selam kızlar hastalıktan gözüm açılmadı ki bi türlü çalışayım ,ama bu gün karartıp gözümü osmanlıyı bitiricem artık.
dün gece bi rüya gördüm ki sormayın gülmekten patlarsınız güya kpss sınavı gelmiş çatmışsınav oluyoruz sadece matematik soruları var elimde hemen çözüp veriyorum tabi çözemediklerim de var ama ben kağıdı verdikten sonra sorulara bir daha bakıyorum ki ne göreyim aslında çok kolay beş altı tane soruyu hiç okumamışım bile eyvaaah diyorum aslında yapabilirmişim keşke yapsaymışım diye ahh vahh ediyordum ki uyandım.sorulardan birini gördüm problemdi hem de cevap şıkkını bile gördüm cevabı 8 di:))) uyandım eşime anlattım o da dalgasını geçiyor benle her gün bi tane soru görsen hazirana kadar 2.tekrarı bile yaparsın aldın sen bu sınavı diyo yani vicdanım beni dürtmeye başladı galiba ders çalışmıyorum diye bilinç altım alttan alttan atarlanıyo
bende 2 yıl önce senin yaptığını yaptım canım yeni evlenmiştim evde yalnızdım işim gücüm yoktu ama ben ne yaptım paso yattım ne olcaksa sankiama sonra çok pişman oldum da iş işten geçti şimdi cezamı çekiyorum bi nevi o yüzden evlimisin falan bilmiyorum ama güzelim benden sana tavsiye ilerde pişman olacağını düşünüyorsan şimdi birazcık sık dişini.. yine uyu gez toz ama ders çalışmayı da ihmal etme madem boşsun en azından günde bir konu bitirsen sınava kadar tekrar etme şansın bile olur hemde bol soru çözebilirsin.. ahanda kendimi orta yaşlı sınıfında hissettiğim an bu an işte :82: neyse işte çalış çalış, çalışmak iiidir candır
kızlar azminize hayran kaldım.ben bu dönem mezun oldum kpss çalışmak istiyorum fakat geç mi kaldım bilmiyorum.Şuan boşluktayım bütün günüm evde boş boş oturararak geçiyor temeliminde fena olmadığını düşünüyorum 6 ay gibi kısa bir sürede ne kadar olur sizce? Ayrıca bu sene sadece öğretmen ataması varmış yani çalışmalar boşa mı gidicek açıkçası kpss hakkında çok fazka bilgim yok.Yardımcı olursanız çok sevinirim...:26:
sağol canım çok istiyorumda bebişi bi diyorum stres yapma sakin ol kafana takma hamilemiyim acaba diye .. değilsem üzülüyorum sonra... rahat ol diyorum kendime ama insan sabırsızlanıyor.. allah herkese nasip etsin..
Anladım canım, inşallah hayırlısı olur. Biz sadece gk-gy ile atandığımız içib 40 soru yetmiyor o netlerle mümkün değil 90 üstüne çıkmam. En düşük puanlı yer diye bir şey yok bizde kadro olmayınca doğuya bile 92 ile atanılıyor.Zaten 15-20 kişi anca alınıyor. Derece yapmam lazım anlayacağın. Ne duruma düşürdüler bizi ya, umarım atanmış oluruz seneye. Geçmiş olsun bu arada.
Türkçe 273
Az mı memur alıcaklarmışO zmn ben bu kadar kasmayım 2015e hazırlanayım bari ztn bu hızla anca 2015e biter bu konular
Allah analı babalı büyütsün canım bebeğini. evet internet problemim yok. hem yurtta hem evde sınırsız bağlanabiliyorum. aslında dersaneye gidiyorum ama rahatsızlığımdan dolayı henüz başlayamadım sadece denemelerine girdim ben de evde halledeceğim yani. ben sözel sıkıntısı yaşayan biriyim. gy bölümünde de türkçede sıkıntı yaşıyorum zaten matematikde problem yok. liseden sayısal çıkışlı olduğumdan sanırsam. önerini bekliyorum birde videodan çalışmayı deneyim bakalım.
