• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 kpss son dk hazırlananlar hep beraber son dk hazırlanalım mı?

bana bi hırs gelmişti 5 6 ay önceden sabahtan akşama kadar elimde kpss kitabı vardı ya çalışmasam bile elimdeydi düşünün sonra bi moral bozuklugu ve o hırs tamamen gitti. şimdi bayram sonrasını beklıyorum çok çalısacağım hedefim 85 ama alabilir mıyım bilemıyorum kızlar :1::ssz:

tarihi çok çabuk unutuyorum var mı bi tavsiyesi olan:40:

Selam kizlar bende varim bugün büyük bir gazla tarih çalıştım suan osm duraklama gerileme dnmindeyim yrnda tekrar edicem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldin canım
bayağı ilerlemişsin zaten gözünüzde büyütmeyin daha zaman var tam ucu ucuna da ola yetişiyor umudumuzu kesmeden dodi hoppa:74::13:

tarihi çok çabuk unutuyorum var mı bi tavsiyesi olan:40:

o sorun herkesde var güzelim ama kodlama yaparak çalış ve mesela nasıl dizi izliyoruz bir tarih olayınıda kafanda dizi yada bi kısa film gibi yap o anı sende yaşa ....amaç filmlerde nasıl hiçbir sahneyi unutmadıysak onlarıda akılda bırakmak ve sürekli tekrar..sınavın son haftası da al eline kitabı anlayarak roman okur gibi oku tabi bu yazdıklarım korkutucu ve zaman alır gibi gözüküyor ama ders çalışırken yaparsan bunları bi sıkıntın olmaz...

Ben de varım kızlar inşallah sınava kadar tamamlayıp kazanırız.

Ben bu saatten sonra cok fazla konu çalışmaya zaman ayirilmamasini düşünüyorum. Bol bol soru çözüp çözemedigimiz sorularda konu kısmını açıp bakarak devam edersek daha yararli olur sanki

Ben de varım kızlar inşallah sınava kadar tamamlayıp kazanırız.

Ben bu saatten sonra cok fazla konu çalışmaya zaman ayirilmamasini düşünüyorum. Bol bol soru çözüp çözemedigimiz sorularda konu kısmını açıp bakarak devam edersek daha yararli olur sanki

seninki de daha değişik yöntem ama ben ilk konu diyorum

Tebrik ederim hadi hayırlı olsun bakalım:16:
Rica ederim ne demeekk:17:

Kitap olarak ne düşünüyorsun:)

Kaydımı yapan kişi şifre için bir kağıt verdi altta da başvurunuz onaylanmamıştır diye yazıyordu onay kodu vardı acaba işlemimi yapan onay kodunu girmiş midir?

Bn aday işletim sistemine girip şifremi değiştirdim eksiik bilgiler vardır felan dedi anlamadım şimdi başvurum onaylanmadı mı?

Kitap olarak murat yayınları ve ihtiyaç yayınları düşünüyorum canım ama yolumun üstünde murat yayınlarının şubesi var oraya gidip bakacağım modüler set alacağım.

Sen ne düşünüyorsun peki?

Kaydımı yapan kişi şifre için bir kağıt verdi altta da başvurunuz onaylanmamıştır diye yazıyordu onay kodu vardı acaba işlemimi yapan onay kodunu girmiş midir?

Bn aday işletim sistemine girip şifremi değiştirdim eksiik bilgiler vardır felan dedi anlamadım şimdi başvurum onaylanmadı mı?

Kitap olarak murat yayınları ve ihtiyaç yayınları düşünüyorum canım ama yolumun üstünde murat yayınlarının şubesi var oraya gidip bakacağım modüler set alacağım.

Sen ne düşünüyorsun peki?

bende okulda yaptım ve aynen dediğin gibi kagıtta öyle yazıyor ama orda ki hocanın onay kodunu girdigini gördüm...

Aday işletim sisteminde hangi bilgilerin eksik gözükmüyor mu ?
Başvurulara tıkla orda kpss basvurunu görüntüle ve yanında bilgileri güncelle gibi butonlar varsa olmuştur hatta bence bakmana bile gerek yok olmuştur zaten stres yapmaa :))

kitap olarak bende ihtiyaç modüler set aldım 2014 ün...inşallah çalışırsam faydalı bi sete benziyor ama ben hala başlamadım ve ramazan bitmedende başlamam zor :((
sıcaktan kolum kalkmıyor degil ki ders calışmak:(
rabbim dışarda olanlara çalışanlara yardım etsin....

koca ramazan bitti ben iki gündür böyleyim resmen kalan iki gün nasıl gecicek diye düşünüyorum yaaa :((((

bende okulda yaptım ve aynen dediğin gibi kagıtta öyle yazıyor ama orda ki hocanın onay kodunu girdigini gördüm...

