Kızlar ben bir bakanlığın sınavına girmiştim kazandım yazılıyı, şimdi mülakata gireceğim artık onun için çalışmam lazım. O yüzden KPSS yi biraz aksatacağım gibi. :18:
hakkında hayırlısı olsun canım.. Mülakatta başarılar.. inşallah mülakatı da geçersen kpss ye ihtiyacın olmayacak zaten.. senin başarın bize de şans getirsin inş :)))
Canım mülakat için başarılar dilerim inş dilediğin gibi olur :13: Bugün tarihte Türk İslam Tarihini bitirdim . Bir de konular bitene kadar her ay çözdüğüm deneme sınavımı yaptım en son yaptığıma göre daha yüksek net çıktıİşlediğim konulardan hiç yanlışım çıkmadığını gördüm ;ama işlemediklerim içler acısı Ama bunu görmek bende konu çalışma isteği uyandırdı demkki çalıştıkça netlerimiz artacak
canım benim tebriklerrAmin canım inşallah, hayırlısı olsun dediğin gibi. Kısmetimde neresi varsa o olacak zaten de şu mülakatlarda referans (!) olayı olmasa daha umutlu olacağım da işte... Kazanıp girsem bile yalnız bırakmam sizi
bravoo sanaa ben daha hiç deneme çözmedimm:26::26: bak ne güzel işte çalıştığın konulardan yanlışın yokmuşş önemli olan buu diğerlerii dahaa çalışılacakk normall yanlışş yapmann:13:Canım mülakat için başarılar dilerim inş dilediğin gibi olur :13: Bugün tarihte Türk İslam Tarihini bitirdim . Bir de konular bitene kadar her ay çözdüğüm deneme sınavımı yaptım en son yaptığıma göre daha yüksek net çıktıİşlediğim konulardan hiç yanlışım çıkmadığını gördüm ;ama işlemediklerim içler acısı Ama bunu görmek bende konu çalışma isteği uyandırdı demkki çalıştıkça netlerimiz artacak
Sağol canım.Süpersin ben daha hiç deneme çözmedim coğrafya da tamamen bitsin çözeceğim. Hangi yayın evinin denemesini çözüyorsun?
yaa terstepskii senden özendim çok deneme çözesim geldii ama daha konularım bitmedii diee korkuorum çıkan sonuç moralimi bozarr gibime gelioo:26::26:Canım bende ihtiyaç yediiklim pegem murat denemeleri vardı . Bugün muratı çözdüm. İnternetten bulduklarımda var ama onları bir ara çıkarmam lazım netten :26: Bende konuların bitmesini bekleyecektim aslında;ama merak ediyorum çalıştıklarım bir işe yaramış mı diye . Hatta konular tamamen bittiğinde bu denemeyi tekrar çözüp gelişmeye bakarım iyice sıyırdım
Sekeycim teşekkür ederim canımİnş. hepimizin netleri yükselecek ve atanacağız
Günaydıın kızlarr
Canım aramıza hoşgeldinEvlilikle evet biraz zor oluyor işle düşünemiyorum bile :18: Ama isteyince yapamayacağımız şey yok yetiştirirsin konularını tekrar bile yaparsın yeterki bırakma :)
Bugünkü planımda geometri üçgende açılar konusu,türkçe cümlede anlam konusu ve matematikten soru çözmek var. Zaman artarsa ona göre bir şeyler daha eklerim . Bunları bitirmişimde eklemeyi düşünüyorum
merhaba arkadaşlar bende önlisans mezunuyum evde çalışacağım doğru yerde miyim :) yoksa burda genelde lisans mezunları mı var.benim matematik iyidir ha aranıza alın beni işinize yararım belki :))
Günaydın kızlar, ben daha iyileşememişim dün yine bir baş ağrısı hiç bir şey çalışamadım.Bugün biraz mülakat için çalışıp sonrasında coğrafyadan kalan ünitelerime bakacağım. Bu aralar bakanlıklar ilana çıktı hep, başvuruyla geçiyor zamanım KPSSyi boşladım iyice. Kazansam da bari boşladığıma değse. :18: Dua edin kızlar benim için çok istiyorum ya artık kurtulayım işsizlikten
Alangu bende bas donmrm bitsin mide bulantim gecsin diye diye bugune geldim
Ne soru ne konu hicbisey yok..mide bulantisi da gecmedi..
Zaman cabuk geciyor ve dogumdan sonra calismak zor otesi olacagindan silkelenmek lazim..
Ama nasil onu bende bilmiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?