Bunu nerden öğrendin canım? Az memur alınacağı söylenmiş hatta gerekirse sadece öğretmen alırız demişlerdi zaten ama, kesinleştiğini duymamıştım. :26: Eğer öyleyse boşa çalışıyoruz tabi ki.
teşekkür ederim canım. inş atanırsın daha doğrusu hayırlısı olsun diyelim. ben illa atanayım diye dua etmiyorum açıkçası hakkımda ne hayırlıysa o olsun diyorum. elbet atanmayı çok istiyorum ama nasip işte.
günaydınnn kızlar uyuyomusunz halasaat 8 oldu hadi kalkn yeter bukadr uyku ders çalışma zamanı mrb andromeda cnm nacizane bir iki tavsiyem olck sana...ben de bi ara duymştm sadece öğretmen alımı söylentilerini ama dedğim gbi sadece söylenti bu kesinleşen bi durm faln yok yani hemn moralini bozma ayrıca söylenen herşeye inansaydk şuan hepimiz atanmştk hersene binlerce memur alımı yapacağz die bir sürü söylenti çıkıyor ama sonuç ne fıssss böyle söylentilerle motiveni düşürme kaç aydr emek veryosn birsürü şeyden fedakarlık ediyosn bunlarn bi karşılığı bi ödülü olmalı bu da snv sonucu güzel bir puan alp MEMUR olark atanmak olmalı zaten snv yaklaştkça böyle söylentiler daha da artacaktr hiç kulak asma sen elinden gelenn en iyisini yapmaya çalış..suan benm düşündğm tek sey bu elmden geleni yapmak ve keske dememek suan bebğmle geçirceğm esimle geçirceğm güzel zamanlarmdan çalp ders çalışıyorm ve bunun bi tekrarı olmycak bu iş bu sene olck (hayrlısıysa tabiki)atancam ve snv sayfası kapanacak.cnm buarada deneme sonuçlarndan yakınmşsn eğer henüz istedğn sonucu alamıyorsan bu dememk ki henüz konular yerleşmemiş demektr onun içinde konu konu özelliklede yanlş yaptğn konularda test çözmlerine devam et derm.benmde hemen hemen konularm bitti ama deneme çözmlerine geçmedm öncelikle sağlam bi şeklde konular yerleşene kadr soru çözmlerime devam etcm zaten çözmler sonucu çıkan doğru yanlş sayıları denemeye hazr olp olmadğmı göstercektr die düşnyrm yanlşlarm en aza indiği zamn deneme zamanıdr demektr..çenem düştü sabh sabh ders çalışmaya başym artk.cnm birde ricam olck TG deneme linklerini bana atabilrmsn zahmet olmazsa herkese iyi çalışmalar kolaylıklarrrrrr.....
bende oyleteşekkür ederim canım. inş atanırsın daha doğrusu hayırlısı olsun diyelim. ben illa atanayım diye dua etmiyorum açıkçası hakkımda ne hayırlıysa o olsun diyorum. elbet atanmayı çok istiyorum ama nasip işte.
günaydınnn kızlar uyuyomusunz halasaat 8 oldu hadi kalkn yeter bukadr uyku ders çalışma zamanı mrb andromeda cnm nacizane bir iki tavsiyem olck sana...ben de bi ara duymştm sadece öğretmen alımı söylentilerini ama dedğim gbi sadece söylenti bu kesinleşen bi durm faln yok yani hemn moralini bozma ayrıca söylenen herşeye inansaydk şuan hepimiz atanmştk hersene binlerce memur alımı yapacağz die bir sürü söylenti çıkıyor ama sonuç ne fıssss böyle söylentilerle motiveni düşürme kaç aydr emek veryosn birsürü şeyden fedakarlık ediyosn bunlarn bi karşılığı bi ödülü olmalı bu da snv sonucu güzel bir puan alp MEMUR olark atanmak olmalı zaten snv yaklaştkça böyle söylentiler daha da artacaktr hiç kulak asma sen elinden gelenn en iyisini yapmaya çalış..suan benm düşündğm tek sey bu elmden geleni yapmak ve keske dememek suan bebğmle geçirceğm esimle geçirceğm güzel zamanlarmdan çalp ders çalışıyorm ve bunun bi tekrarı olmycak bu iş bu sene olck (hayrlısıysa tabiki)atancam ve snv sayfası kapanacak.cnm buarada deneme sonuçlarndan yakınmşsn eğer henüz istedğn sonucu alamıyorsan bu dememk ki henüz konular yerleşmemiş demektr onun içinde konu konu özelliklede yanlş yaptğn konularda test çözmlerine devam et derm.benmde hemen hemen konularm bitti ama deneme çözmlerine geçmedm öncelikle sağlam bi şeklde konular yerleşene kadr soru çözmlerime devam etcm zaten çözmler sonucu çıkan doğru yanlş sayıları denemeye hazr olp olmadğmı göstercektr die düşnyrm yanlşlarm en aza indiği zamn deneme zamanıdr demektr..çenem düştü sabh sabh ders çalışmaya başym artk.cnm birde ricam olck TG deneme linklerini bana atabilrmsn zahmet olmazsa herkese iyi çalışmalar kolaylıklarrrrrr.....
