aldığım herşeyin fotosunu koycam.ama bebiş yok henüz :KK43:

Benimde 3 sene bebegim olmadi 2 kez tup bebekdi haplardi ilaclardi her dediklerini yaptim fayda gormedim genc yasimda hormonlarim mahfoldu sistim resmen :KK43:
Tam yaza giricez 3-4 ay ara verdik derken agustosta tekrar tedaviye baslamak icin gittigim kontrolde hamile oldugumu ogrendim yani kendiliginden geldi :) isin komik yani doktor ultrasyonda gordukten sonra keseyi idrar testi ver hemsireye dedi gerek yok dedim daha yeni yurtdisi tatilinden geldim hava degisikligi yasadim bu yuzdendir 2 aydir adet gormemem dedim o neysede testi ver dedi sonuc testiverdim ve pozitifti doktorla inatlastim yapmamak icin cunki negatifi duymak istemiyordum :KK43:( Allah buyuk sen hayirlisini iste hic beklenmedik bir anda surpriz yapar insallah bebisin sana.

X