How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2014 KPSS Sınavına Yeni Çalışmya Bşlayanlar(Motive olnlar)varmısnız birlkte çalışmaya

• Konu Sahibi Konu Sahibi _AH_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Son kez diyorum bida demicem bak :) Evet önlisanslar için. Hatta inanmıyorsan gir memurlar.nette 3249 konusu var. eminim 79 küsürler bile haziranda umutludur.
Bir ara bende okumayı düşünüyordum bu bölümü sonra vazgeçtim

Tamam canım bakıyorum teşekkür ederim:)

ya ben çalışırsam belki yapa bilirim ama o kadarda güvenmiyorum kendime belki evde olsaydım rahat rahat çalışırdım ya da daha erken gidebilseydim eve.

Canım en azından azimlisin azmini kaybetmiyorsun buda güzel bişey:)

aman ya tek olalım da ona da razıyım :1:
sağolasın canım :38: verdiğini bilgilerden ötürü bana bir arkadaşım 90 demişti de afallamıştım. :19:

Rica ederim canım inan bende aynı memur oluyumda başka bişey istemiyorum:10:

Kızlar ya bu arada benim matematik berbat sizin nasıl,nasıl çalışıyorsunuz matematiğe yöntemleriniz var mı bu konuda çok sıkıntılıyım ya:5::5:

Kızlar ya bu arada benim matematik berbat sizin nasıl,nasıl çalışıyorsunuz matematiğe yöntemleriniz var mı bu konuda çok sıkıntılıyım ya:5::5:
Ben de aynı dertten muzdaribim valla canım .Elimden geldiğince çok soru çözmeye çalışıyorum çözümlü soru bankasından çalışırsan daha iyi oluyor.

matematik için şenolhoca. com tavsiye ederim adam süper anlatıyor.

• Beğen
Reactions: ria
Ben de aynı dertten muzdaribim valla canım .Elimden geldiğince çok soru çözmeye çalışıyorum çözümlü soru bankasından çalışırsan daha iyi oluyor.

Bende çözmeye çalışıyorum canım ama genellikle çözemiyorum ne yazık ki yaa:25:Canım önerebileceğin kaynak var mı peki çözümlü soru bankası?

matematik için şenolhoca. com tavsiye ederim adam süper anlatıyor.

saol canım:)

Bende çözmeye çalışıyorum canım ama genellikle çözemiyorum ne yazık ki yaa:25:Canım önerebileceğin kaynak var mı peki çözümlü soru bankası?
Ben ihtiyaçtan çalışıyorum memnunum bi de geçen seneden murat yayıncılığın var o biraz bana zor geldi gibi ama olsun kaynak ne kadar çok olursa o kadar iyi

Ben de 50 tl civarında aldığımı hatırlıyorum ama fiyatları pek tutamam aklımda:26:

Saol canım.ya ben matemematiğe baktım bugün yapamyınca bıraktım hiç derste çalışmadım off nasıl olacak bu matematik:43::43:

Saol canım.ya ben matemematiğe baktım bugün yapamyınca bıraktım hiç derste çalışmadım off nasıl olacak bu matematik:43::43:
Bak önce video izle internetten sonra konu anlatımı çalış en sonda soru çöz ve çalışırken bikaç kaynaktan çalış.Biraz zmn alıyor ama kalıcı oluyor en azından . Yapamayınca da hemen pes etmek yok.Sorular senden korksun sen onlardan korkma.Herkes yapıyor sen niye yapamayasın :34:

sabahtan beri iş yerinde fırsat buldukça mat çalışıyorum mat çok sevdiğim bir derstir şuanda gayet iyi gidiyorum ama mola vermek istiyorum dışarı çıkıp bi kahve içmek ve kitabımı okumak istiyorum ve na itibari ile öğre aramı kullanmaya gidiyorum:16:

merhaba kızlar bende kpss hazırlanmaya başladım 1 aydır hızlı gidiyorum evde olduğumdan tarih nerdeyse bitti sayılır inkilap kaldı coğrafyadan bölgelerdeyim vatandaşlık ilk 3 konu bitti matematiğe hiç giremiyorum çözemiyorum sinir oluyorum matematikten başım belada:(

ilk sıralar gayet güzel düzenli çalışabiliyordum şu sıra günde 2 saat zor çalışabiliyorum ne oldu bana anlamadım:(

Bak önce video izle internetten sonra konu anlatımı çalış en sonda soru çöz ve çalışırken bikaç kaynaktan çalış.Biraz zmn alıyor ama kalıcı oluyor en azından . Yapamayınca da hemen pes etmek yok.Sorular senden korksun sen onlardan korkma.Herkes yapıyor sen niye yapamayasın :34:

Ya soruları çözemeyince yapasım gelmiyor soru soracak olsamda hocaya yada başkasına hangi birini soruyum :14:Dediklerini deneyecem en azından bi 5-10 net yapsam bile kardır benim için :4:

sabahtan beri iş yerinde fırsat buldukça mat çalışıyorum mat çok sevdiğim bir derstir şuanda gayet iyi gidiyorum ama mola vermek istiyorum dışarı çıkıp bi kahve içmek ve kitabımı okumak istiyorum ve na itibari ile öğre aramı kullanmaya gidiyorum:16:

Ne güzel canım ya ben de çok isterim senin gibi çözebilmek:14::14:

merhaba kızlar bende kpss hazırlanmaya başladım 1 aydır hızlı gidiyorum evde olduğumdan tarih nerdeyse bitti sayılır inkilap kaldı coğrafyadan bölgelerdeyim vatandaşlık ilk 3 konu bitti matematiğe hiç giremiyorum çözemiyorum sinir oluyorum matematikten başım belada:(

ilk sıralar gayet güzel düzenli çalışabiliyordum şu sıra günde 2 saat zor çalışabiliyorum ne oldu bana anlamadım:(
Merhaba canım.Benim de aynı şekilde tek korktuğum matematik.Canım ara sıra benimde canım istemiyor her zaman çalışasım gelmiyor ama kendini motive etmeye çalış.

günaydınlar :16:
benim acilen kendime cep kitapları almam lazım.

kızlar ben şimdi bi deneme çözeceğim netten.
öyle süre ile felan yarışmayacağım çünkü benim süreden yana hiç bir zaman sıkıntım olmadı.
sadece kendimi denemek istiyorum..
daha hiç çalışmaya fırsatım olmadı dün sadece netten iş yereinde fırsat buldukça senolhoca.com dan biraz çalışabildim ama soru çözemedim..
şimdi hiç çalışmadan kendimi test edeceğim bakallım kaç puan alacağım sonrada bi kaç cep kitabı alacağım ve onlardan çalışmaya başlayacağım ve tekrar deneme çözüp faydası olup olmadığını test edeceğim.
ne kadar mantıklı bilmiyorum ama denemek istiyorum.
sonucu yazarım sizede..

Back