Kızlarr merhaba .. Şu memur alınmayacak meselesini ben de duydum ;ama yetkili birinin ağzından duymadık sonuçta . Ordan burdan haberlere bakacak olsaydık Kıvanç Tatlıtuğ kaza yapıp ölmüştüHe bir gün gelir olayın gerçekliği kesinleşir (Allah korusun) Yinede 6 ay kaldı çalışmaya devam ederiz .. Sınava son 2 ay kalır memur azaldı alım yapacağız diye çıkarlar ortaya . Üstelik düzgün bir kpss3 puanımız olursa başka yerlere alırken de bu puanı önemsiyorlar. Örneğin pomem ya da müfettişlikle ilgili kurumlar ya da bankalar... Bugün polyanna gibi oldum bir kolumu kesseler olsun bir tane daha var diyeceğim Neyse umarım dediklerim çok bilmişlik olarak değil motivasyon olarak yansır seviyorum sizi :81:
kızlar azminize hayran kaldım.ben bu dönem mezun oldum kpss çalışmak istiyorum fakat geç mi kaldım bilmiyorum.Şuan boşluktayım bütün günüm evde boş boş oturararak geçiyor temeliminde fena olmadığını düşünüyorum 6 ay gibi kısa bir sürede ne kadar olur sizce? Ayrıca bu sene sadece öğretmen ataması varmış yani çalışmalar boşa mı gidicek açıkçası kpss hakkında çok fazka bilgim yok.Yardımcı olursanız çok sevinirim...:26:
Iııı şeyyy akşam elektrikler kesildi çalışamadım matematiğe örtmenimmm :26: Benim bi dersten bi konu bitirmem bikaçgünü buluyor tatlım.Bugün mat. çalışıcam inş. Bomba gibi sorularla yine karşınızda olucam anacıımmm takipte kalınaynı şeyi düşünüyorum hatta ben bi level atlayıp 2016 mı olsa acaba diyorumzaten az alıyolardı daha azını düşünemiyorum yaa maşallah bu arada türkçeye abanmışsın da mat hani burcuuuu
Bize öyle bi bilgi gelmedi diyorsun okuyom ben yaaKızlarr merhaba .. Şu memur alınmayacak meselesini ben de duydum ;ama yetkili birinin ağzından duymadık sonuçta . Ordan burdan haberlere bakacak olsaydık Kıvanç Tatlıtuğ kaza yapıp ölmüştüHe bir gün gelir olayın gerçekliği kesinleşir (Allah korusun) Yinede 6 ay kaldı çalışmaya devam ederiz .. Sınava son 2 ay kalır memur azaldı alım yapacağız diye çıkarlar ortaya . Üstelik düzgün bir kpss3 puanımız olursa başka yerlere alırken de bu puanı önemsiyorlar. Örneğin pomem ya da müfettişlikle ilgili kurumlar ya da bankalar... Bugün polyanna gibi oldum bir kolumu kesseler olsun bir tane daha var diyeceğim Neyse umarım dediklerim çok bilmişlik olarak değil motivasyon olarak yansır seviyorum sizi :81:
Iııı şeyyy akşam elektrikler kesildi çalışamadım matematiğe örtmenimmm :26: Benim bi dersten bi konu bitirmem bikaçgünü buluyor tatlım.Bugün mat. çalışıcam inş. Bomba gibi sorularla yine karşınızda olucam anacıımmm takipte kalın
Bize öyle bi bilgi gelmedi diyorsun okuyom ben yaa
Biz de seni seviyoruz kii
Iııı şeyyy akşam elektrikler kesildi çalışamadım matematiğe örtmenimmm :26: Benim bi dersten bi konu bitirmem bikaçgünü buluyor tatlım.Bugün mat. çalışıcam inş. Bomba gibi sorularla yine karşınızda olucam anacıımmm takipte kalın
Bize öyle bi bilgi gelmedi diyorsun okuyom ben yaa
Biz de seni seviyoruz kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?