• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Bebeklerimizin Cinsiyetleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri Ne?

• Ankete Katılan
    38
güzeller güzeli kızıma bir erkek kardeş geliyor 13+5te belli oldu %100 erkek dedi doktor çikomun şeysini gösterdi ama anlamadım:9:

kızlar kesin olarak bi öğrensem hangi doktora gitsem daha belli olmaz diyor kesin değil diyor ya:31:

Son düzenleme:
13 ünde randevumuz var bakalım bizim nazlı doktor cinsiyeti söyleyecek mi? öğrenir öğrenmez anketi oylarım kızlar.

13 ünde randevumuz var bakalım bizim nazlı doktor cinsiyeti söyleyecek mi? öğrenir öğrenmez anketi oylarım kızlar.

inşallah söyler canım hatta bi arkadaşa %100 demiş
bide bizim bebişler gösterse doktorlar da nazlanmasa söylese ne iyi olur
daha isim düşünemedim isim düşünmeye başlıcam öğrenir öğrenmez:1:

Benim kismet olursa ilk cocugum kayinvalide gorumceler kendi annem babam da dahil herkes kiz istiyor erkek olursa sevmeyiz diye aklinca espiri yapio takilanlar bile var daha 12+5 im ne hikmetse goren herkes oglun olacak diyor bi tane bile kiz diyen cikmadi herkesin derdi olmusum resmen ruyalarinda beni gormus akrabalar ingiltere prensesi kate gibi mavi beyaz puantiyeli elbiseyle cikiyormusum hastaneden te allam yaa :)))
Kendi babam da insallah senin cocukluguna benzer bi kizin olur sen kucukken isten gucten calismaktan cok ilgilenemedim hevesimi alamadim torunum kiz olursa cok sevicem falan sinir oluyorum oglum olursa kimse sevmicek herhalde :((((

benim ilk çocuğum kızs 13. haftamda doktor %100 demişti.bunda aynı doktoru bulamıyorum bulsam hemen gidicem.

Benim kismet olursa ilk cocugum kayinvalide gorumceler kendi annem babam da dahil herkes kiz istiyor erkek olursa sevmeyiz diye aklinca espiri yapio takilanlar bile var daha 12+5 im ne hikmetse goren herkes oglun olacak diyor bi tane bile kiz diyen cikmadi herkesin derdi olmusum resmen ruyalarinda beni gormus akrabalar ingiltere prensesi kate gibi mavi beyaz puantiyeli elbiseyle cikiyormusum hastaneden te allam yaa :)))
Kendi babam da insallah senin cocukluguna benzer bi kizin olur sen kucukken isten gucten calismaktan cok ilgilenemedim hevesimi alamadim torunum kiz olursa cok sevicem falan sinir oluyorum oglum olursa kimse sevmicek herhalde :((((

doğunca farklı inan sen bile hamileykenki sevgin hiç gibi geliyo kucağına aldığın an dünyanın en büyük mutluluğu
farklı benim ikinci olduğu için kız erkek fark etmiyo senin canın onlarında canı şimdi desinler herşey doğana kadar
doğunca herşey değişir sevgi çoğalır :)

doğunca farklı inan sen bile hamileykenki sevgin hiç gibi geliyo kucağına aldığın an dünyanın en büyük mutluluğu
farklı benim ikinci olduğu için kız erkek fark etmiyo senin canın onlarında canı şimdi desinler herşey doğana kadar
doğunca herşey değişir sevgi çoğalır :)

Saol canim İnsallah.. :))

çok merak içindeyiz eşim ve ben doktor henüz erken olduğunu söyledi fakat ben hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri içime erkek doğuyor diyorum 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var inşallah belli olur:emir_bebek:

kızlar cinsiyeti öğrenenler inşallah değişmez artık :)
ben bugun öğlen biraz uyumuştum rüyamda esmer bi erkek çocuğum olmuş 2 yaşlarında falan
yahu diyorum eşim esmer değil ben değilim bu çocuk nasıl bu kadar kapkara olmuş:1:
sonra çocuğun altını değiştirecektim çişini yaptı halı battı yerleri sildim falan:27:
ilk defa rüyamda çocuğum olduğunu gördüm yani:9:

Son düzenleme:
Yaradan bir gün banada bu şekilde eğlenceli meraklar yaşatırmı ki her şeyde vardır bir hayır

Kızlar kan yenileme testine göre cinsiyet tahmini yaptınız mı?
Erkeklerin kanı 3 yılda kadınların 4 yılda yenilenirmiş
mesela eşim 27 yaşında 27/3= 9 kalan sıfır benim yaşım 24/4=6 kalan yine sıfır ikimizinde son olarak bu yıl yenilenmiş ama eşim ay olarak benden sonra doğduğundan onun benden sonra kanı yenileniyor yani son yenilenenden cinsiyet erkek çıkıyor, doktor kesin değil ama erkek demişti doğru çıktğından dikkatimi çekti sizin nasıl peki?

maşallah canım evin şenlenecek iki tane top oynayan yaramazla :)Rabbim kucagına almayı da nasip etsin bizimkide erkek :)

doktordan yeni geldim. vee ben iki kız bekliyodum ama iki erkek geliyomuş:nazar: :nazar:

senin doktor hala söylemedi mi ısrar etsen belki söylerdi :) ben çok ısrar etmiştim de...

Kızlar kan yenileme testine göre cinsiyet tahmini yaptınız mı?
Erkeklerin kanı 3 yılda kadınların 4 yılda yenilenirmiş
mesela eşim 27 yaşında 27/3= 9 kalan sıfır benim yaşım 24/4=6 kalan yine sıfır ikimizinde son olarak bu yıl yenilenmiş ama eşim ay olarak benden sonra doğduğundan onun benden sonra kanı yenileniyor yani son yenilenenden cinsiyet erkek çıkıyor, doktor kesin değil ama erkek demişti doğru çıktğından dikkatimi çekti sizin nasıl peki?

Son düzenleme:
maşallah canım evin şenlenecek iki tane top oynayan yaramazla :)Rabbim kucagına almayı da nasip etsin bizimkide erkek :)

ben hiç birşey anlamadım???? çok ilginç geldi senin doktor hala söylemedi mi ısrar etsen belki söylerdi :) ben çok ısrar etmiştim de...

canım birinci doktor kız gibi ama daha belli olmaz dedi diğeri erkeğe daha çok benzio yumurtalıkları yukarda dedi eee doğal olarak kafam karıştı :)
bu hafta başka doktora gitcem bebeğimi görmek için inşallah bu sefer kesin öğrenirim
senin ne demişlerdi cinsiyete?

Back