- 26 Nisan 2008
- 2.912
- 1.055
Eki Görüntüle 955438 kiz bebekler icinde bu guzelmi sizce turkuaz en sevdigim renkte bunu almayi cok istiyorum ve siparisi 2-3 gun icinde vericez ne dersiniz`?:44:
Hoşgeldin canım bence gayet güzel ben beğendim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 955438 kiz bebekler icinde bu guzelmi sizce turkuaz en sevdigim renkte bunu almayi cok istiyorum ve siparisi 2-3 gun icinde vericez ne dersiniz`?:44:
Kızlar kızımın park yatağına şu iki uyku setini beğendim ama kararsız kaldım sizce hangisi daha hoş. Lacivert olan park yatağı ile uyumlu çünkü park yatağımız da lacivert, aşağıda paylaştığıma benziyor . Ama kırmızı olanın da kalitesi sanki çok güzel
Eki Görüntüle 955965 Eki Görüntüle 955967 Eki Görüntüle 955968 Eki Görüntüle 955969
Hoşgeldin canım bence gayet güzel ben beğendim :)
kızlar ya bebek çantası hakkında fikirleriniz varmı? yada aldıysanız resimlerini paylaşırmısınız...
Eki Görüntüle 956405 ben bunu aldim ama elime gecmedi yurtdisinda oldugum icin kargoyu annem Turkiyede alicak simdilik esyalarim onda :)
Ben almadım bi iki tane e bebek te beğendim ama çok pahalılar150-200 arası . Şuan ne yapacağımı bilmiyorum ama çiçekli böcekli istemiyorum sonrada kullanabileceğim bi çanta istiyorum.yani çocuğumun kıyafetlerini koyarım ilerde mesela bi yere giderken öyle bişey
Gercekten ehpsi birbirinden guzel ilk resimdeki citcitli bodylerin rengi cok hos arabaya gelince cok cok guzel 3 tekerlekli hem kullanisli hem daha az yer kapliyor en guzelide cift yönluymus sizinki biz cift yönlu 3 tekerlekli araba bulmakta zorlanmistik acikcasi simdi turkuaz olani siparis vermis esim onunda ön tekerlekleri dönuyor
Çok güzeller hele o kurdelalı krem rengi ayakkabı bayıldım
kızlar ya bebek çantası hakkında fikirleriniz varmı? yada aldıysanız resimlerini paylaşırmısınız...
Çıplak gözle görmediğim için tedirgin olmuştum biraz ama gelince daha çok beğendim,kullanmaya başlayıncada aynı düşünürüz inşallah :) Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsinn miniğee :)
Eşimin hediyesiydi o da,zevklidir sağolsun :) Onları mevlütte giydirmeyi düşünüyorum minicikler zaten,iplerimizi aldık o tonlarda yazlık elbise yapacak annem tığla örecek şirin bir modelde buldum,öyle krem kurdelalarlada süsleyecem,böyle düşündüm :) Şirin olur dedim :)
Ben daha almadım..Düşündüğüm,kullanışlı sade biraz daha büyüdüğündede taşıyabileceğim bir çanta..Özellikle bebek çantası olarak ya da yazılı fln almayı düşünmüyorum
Ama teyzesi olmaz ki bu çiçekli elbiselerden tulumlardsn bizde istiyoruz..cok güzeller güle güle kullanın ins..Eki Görüntüle 955152 Eki Görüntüle 955160 Eki Görüntüle 955159 Eki Görüntüle 955158 Eki Görüntüle 955157 Eki Görüntüle 955156 Eki Görüntüle 955155 Eki Görüntüle 955154 Eki Görüntüle 955153 Eki Görüntüle 955161
Alınanlar gelenler koymadıklarım fln eşyalar tam gb..Eşya almamayı düşünüyorum artık..Zıbınlar,ilk zamanda kullanılacak askılı kısa kollu vs tulumlar tamam..Rabbim sağlıkla güzel günlerde kullanmayı nasip eder inşallah,cümlemize..
Aynen canim ya ama bulamadim acaba sirt çantasımi alsam
Ama teyzesi olmaz ki bu çiçekli elbiselerden tulumlardsn bizde istiyoruz..cok güzeller güle güle kullanın ins..
Az önce dayanamadım bunu aldım :)
Çok şirinmiiş :)
Lacivertti di mi park yatak,karar vermişsin sevindim :) Çok güzel olacak :)
Ben almadım bi iki tane e bebek te beğendim ama çok pahalılar150-200 arası . Şuan ne yapacağımı bilmiyorum ama çiçekli böcekli istemiyorum sonrada kullanabileceğim bi çanta istiyorum.yani çocuğumun kıyafetlerini koyarım ilerde mesela bi yere giderken öyle bişey
Az önce dayanamadım bunu aldım :)
Evet canım karar verdim bunu aldım ama bu nevresim işte uyku seti değil maalesef. Ben o park yatağın biraz daha güzel görünmesi için uyku seti alıp yandan yastık desteği olmasını istemiştim böyle oldu belki ileri de onu da bana hediye alırlar :) hediyeye fena alıştım bu aralar :)
Eki Görüntüle 955152 Eki Görüntüle 955160 Eki Görüntüle 955159 Eki Görüntüle 955158 Eki Görüntüle 955157 Eki Görüntüle 955156 Eki Görüntüle 955155 Eki Görüntüle 955154 Eki Görüntüle 955153 Eki Görüntüle 955161
Alınanlar gelenler koymadıklarım fln eşyalar tam gb..Eşya almamayı düşünüyorum artık..Zıbınlar,ilk zamanda kullanılacak askılı kısa kollu vs tulumlar tamam..Rabbim sağlıkla güzel günlerde kullanmayı nasip eder inşallah,cümlemize..