aslında az cok calışmaya calısıyorum kızlar ama soru sayıları fln eklenmeyınce mı nedendır şevkim pek yok bu aralar
Canım şu linkteki ücretsiz videoları izlemeni tavsiye ederim.Konuyu gözünde büyütme yeterarkdaşlar 21 haziran 21 aralık ekinoks zamanlarını bir tülkü anlayamıyorum kolay bi yolu varmıdır?
Canım şu linkteki ücretsiz videoları izlemeni tavsiye ederim.Konuyu gözünde büyütme yeterhttp://www................./default.aspx?vfilter=KPSS-Coğrafya&Year=2014
Andromedaaaaaaa nerelerdesn soru sayilarmz hazr seni ve eklenmeyi bekliyorrr duy sesimiziii:)canim ben soru sayilarimi rapor seklnde bu su sayfaya yaznca bile bana yetiyo motive oluyorm umarm senn calismalarnda istedgn dogrultuda ilerler iyi calismalar..
İhtiyacı öneririm arkadaşımArkadaşlar ben yediklimin seyini aldım ama pek beğenmedim. Sizce ne almalıyım?
arkdaşlar 21 haziran 21 aralık ekinoks zamanlarını bir tülkü anlayamıyorum kolay bi yolu varmıdır?
İhtiyacı öneririm arkadaşım
Ben bu tarihleri Türkiyeye göre öğrendim.
21 Haziran en uzun gündüz Türkiye'de.
Türkiye hangi yarım kürede kuzey yarım kürede.
O zaman güney yarım kürede en uzun gece olur.
Türkiyede hangi mevsim yaşanıyor yaz mevsimi.Türkiye nerdeydi kuzey yarım kürede.
O zaman güney yarım kürede kış yaşanır.
Hep böyle gitmeye çalışıyorum bir mantık oturtmaya çalışıyorum.
Yoksa tek tek ezberlesem de unutuyorum. Coğrafya da beni zorlamaya başladı ilk konu hariç.
Dağlarmış ovalarmış aşırı sıkıcı bir dersmiş ya
Ama vazgeçmek yok.Ümidimizi kırmayalım.Herkese kolay gelsin.
Raporumu vereym de yataym.sabah yine erkenciyiz yaramaz fistgm yuznden..tarih ilke ve inkilaplar konu tekrari ve 171 soru cozumu/anayasa yasama yurutme konu tekrari ve 75 soru cozumu.kizlar benden bugunluk bukadr herkese iyi calismlar...
Arkadasiminda cocgu oldu buraya takip et bak becerikli kizlrimiz cockla birlikte calisiyor dedm nazil yapıyorsun canim cocuklaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?