Gunaydnnn fistiklarmm buaralar topik pek bi durgun herkesn mi aof snvi var ya???sizler bole durgun olnca rapor veresm bilem gelmio((hadi canlanalm birazzzzz seneye buzamnlar ayni skntilari cekmemek ve memur olarak atanms olmak icin canlanma zamani CANLAARİMMM..ben kahvaltmi yapip basliyorm herkese iyi calismalarrr...kolayliklar...Allah zihn acikligi versn hepiciginize..
Bende bebişimleee çalışmaya çalışıyorumrabbım yardımcımız olsun...
Gunaydnnnn arkadaslar kahvaltiyi yaptim artik kpss ve temizlik zamani.. carsambaya yatili misafirlerm gelyor sehir disindan 3 gunlugune.muhtemelen bu 3 gun de bisey yapamycamneyse simdi islerimi bi duzene koyup baslayiverem artikin.hepinize iyi calismalar Allah zihn acikligi versnn...
topıgımız cok durgun:26::26:
hadıııı durmak yokkk ben 2 saat mat calıstım geldım
2 saatte tarıh calıscam ev ıslerımı bıtırdıkten sonra
kac saat calısak yeterli olur acaba
gecen sene turkıye bırıncısı gunde 6 saat calısmıs
slm kızlar bnde kpss ye evde hazırlanmaya çalışıyorum ama bitürlü tam anlamıyla başlayamıyorum:-(ah tarih coğrafya temelim olsa 4 saat bile atanmama yetergözüm derecede değil valla atanayım yeter
slm kızlar bnde kpss ye evde hazırlanmaya çalışıyorum ama bitürlü tam anlamıyla başlayamıyorum:-(
tam anlamıyla başlaman için hemen motive olman lazım. hadii çabuk başla... erken giden yol alaır. sen başla çorap söküğü gibi gelecek. sevdiklerinden ve kolay gelenlerden başla ben öyle yaptım ama bitmiyor kör olmayasıca dersler bitmiyor
bizim alan sınavının içeriği de bi belli olsa da çalışmaya başlayabilsek. kim vurduya gideceğiz galina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?