- 25 Mayıs 2010
- 414
- 36
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13 ünde randevumuz var bakalım bizim nazlı doktor cinsiyeti söyleyecek mi? öğrenir öğrenmez anketi oylarım kızlar.
valla bazen yuzde yuz deselerde ben pek ınanmıyorum bn bklım kısmet tabıinşallah söyler canım hatta bi arkadaşa %100
bide bizim bebişler gösterse doktorlar da nazlanmasa söylese ne iyi olur
daha isim düşünemedim isim düşünmeye başlıcam öğrenir öğrenmez
inşallah söyler canım hatta bi arkadaşa %100 demiş
bide bizim bebişler gösterse doktorlar da nazlanmasa söylese ne iyi olur
daha isim düşünemedim isim düşünmeye başlıcam öğrenir öğrenmez
Benim kismet olursa ilk cocugum kayinvalide gorumceler kendi annem babam da dahil herkes kiz istiyor erkek olursa sevmeyiz diye aklinca espiri yapio takilanlar bile var daha 12+5 im ne hikmetse goren herkes oglun olacak diyor bi tane bile kiz diyen cikmadi herkesin derdi olmusum resmen ruyalarinda beni gormus akrabalar ingiltere prensesi kate gibi mavi beyaz puantiyeli elbiseyle cikiyormusum hastaneden te allam yaa :)))
Kendi babam da insallah senin cocukluguna benzer bi kizin olur sen kucukken isten gucten calismaktan cok ilgilenemedim hevesimi alamadim torunum kiz olursa cok sevicem falan sinir oluyorum oglum olursa kimse sevmicek herhalde (((
doğunca farklı inan sen bile hamileykenki sevgin hiç gibi geliyo kucağına aldığın an dünyanın en büyük mutluluğu
farklı benim ikinci olduğu için kız erkek fark etmiyo senin canın onlarında canı şimdi desinler herşey doğana kadar
doğunca herşey değişir sevgi çoğalır :)
Yaradan bir gün banada bu şekilde eğlenceli meraklar yaşatırmı ki her şeyde vardır bir hayır
doktordan yeni geldim. vee ben iki kız bekliyodum ama iki erkek geliyomuş
Kızlar kan yenileme testine göre cinsiyet tahmini yaptınız mı?
Erkeklerin kanı 3 yılda kadınların 4 yılda yenilenirmiş
mesela eşim 27 yaşında 27/3= 9 kalan sıfır benim yaşım 24/4=6 kalan yine sıfır ikimizinde son olarak bu yıl yenilenmiş ama eşim ay olarak benden sonra doğduğundan onun benden sonra kanı yenileniyor yani son yenilenenden cinsiyet erkek çıkıyor, doktor kesin değil ama erkek demişti doğru çıktğından dikkatimi çekti sizin nasıl peki?
maşallah canım evin şenlenecek iki tane top oynayan yaramazla :)Rabbim kucagına almayı da nasip etsin bizimkide erkek :)
ben hiç birşey anlamadım???? çok ilginç geldi senin doktor hala söylemedi mi ısrar etsen belki söylerdi :) ben çok ısrar etmiştim de...