haklısın canım ama millet öyle aç gözlü ki puanım yüksek nasıl olsa atanırım diye ordan oraya gönül eğlendiriyo.. :2:amin canımbu arada cok güzel bir yere değindin atanıpta yüksek puanlarını bir sonraki atamada kullananlara yazıklar olsun, olay atanana kadar demek ki, binbir zahmet cekiyoruz neresi olsa giderim diyoruz bir sonraki atamada yer değiştir vay be, nasıl rahat uyuyorlar bilmiyorum. zaten alımlar az, bir kişi bir kişidir. empati yapmak lazım, çok öfkeleniyorum bu yerleşipte tercih yapanlara. ben facete denk geldim bir bölümden 5 atama olmuş adam 2.sırada , 1.sıradaki denizli yazacakmıs rica etmiş eşim denizlide ben yazayım mı diye, tamam demiş 1. sıradaki yazmamıs denizliyi,adam oraya atanmış.. bu denizliye eşinin yanına atanan adam bu son kasım atamasında bu kez de ankarayı yazmıs, savunmasıda neymiş orası memleketiymiş , millet yer değiştirsin diye cıkıyor sanki bu kadrolar!
Her yazana da inanma canım. Günde 1000 soru hiç inandırıcı değil olsa bile dediğin gibi verimli değil. Çok da abartmaya gerek yok alt tarafı tarih coğrafya matematik soruları yani nedir. Okurken neler neler çözdük sınavlarda bundan mı korkacağız?
Hayırlı olsun canım, oğluşunu öp benim için.Oğlum olsun isterdim ben de.
gogostar bir sürü açıklama yapmışsın, ben sadece şuna takıldım. 40la atanma olmuyor demişsin, atananların taban puanları açıklandı 40lı puanlar vardı ben orada gördüğümü söylüyorum sonrasındaki eğitimleri bilemem. Diğer mesleklerde yok mu sanki, hepsinin zorluğu var. Ama geçenlerde bir diyanet uzman yardımcılığı ilanı vardı başvurma şartı barajı 50 idi. Şimdi bakıyorum bize ve diğer bölümlere açılan A kadro ilanlarında en az 70-80 baraj istenirken ayrıca bir de yabancı dil puanı istenirken diyanetin ne özelliği var da uzman kadrosuna 50 barajıyla alabiliyor? Koysun bizimki gibi 70 barajı sonrasında ne sınavı yapıyorsa yapsın ki tüm uzmanlık kadroları kurum sınavı+mülakatla alır zaten direkt atanma yoktur. Mesela ben bir bakanlığa başvurdum baraj 80di önce yazılıya girdim onu geçtim şimdi mülakatı bekliyorum ve sonrasında bir sürü eğitimi ve sınavı var hem de yıllarca. Kimse kolay gelmiyor bir yerlere ben sadece eşitlik olsun istiyorum. Sözüm sana değil yanlış anlaşılmasın açıklamanın üzerine fikrimi belirtmek istedim.
canım bzaten baraj ı 70 de koysalar oraya 40 dan 50 den atıyacaklar nedenide konu din olunca yani bilgi çok oluyor 70 den adam bulamazlar aradıkları kriterlerde mülakatlarda işler değişiyor canım anlarsın her parti döneminde malesef bu diyanetin ilk yıllarından gelen bir uygulama çünki önemli bir urum konu fetva olunca herke kendi adamını yerleştirmek istiyor tamam baraj 40 da olsa 50 de olsa zaten istediğini atıyor adam puanının düşük olması nedeni torpilden dolayı kimse hak idda etmesin diye 90 alan adam benim hakkım demesin diye mülakat koyuyorlar kurum kendi adına çakışıyor yani sonuçta mağduriyet
hakkımıza hayırlısı bizde istiyoruz herşey yazılı sınava dökülsün mülakat olmasın kimin bilgisi ve puanı çoksa o girsin istediği yere
mülakat olunca puan düşüyor işler değişiyor kamera ortamında mülakat olacak diye duyum aldık ama icraat yok
bakalım herkez için hayırlısı tüm bölümler için sınav ve sistem muamma
ben bu ülkenin eğitim sistemini anlamıyorum ama seviyorumda....
puanlarda beni hayal krıklığına uğrattı...çok yüksek geldi yeni nesil üstün zekalı galiba...
kendi seviyemi sorguladım....
Kızlar B'nde bugün çalışmalara başladım ...program geliştırmeden ilk konuyu bitirdim 50test çözdüm ...matematık şu ant mat 1den başladım ...matematık sıfır dıyebılırım ...
Çok mu geç kaldım sızcekızlar ??konuların hepsı nekadar zamanda biterki mat harıç ???
Sorular sorular ...ben nasıl yetiştiricim ya ...82alırmıyımki yetiştirsemde ???yoksa hiçimi başlamasam kızlar bana bir fikir diyiverin ....
Oy ki ne oyy
Öğretmenlikten mi gireceksin canım? Bir program yap kendine kaç dersin varsa şöyle kabaca bir bak ne zamana bitiyor konular. Eğer gk-gy harici alan derslerin varsa zaten öyle hemen bitmesini bekleme. Ama yetişir 7 ayda şimdi başlarsan ve hergün kararlı çalışırsan olur bu iş.
Kızlar B'nde bugün çalışmalara başladım ...program geliştırmeden ilk konuyu bitirdim 50test çözdüm ...matematık şu ant mat 1den başladım ...matematık sıfır dıyebılırım ...
Çok mu geç kaldım sızcekızlar ??konuların hepsı nekadar zamanda biterki mat harıç ???
Sorular sorular ...ben nasıl yetiştiricim ya ...82alırmıyımki yetiştirsemde ???yoksa hiçimi başlamasam kızlar bana bir fikir diyiverin ....
Oy ki ne oyy
niye geç kalasın, daha baslamayanlar var emin ol, yılbasından sonra asılacak herkes, bu bir ayda bile baya ilerlersin, rahat yetişir panik olma sakın
arkadaşlar yüksek puanlardan bahsetmişsiniz hangi bölümlerden bu puanlar öğretmenlikten mi nereden baktınız?
Kızlaaar SOS yardımmm gece kaçta yatarsam yatayım erken kalkamıyorum :18: Gece yatarken planımı yapıyorum yarın bu konular bitecek diye;ama uyanamadığım için konu bitiyor soruları ertesi güne kalıyor bu da beni yavaşlatıyor tabi amacım aralıkta bütün konuların bitmiş olması . Ne yapsam ki bir fikri olan var mı
Bu arada coğrafya ve tarihte aldım başımı gittim (konu olarak az kaldı anlamında :)) Matematik olduğum yerde sayıyorum üstelik en kötü dersim o olmasına rağmen . Gece gaza gelip sabah tıss olan bir benim heralde
Selam tatlımm benim de matematik temelim pek yok . İnsanlarda psikolojik olarak iyi olduğun dersi daha çok çözüp, kötü olan dersten biraz uzak durmak gibi bir tavır oluyor sanırım ya da sadece bende mi oluyor bilemedimgece gaza gelip sabah tıss olmak konusunda yalnız değilsin ben de varım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?