How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2014 KPSS Sınavına Yeni Çalışmya Bşlayanlar(Motive olnlar)varmısnız birlkte çalışmaya

• Konu Sahibi Konu Sahibi _AH_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kizlar bende calismaya calisanlardanim lisans muhendoslik mezunuyum bizim alanda heleko bursaya atanabilmek icin min 88 hatts 90 almam gerrkiyor evliyim ve minik 14 aylik cok yaramaz bir sirinem var firsat bulurs calisiyorum ama kizim hic
durmuyorki beni cok yoruylr daha yeni uyudi dusunun Allah buyuk nasiptr varsa bir sekilde olur hepimizin hakkina hayirlisi olsun canlar :34:

merhabaaa ben de aranıza katılabilir miyim? okul öncesi okuyorum son sınıftayım ,iki kızım var ,biri bir aylık :) ve imkansızı başarmak istiyorum:)) Allah hepimizin gönlüne göre versin inş...

selam kızlar bende katılabilir miyim bende önlisansdan giricem kasımda dershane başladı ama tam olarak bi program oturturamadım diğer konuları da okudum kışlar bence hemen sistemli bi şekilde çalışmaya başlamalıyız haftada 1500 sorudan bahsedenler bile var bende evliyim biraz zor oluyo ama işte sonunu düşününce insan bi hevese geliyor ama yinede heycanımızı kaybetmeden devam etmeliyiz diye düşünüyorum umarım yardımcı oluruz birbirimize herkese kolay gelsin...

a.s.canım benimde bi programa uyuduğum söylenemez hatta çalışmıyorum şu sıralar hiç ha off:19:

selam kizlar bende calismaya calisanlardanim lisans muhendoslik mezunuyum bizim alanda heleko bursaya atanabilmek icin min 88 hatts 90 almam gerrkiyor evliyim ve minik 14 aylik cok yaramaz bir sirinem var firsat bulurs calisiyorum ama kizim hic
durmuyorki beni cok yoruylr daha yeni uyudi dusunun Allah buyuk nasiptr varsa bir sekilde olur hepimizin hakkina hayirlisi olsun canlar :34:

a.s. canım inş.istediğin olur Allah herkesin gönlüne göre versin

merhabaaa ben de aranıza katılabilir miyim? okul öncesi okuyorum son sınıftayım ,iki kızım var ,biri bir aylık :) ve imkansızı başarmak istiyorum:)) Allah hepimizin gönlüne göre versin inş...

Tabi ki canım.aminn inş.:34:

Kızlar burda kısa kodları paylaştım burdan da çalışabilirsiniz.:34:http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...alici-kisa-kodlamalari-burada-paylasalim.html

arkadaşım süpermiş valla kodlamalar görmemiştim daha önce çok teşekkürler en kısa zamanda oturup bi program yapalım olur mu hem kimler bizimle birlikte bi liste yapalım işlediğimiz konuları yasarıız herkes kendiş programını yazar buraya günlük haftalık soru sayısı hedifimizde olur destek oluruz birbirimize ben kursa da gidiyorum kursa bilgilerimi paylaşabilirim burda allahım herkesin gönlüne göre verir inşllh...

arkadaşım süpermiş valla kodlamalar görmemiştim daha önce çok teşekkürler en kısa zamanda oturup bi program yapalım olur mu hem kimler bizimle birlikte bi liste yapalım işlediğimiz konuları yasarıız herkes kendiş programını yazar buraya günlük haftalık soru sayısı hedifimizde olur destek oluruz birbirimize ben kursa da gidiyorum kursa bilgilerimi paylaşabilirim burda allahım herkesin gönlüne göre verir inşllh...

Rica ederim canım işine yardaıysa ne mutlu bende hepsini worde kopyaladım çıktısını alıp çalışcam inş.:27: Olur canım yapalım da önemli olan uymak ya uyacağımız bir proğram olmalı dediğin gibi daha motive edici olur birlikte çalışınca:52:Ama ben o tabloyu nasıl yapıyoruz ekliyoruz bilmiyorum canım malesef:19:

evet liste oluşturulursa çok iyi olur ,listeyi konuyu acan arkadasın oluşturması gerekiyor sanırım

Kızlar büyük uğraşlar sonucu tablomuzuda hazırladım katılmak isteyenler çalıştıkları konu ve soruları yazsın buraya ekliyelim.:52:

Son düzenleme:
Amin canım.Benim de 10 aylık bi bebeğim var gündüz onunla uğraşıyorum ev işi falan derken akşam oluyor bi tek geceleri çalışabiliyorum çok ağır ilerliyorum bu yüzden ama dediğin gibi Allah büyük kısmet artık elimizden geleni yapıcaz.Sen Bursalı mısın canım?

Kızlar büyük uğraşlar sonucu tablomuzuda hazırladım katılmak isteyenler çalıştıkları konu ve soruları yazsın buraya ekliyelim.:52:
En kısa zmnda toplayıp yazıcam canım.Konularda çok ilerlemediğim için fazla vaktimi almaz :1:

Amin canım.Benim de 10 aylık bi bebeğim var gündüz onunla uğraşıyorum ev işi falan derken akşam oluyor bi tek geceleri çalışabiliyorum çok ağır ilerliyorum bu yüzden ama dediğin gibi Allah büyük kısmet artık elimizden geleni yapıcaz.Sen Bursalı mısın canım?

En kısa zmnda toplayıp yazıcam canım.Konularda çok ilerlemediğim için fazla vaktimi almaz :1:

Tamam canım bekliyorum:34:

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]TÜRKÇE[/TD]
[TD]KONUYU BİTİRENLER[/TD]
[TD]ÇÖZÜLEN SORU SAYISI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sözcükte Anlam[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cümlede Anlam[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]273
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]MATEMATİK[/TD]
[TD] KONUYU BİTİRENLER[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Temel Kavramlar[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]577
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sayı Sistemleri[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]166
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]TARİH[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İslamiyet Öncesi Türk Tarihi[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]340
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]COĞRAFYA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Türkiye'nin Coğrafi Konumu[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]64
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]VATANDAŞLIK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Temel Hukuk Kavramları[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]134
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Görüldüğü gibi geç başlanınca bi de çocuk olunca anca bu kadar ilerleme oluyor :( Bu seneki sınava yetişemiycem galiba :(

@ _AH_ canım tabloya eklersin :34:

Canım, mesajını aldım teşekkür ederim mutlu ettin düşünerek :16:
Ben konularımı bitirdim. Ama yeni baştan almayı düşünüyorum istersen o zaman katılayım tabloya :6:

:17:

merhaba canim ben bugin calisamadkm mesela hayir bide kizim gecede uyumuyor ki :( dis
sancilari yuzunden
yok cnm aslen bursali degilin ama 18 yil oldu bursaya
yeeseli:16:

[TR]
[TD]TÜRKÇE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sözcükte Anlam[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cümlede Anlam[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]273
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]MATEMATİK[/TD]
[TD] KONUYU BİTİRENLER[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Temel Kavramlar[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]577
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sayı Sistemleri[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]166
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]TARİH[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İslamiyet Öncesi Türk Tarihi[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]340
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]COĞRAFYA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Türkiye'nin Coğrafi Konumu[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]64
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]VATANDAŞLIK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Temel Hukuk Kavramları[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]134
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Görüldüğü gibi geç başlanınca bi de çocuk olunca anca bu kadar ilerleme oluyor :( Bu seneki sınava yetişemiycem galiba :(

@ _AH_ canım tabloya eklersin :34:

Yok canım yine çocuk olmasına rağmen çalışıyorsun olacak inş.:nazar:Canım ekledim tabloya bide canım sen böyle tablo olarak uğraşma zor olur sadece konuyla soruyu yazsan yeterli:34:Canım konuyla alakasız ama merak ettim resimde genç gözüküyorsun çocuğunda var kaç yaşındasın?

Canım, mesajını aldım teşekkür ederim mutlu ettin düşünerek :16:
Ben konularımı bitirdim. Ama yeni baştan almayı düşünüyorum istersen o zaman katılayım tabloya :6:

Rica ederim canım:)Olur canım:)

Son düzenleme:
:17:

merhaba canim ben bugin calisamadkm mesela hayir bide kizim gecede uyumuyor ki :( dis
sancilari yuzunden
yok cnm aslen bursali degilin ama 18 yil oldu bursaya
yeeseli:16:
Ooo sen Bursalı sayılırsın artık :) Sen de benim gibi gelin mi geldin buralara?
Yok canım yine çocuk olmasına rağmen çalışıyorsun olacak inş.:nazar:Canım ekledim tabloya bide canım sen böyle tablo olarak uğraşma zor olur sadece konuyla soruyu yazsan yeterli:34:Canım konuyla alakasız ama merak ettim resimde genç gözüküyorsun çocuğunda var kaç yaşındasın?
Tabloyla uğraşmadım ya senin tabloyu aldım yazdım (çok kopyacıyımdır :D)
1 ay sonra 28 olucam canım.Bak 28 yazarken bile bi yadırgadım ben 24lerde kaldım :D Bebeğim de şu an 10 aylık. İltifatın için de teşekkür ederimm :54:

Ooo sen Bursalı sayılırsın artık :) Sen de benim gibi gelin mi geldin buralara?

Tabloyla uğraşmadım ya senin tabloyu aldım yazdım (çok kopyacıyımdır :D)
1 ay sonra 28 olucam canım.Bak 28 yazarken bile bi yadırgadım ben 24lerde kaldım :D Bebeğim de şu an 10 aylık. İltifatın için de teşekkür ederimm :54:

Nasıl kopyaladın canım kodlar gözükmeden:27:Hadi ya inan göstermiyorsun maş.:nazar:rica ederim canım:34:ayy ne tatlıdır şimdi bebek de bebekleri çok severim öyleyken tam yemelik olurlar ya Allah bağışlasın:52:ben evli olmadığım için dışardan seviyorum bakalım şimdilik:32:

Son düzenleme:
Nasıl kopyaladın canım kodlar gözükmeden:27:Hadi ya inan göstermiyorsun maş.:nazar:rica ederim canım:34:ayy ne tatlıdır şimdi bebek de bebekleri çok severim öyleyken tam yemelik olurlar ya Allah bağışlasın:52:ben evli olmadığım için dışardan seviyorum bakalım şimdilik:32:
Kodlar derken? Ben sadece alıntı yaptım çıktı :1: Hem de ne tatlı gün içinde kaç kere öptüğümü hatırlamıyorum bile :D Allah zmnı gelince sana da nasip eder inş. dünyanın en tarifsiz duygusu. :16: Çok uzak değilsen buyur gel sevmeye :))

Kodlar derken? Ben sadece alıntı yaptım çıktı :1: Hem de ne tatlı gün içinde kaç kere öptüğümü hatırlamıyorum bile :D Allah zmnı gelince sana da nasip eder inş. dünyanın en tarifsiz duygusu. :16: Çok uzak değilsen buyur gel sevmeye :))

Hımm tamam:27:inş.canım çok isterim:16:Konya'lıyım canım ya sen sanırım bursadasın :26:

Back