85.99 puanla önlisanstan kültür ve turizm bakanlığına inşaat teknikeri olarak atandım.toplam 81 netim vardı. sayısal çıkışlı oldugum ıcın mat ıyıydı ama tarih 0 dı aralık ayında başladım çalışmaya hiç ara vermeden eylüle kadar calıştım tatile cıktıgımızda bıle kıtaplarımla gıttım heryere komsularla fln kımseyle dogru duzgun gorusmedim eve misafir kabul etmedim eve kapandım tum gun çalıştım kpss calışmaya basladıgımda 2 aylık evlıydım ben ılk yıl evliliğimdende birsey anlamadım ama çok şükür Allah emeklerimin karşılığını verdı
sosyal hayatı olupta kazanan arkadaslarda var cevremde ama ben herseyden fedakarlık yaptım. netten sureklı kıtap aldım çözmediğim yayın kalmadı benım
size tavsiyem ihtiyaç,yargı,data,uzman kariyer,pegem,yediiklim,fem bu yayınları mutlaka alıp çözun x yayıncılığın ders notlarını edinin çok yardımcı oldular bana özet şeklinde tekrarlarımı onlardan yaptım bide pegemin ders notlarından
sınava 2 ay konular bıtmıs tekrarlara başlamıstım hergun bır deneme cozdum son 2 ay kala bol bol soru tekrar deneme seklınde gittim son ay gunde 2 deneme ye cıkardım denemede cıkan yanlışlarım hangı konudansa onu tekrar edıp soru cozdum konu calışmakta onemlı ama bence en önemlisi planla programlı bol bol soru bol bol tekrar edıp deneme cözüp zamanı kullanmayı öğrenmek. deneme cozerken mutlaka zaman tutun son ay 15 dk kala bıraktım ben bu sayede sınavda sureyı cok ıyı kullanıp guzelce zamanım yetti. Allah yardımcınız olsun inş. gönlünüzden geçen yere yerleşirsiniz