Aday işletim sisteminde hangi bilgilerin eksik gözükmüyor mu ?
Başvurulara tıkla orda kpss basvurunu görüntüle ve yanında bilgileri güncelle gibi butonlar varsa olmuştur hatta bence bakmana bile gerek yok olmuştur zaten stres yapmaa :))

kitap olarak bende ihtiyaç modüler set aldım 2014 ün...inşallah çalışırsam faydalı bi sete benziyor ama ben hala başlamadım ve ramazan bitmedende başlamam zor :((
sıcaktan kolum kalkmıyor degil ki ders calışmak:(
rabbim dışarda olanlara çalışanlara yardım etsin....

koca ramazan bitti ben iki gündür böyleyim resmen kalan iki gün nasıl gecicek diye düşünüyorum yaaa :((((

Bilmiyorum ki girdiğini iiçime şüphe düştü ben öss sınavına girerken bile bu kadar stress yapmadım çünkü.

ne kadara aldın canım kitabı birde görseli var mı acaba?

Tarih te data yayınları çok övüyorlar.

Bende kararsızım ikisinden birini istiyorum ihtiyaç yayınlarının çok kitabı var hangisi alırım hangisi iyidir bilemedim

Gerçekten çok zor şu sıcaklarda oruç tutmak , ben bir tek uykusuz kalıyorum o da kötü oluyor sıcaklarda birde uyuyamıyorum maalesef sahuru yapıp yatıyorum saat 8 de kalkıp iş gidiyorum .

Bende bayramdan sonra yoğunlaşıp akşamları çalışmaya başlamalıyım . yoksa konular yetişmez. soru bankası aldın mı peki canım

Bilmiyorum ki girdiğini iiçime şüphe düştü ben öss sınavına girerken bile bu kadar stress yapmadım çünkü.

ne kadara aldın canım kitabı birde görseli var mı acaba?

Tarih te data yayınları çok övüyorlar.

Bende kararsızım ikisinden birini istiyorum ihtiyaç yayınlarının çok kitabı var hangisi alırım hangisi iyidir bilemedim

Gerçekten çok zor şu sıcaklarda oruç tutmak , ben bir tek uykusuz kalıyorum o da kötü oluyor sıcaklarda birde uyuyamıyorum maalesef sahuru yapıp yatıyorum saat 8 de kalkıp iş gidiyorum .

Bende bayramdan sonra yoğunlaşıp akşamları çalışmaya başlamalıyım . yoksa konular yetişmez. soru bankası aldın mı peki canım

Ben dgs içinde set almıştım ikisi birlikte 80 küsürdü...Yanılmıyosam bu set 40 falan geldi...
Bende bayram sonrası hızlanıcam inşallah bakalım hakkımızda hayırlısı olsun:16:

$_urunresim_19_08_2013_09_06_32.jpg

$2014-kpss-lise-onlisans-konu-anlatimli-moduler-set-ihtiyac-yayinlari-5-kitap_CNE1_m.jpg

Kızlar şimdiden iyi bayramlar dileyeyim sizlere :16:

Yarın belki giremem , yarın akşam yola çıkıyoruz nasipse.:16:

ALLAH'a emanet olun hepinizi öpüyorum canlarım...:31: :38::38::38:

Kizlar you tubeda bi bayan hoca var tarihi cok güzel anlatıyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaa kızlar banada bir öneriiii.. Ben geçen yıl ekimde dersaneye yazıldım son 2aydır gitmiyorum zaten ders yok bu dersanenin bana hicbir katkısı olmadı kendim çalıştım düşünün ben ortaöğretim icin dersaneye gidiyorum adamlar denemelerde lisans kitapçığı dağıtıyordu düşük alıyordum zaten bisey bilmiyorum iyice moralim bozuluyodu. Son 2aydır nerdeyse hiç çalışmadım bayramdan sonra inşallah tamamen kendimi kpssye vericem. Nasıl bir çalışma programı yapmalıyım neler önerirsiniz??

damgakpss nin videoları var ben arada onlara bakmaya çalışıyorum. balı hoca videoları belki duymuşunuzdur. adam en temelden anlatıyor. bildiğin toplama çıkarmadan başlıyor resmen. gerizekalı bile anlar yani diyorum :52::52:

Kızlar şimdiden iyi bayramlar dileyeyim sizlere :16:

Yarın belki giremem , yarın akşam yola çıkıyoruz nasipse.:16:

ALLAH'a emanet olun hepinizi öpüyorum canlarım...:31: :38::38::38:

sana da iyi bayramlar iyi tatillerrr betülüm bomba gibi döneciginden eminimm:16::16:

bana gelince bugün içime öyle bi ders çalışma aşkı doldu ki anlatamam ama elime kitap bile almadım :(
DGS sınavdı sonuçtu şimdide ne tercih etsem psikolojisinden çıkamadım sanırım :)
ayyy böyle böyle günler geçiyor bayram geçse de sınav moduna girsem :)

Back