- 23 Ekim 2011
- 19.408
- 23.889
- 598
- Konu Sahibi Novamber wind
-
yes baby
heeeee eferim akıllı ol böyleee
kanka ya bıtane matematık sorum var atıyımda kolay cozumu varsa anlat bana yahu
kızlar bende hazırlanıyorum sınava. vatandaşlık dışında tüm konular bitti soru çözüyorum da şu vatandaşlığa nasıl çalışmalı baştaki hukuk kavramları falan çok karışık geliyor. güzel bi yöntemi olan varmı
Eki Görüntüle 1051111 al o zaman
Bugün 285 tane tarih çözdüm. Kurtuluş savaşı ve inkılaplarına 600 soru cozmus oldum 2 günde
Yarında turkceyi bitirir cumartesi anayasa pazara kadar kampimi bitirirsem kendime ödül olarak ev temizliği için zaman verecem pazar günü
Ev hanımının da ödülü böyle olur
Bugün 285 tane tarih çözdüm. Kurtuluş savaşı ve inkılaplarına 600 soru cozmus oldum 2 günde
Yarında turkceyi bitirir cumartesi anayasa pazara kadar kampimi bitirirsem kendime ödül olarak ev temizliği için zaman verecem pazar günü
bende türkçe ve tarih çözdüm
sorunu çözdüm ama foto yükleyemedim maalesefEki Görüntüle 1051111 al o zaman
kuzummm maşallah napmışsın sen yahu :)))))
ah ahh tarihten sen kadar soru çözmek benm için hayalll
darısı bana inşallah :))ıil baslarda bende çok zorlanırdım, ama konuyu ogtenınce tık tık çözülüyor
badem ya benim bölüm bilgisayar sence tahminen kaç net yapmam gerekir bir de sen 2012 onlisans sorularını çözdün mü hiç
ben 2012 sınavına bizzat girdim canım :)
85 puan için 75 net falan gerekiyor işte canım. mantıkları çözebilirsen daha fazla puan getirir.
ben 2012 sınavına bizzat girdim canım :)
85 puan için 75 net falan gerekiyor işte canım. mantıkları çözebilirsen daha fazla puan getirir.
ben hepsi aynı derecede puan getiriyor sanıyordum canım :26:
hayır kuzum ösymnin sitesinden yüzdelerine bakabilirsin. mesela matematikte mantık % 50 ağırlıkta atıyorum 5 soru varsa o 5 soru 25 soruyla eşdeğer oranda..
canım senin coğrafya nasıldı peki ?
birde genel olarak nasıldı sence kolay mıydı ?zor muydu bazıları kolaydı diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?