Valla canım senin adına üzüldüm;ama yalnız olmadığım için sevindim ne yalan söyleyeyimEvet bencede yapamadığımız dersten uzak duruyoruz bir haftadır ebob ekok sorularını bitireceğim sözde Biraz daha sıkı disipline ihtiyacımız var sanırsam :)
Hanımlar ben yeniyim de bu kpss konusunda. önemli olan çok çalışmak değil verimli çalışmak tabi ki de motive olmak açısından ve vicdan azabı çekmemek açısından sizce günde kaç saat çalışmak uygundur fikri olan var mı :26:
hani gaz? hani motivasyon? nerdesiniz kk'nın güzel ve calıskan kızlarıııı
matematik: 234
tarih:225
vatandaşlık:40
hani gaz? hani motivasyon? nerdesiniz kk'nın güzel ve calıskan kızlarıııı
matematik: 234
tarih:225
vatandaşlık:40
maşallah nazar değmesin
canım sen bu soruları bir günde mi çözüyorsun ?
yine her zaman ki gibi süpersin canıım ben bugün çalışmadım hiiç keyfim yok
sıkıntılıyken hiç çalışılmıyor değil miyarına bomba gibi olur telafi edersin eminim
Selamlar bu konuyu bulduğuma çook sevindim ve bana da yardımcı olacağınızı düşünüyorum motivasyona çok ihtiyacım var çünkü
2008 iktisat mezunuyum en son 3 yıl önce girdim sınava yani arayı epeyce açtım.nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum. 2 yaşında bir oğlum var ve evden hazırlanacağım.hazırlanacağım diyorum ama çok mu geç kaldım(((
İyi akşamlar kızlar.Kusura bakmayın bu aralar pek sık yazamıyorum mülakat tarihim iyice yaklaştı heyecan sardı beni. Ama KPSS'ye de çalışıyorum bir yandan vatandaşlıktan ilk 4 ünitenin tekrarı bitti. Bu aralar herkeste bir motivasyon sorunu var sanırım cicolat hariç maşallah çok iyi gidiyor. Bir silkinip kendiniz gelin bakalım, ben mülakatım bitince gelip kontrol edeceğim o zaman ne bahane bulacaksınız bana? Aramıza yeni katılanlar olmuş hoş gelmişler. Geç kalmadınız hanımlar, eğer size moral olacaksa 85 aldığım sınava sadece son 3 hafta çalışmıştım. Hadi başlayın çalışmaya!
kızlar elimde 2 tane kpss kitabı var biri soru bankası biri konu anlatımlı. konu anlatımlı olanda hem anlatımlı cevaplı testler var hemde normal testler var isteyen olursa ücretsiz gönderebilirim siz sadece kargo ücreti ödersiniz. ben tekrar kpssye girmeyi düşünmüyorum. testlerde işaretleme kitapta karalama yoktur. isteyen olursa özelden mesaj yazarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?