- 1 Ağustos 2011
- 785
- 40
- 118
önlisans canım
Hımm peki bölümün ne canım en az kaçla atanabiliyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önlisans canım
Hımm peki bölümün ne canım en az kaçla atanabiliyorsun?
canım hiç araştırma yapmıyorum emlak ve emlak yönetimi tercihte sadece ilk tercihlerde yaptım atanamayınca bir dahada tercih yapmadım kaçla alıyor ne oluyor bilmiyorum hiç.
Canım araştırsan iyi olur kendine ona göre bi hedef belirlersin bi de diğer atamalardada tercih yap kime neyin geleceği hiç belli olmaz nasip sonuçta
düz memurlukta olur bana.
siz hangi siteden araştırıyorsunuz?
ah kızlar bende varım beni de unutmayın
hem evde çalışmam gerekiyor hemde doğru düzgün başlayamıyorum. Birde bilgisayarclar ortalama kaç puan alması gerekiyor ?
sağol canım istanbulda bölüm açılmamış başka yerlerde 76 ile bile almışlar aman gerildim
Önlisansdan mı var canım 81 puanla atanan, benim bi tanıdığımda girdi bilgisayar proğramcılığı ama ortaöğretim olarak 80-81 civarındada bi puan aldı ama hiçbirinde atanamadı.
Nerde canım farkedemedim:)
Evet tabi önlisansta atandılar haziranda 81 ve küsürler. Kasımda daha da düşmüştür. Googleye 2013 haziran kpss en büyük ve en küçük puanlar yazarsan görebilirsin bölüm puanlarını
Nerede yaptığını da söyleyeyim; Kpss sınavına demişsin ya açılımı kamu personeli seçme sınavı sınavına oluyor. Oradaki sınavı sınavına anlatım bozukluğu olmuş oluyor :))
Unuturmuyuz canım hoşgeldinÇalışmıyorsun sanırım canım evde mi çalışıyorsun kursa da gidiyor musun? Canım benim bölümüm de bilgisayar proğramcılığı en az 85 alman gerekiyor.
o var tabi puanlarda vuuuuvvv
oo bölümdaşız yani sağol canım benim hosbuldum :)
yok canım okul yeni bitti dgs hazırlanıydum. Çokta iyi gidiyordu ama.kpss daha mantıklı geldi yok canım kursa gitmiyorum. calışmaya başlayınca cok güzel gidiyorum. Günde 1 konu bitirdiğm oluyor. Ama işte doğru duzgün başlayamadım. Canım bir de sen biliyor musun biz nerelere atanbilyoruz. yada programcı olarak falan çalışamıyoruz. Değil mi ben bölümümüzü çok seviyorum yani asıl mesleğimiz gibi bir işim olsun istiyorum onda sanırım özel de olur.
Evet canım Kpss gerçekten daha mantıklı en azından bende öyle düşünüyorum artık oku oku bi hal olduk yaniCanım ben konyadayım ve konyada bizim bölümle ilgili 2 3 tane yer var onlar da büyük şirketler almıyorlar zaten ben artık proğramclıkta yapmak istemiyorum soğudum yani. Kpss de tekniker veri hazır.kont.işl. ve de memur olabiliyoruz diye biliyorum canım ben.
Baktım ist. puanlarına canım puanlar 80-90 arası ama 80'den de düşük alan sağlıktan başka bölüm yok zaten.
Canım senin bu dediğin önlisanslar için mi peki eğer öyleyse çok mutlu olacam ya
Haklısın canım iki kere sınav kelimesini kullanmış oldum anlatım bozukluğu olmuş:)
ya ben çalışırsam belki yapa bilirim ama o kadarda güvenmiyorum kendime belki evde olsaydım rahat rahat çalışırdım ya da daha erken gidebilseydim eve.
bence bu kadarına da maşallah canım hem evlisin hem çalışıyorsun hem kps yi düşünüyosun.
inşallah emeklern boşa gitmez daha doğrusu emeklerimiz