haklısın canım ama millet öyle aç gözlü ki puanım yüksek nasıl olsa atanırım diye ordan oraya gönül eğlendiriyo.. :2:amin canım bu arada cok güzel bir yere değindin atanıpta yüksek puanlarını bir sonraki atamada kullananlara yazıklar olsun, olay atanana kadar demek ki, binbir zahmet cekiyoruz neresi olsa giderim diyoruz bir sonraki atamada yer değiştir vay be, nasıl rahat uyuyorlar bilmiyorum. zaten alımlar az, bir kişi bir kişidir. empati yapmak lazım, çok öfkeleniyorum bu yerleşipte tercih yapanlara. ben facete denk geldim bir bölümden 5 atama olmuş adam 2.sırada , 1.sıradaki denizli yazacakmıs rica etmiş eşim denizlide ben yazayım mı diye, tamam demiş 1. sıradaki yazmamıs denizliyi,adam oraya atanmış.. bu denizliye eşinin yanına atanan adam bu son kasım atamasında bu kez de ankarayı yazmıs, savunmasıda neymiş orası memleketiymiş , millet yer değiştirsin diye cıkıyor sanki bu kadrolar!
Her yazana da inanma canım. Günde 1000 soru hiç inandırıcı değil olsa bile dediğin gibi verimli değil. Çok da abartmaya gerek yok alt tarafı tarih coğrafya matematik soruları yani nedir. Okurken neler neler çözdük sınavlarda bundan mı korkacağız?
günde 1000 soru vayyy bee tüm başarı hikayelerinde derler ya çok çalışmadım verimli çalıştım...vs bu 1000 soru çözenlerin(!) sonlarını merak ettim
Hayırlı olsun canım, oğluşunu öp benim için. Oğlum olsun isterdim ben de.
Allah razı olsun canım Rabbim sana da göstersin inş :93: ben de kızım olmasını çook istiyordum ama bedeninde bir canlıya hayat verdiğini düşününce bi de doğumdan sonra anlıyorsun kiii kız erkek hiiiç farketmez canından bir can oluyor o minik varlık Allah sizlere de tattırsın :79: