- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 34
kızlar cpgrafya için bana konu anlatımlı kitap tavsiye edebilirmisiniz
Fem'in bu sene çıkarttığı cep kitabına çok iyi diyorlar. Ben almadım ama çok duydum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar cpgrafya için bana konu anlatımlı kitap tavsiye edebilirmisiniz
Canım ben ders ders çalışıyorum, eğer öyle yapmak sana da uyarsa kendi programımı paylaşabilirim.
Bende nasıl calısacagıma karar veremedım. paylasırsan sevınırım canım tesekkürler
Fem'in bu sene çıkarttığı cep kitabına çok iyi diyorlar. Ben almadım ama çok duydum.
Tabi ki. Ben şöyle bir program yaptım kendime. Her gün bir ünite bitecek, uzun olan üniteleri ikiye böldüm. Her konu bittiğinde, konu sonu soruları hariç soru bankasından ilgili testler çözülecek. Ben uzman kariyerin soru bankası setini aldım onu çözüyorum.
13 gün Tarih (Kitapta 12 ünite var, Osmanlı Kültür Medeniyeti ve Kurtuluş savaşı konularını iki güne böldüm. Son iki ünite kısa olduğu için aynı gün çalıştım)
8 gün Vatandaşlık
14 gün Coğrafya
Böylece toplamda 35 günde genel kültür konuları ve soru bankaları bitmiş oluyor. Her gün çalışamama durumunu da hesaba katarak 2 aylık bir süre tanıdım kendime.
Ben matematik ve Türkçe için sadece soru çözüyorum. Her gün ikişer test bitirecek şekilde çözüyorum onu da bazen aksatabiliyorum tabi.
Coğrafya da bittikten sonra, videolarını izleyip başka bir soru bankası çözeceğim. Sonra konu tekrarı. En son aylar da bol bol deneme.
Canım paylastıgın ıcın tesekkur ederım bu program bekar ve calısmayan bır hanımefendıye aıt olsa gerek
Evlı cocuklu calısan bırı ıcın tavsıyen nedır
PEkı bana su konu hakkında bılgı verebılır mısın.. Ders ders mı bıtıreytım konuları yoksa bugun du dersın su konusu yarın dıger dersın su konusu seklındemı. ben bu kez ders ders gıdıyorum ama umarım basarılı olurum..
İhtiyacın setını aldım yenı. Fakat oncekı senelerden dersane hocamdan bırının mat defterını fotokopı cekmıstım ona dondum sımdı cok guzel tüyolar var.. onlardan yararlanıcam ınsallah..
slm kızlar :) yatmadan önce bi bakayım neler yapmışsınız dedim maaşallah çalışmaya başlayanlar konu bitirenler var aranızda :) valla imrendim ve biraz da vicdan azabı duydum ben halaa başlayamadım bugün misafirlerim vardı.. ve oğlum da sürekli mızmızlanmaya başladı sanırım diş çıkartıyor inşallah yarın bi ucundan tutacağım bu işin :) andROMEdae senin yöntem tam benlik önceki çalışmamda da aynı şekilde çalışmıştım sanırım yine aynı şekilde olacak ders ders ve her gün 1 ünite.. ama not alarak çalıştığım için epey uzun sürüyor.. bi de eşimden destek alsam çok süper olacak ya neyse :) sayenizde daha da azimlendim :)
Herkese merhabalar Matematiğimi ne yapacağım bilmiyorum artık ezberlemeyi düşünüyorum soru kalıplarını Matametik yapmadan puanım yetecek olsa bırakır diğer dersleri fullemeye çalışırdım neyse moralinizi bozmayım ben ufaktan gidiyorum matematikten video izleyeceğim herkese kolay gelsin