Teşekkür ederim canım
Aynen bayram haftası bende verimli çalışamıyorum. ALLAH büyük. hadi kolay gelsin sana![]()
tşk canım..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım
Aynen bayram haftası bende verimli çalışamıyorum. ALLAH büyük. hadi kolay gelsin sana![]()
kızlarr ben vatandaşlığa çalışamıyorum önerebilceğiniz internetten video izleyebilceğim siteler var mı acaba![]()
yorumların bazılarını okudumveeeeeeeeeeee acayip gaza geldim ........... Allah ım herkese yardım etsin hayırlısını versin inşşşşş
Selam kizlar bende varim bugün büyük bir gazla tarih çalıştım suan osm duraklama gerileme dnmindeyim yrnda tekrar edicem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tarihi çok çabuk unutuyorum var mı bi tavsiyesi olan![]()
ben kitapdan çalışmayı düşünüyorum x yayıncılığın kpss defteri adında çok güzel
Ben de varım kızlar inşallah sınava kadar tamamlayıp kazanırız.
Ben bu saatten sonra cok fazla konu çalışmaya zaman ayirilmamasini düşünüyorum. Bol bol soru çözüp çözemedigimiz sorularda konu kısmını açıp bakarak devam edersek daha yararli olur sanki
Tebrik ederim hadi hayırlı olsun bakalım
Rica ederim ne demeekk
Kitap olarak ne düşünüyorsun:)
Kaydımı yapan kişi şifre için bir kağıt verdi altta da başvurunuz onaylanmamıştır diye yazıyordu onay kodu vardı acaba işlemimi yapan onay kodunu girmiş midir?
Bn aday işletim sistemine girip şifremi değiştirdim eksiik bilgiler vardır felan dedi anlamadım şimdi başvurum onaylanmadı mı?
Kitap olarak murat yayınları ve ihtiyaç yayınları düşünüyorum canım ama yolumun üstünde murat yayınlarının şubesi var oraya gidip bakacağım modüler set alacağım.
Sen ne düşünüyorsun peki?
bende okulda yaptım ve aynen dediğin gibi kagıtta öyle yazıyor ama orda ki hocanın onay kodunu girdigini gördüm...
Aday işletim sisteminde hangi bilgilerin eksik gözükmüyor mu ?
Başvurulara tıkla orda kpss basvurunu görüntüle ve yanında bilgileri güncelle gibi butonlar varsa olmuştur hatta bence bakmana bile gerek yok olmuştur zaten stres yapmaa :))
kitap olarak bende ihtiyaç modüler set aldım 2014 ün...inşallah çalışırsam faydalı bi sete benziyor ama ben hala başlamadım ve ramazan bitmedende başlamam zor(
sıcaktan kolum kalkmıyor degil ki ders calışmak
rabbim dışarda olanlara çalışanlara yardım etsin....
koca ramazan bitti ben iki gündür böyleyim resmen kalan iki gün nasıl gecicek diye düşünüyorum yaaa(((
Bilmiyorum ki girdiğini iiçime şüphe düştü ben öss sınavına girerken bile bu kadar stress yapmadım çünkü.
ne kadara aldın canım kitabı birde görseli var mı acaba?
Tarih te data yayınları çok övüyorlar.
Bende kararsızım ikisinden birini istiyorum ihtiyaç yayınlarının çok kitabı var hangisi alırım hangisi iyidir bilemedim
Gerçekten çok zor şu sıcaklarda oruç tutmak , ben bir tek uykusuz kalıyorum o da kötü oluyor sıcaklarda birde uyuyamıyorum maalesef sahuru yapıp yatıyorum saat 8 de kalkıp iş gidiyorum .
Bende bayramdan sonra yoğunlaşıp akşamları çalışmaya başlamalıyım . yoksa konular yetişmez. soru bankası aldın mı peki canım
bende şimdi başvurumu yaptım. ama hiç çalışcak halim ve isteğim yok![]()
Kızlar şimdiden iyi bayramlar dileyeyim sizlere
Yarın belki giremem , yarın akşam yola çıkıyoruz nasipse.
ALLAH'a emanet olun hepinizi öpüyorum canlarım...![]()
![]()