- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ordan da denedim, olmadı. Bir de sitedeki resimleri de açmıyor. Acaba benim bilgisayarda mı sorun var.
Sizde de kk yavaş mı?
eğitim bilimleri çözmek istemiyorum...
öyt:108 rehberlik:87 mat:54.. bu gunluk benden bu kadar.. yatağıma gidicem artık
hehehe dimi diğerleri neyse de 550 matematik sadece bir gününü alır yaw insanın her soruya bir dakika desek 9 saat 10 dk yapar
valla sınavda 10 dk da çıkarsın sen edaasya
hehehe dimi diğerleri neyse de 550 matematik sadece bir gününü alır yaw insanın her soruya bir dakika desek 9 saat 10 dk yapar
valla sınavda 10 dk da çıkarsın sen edaasya
mesele günde iki bin beş bin çözmek değil asla, ışık hızıyla konuları bitirip ışık hızıyla çözülen sorular ne katabilir ki..
kendi adıma, verim alamam. bir konuyu özüne inerek çalışıp soru çözülmeli
geçen seferki hazırlanışımda aman çok soru çözeyim konular çabuk bitsin dememenin çok eksikliğini çektim
panik olmadan sakince çalış derim
safranın günlüğünden de okuyorum ben seni
tabi soru çözme demiyorum ama günde 7-8 saat 500 civarı soru çok ideal
bu kadar hengamede bilgiler beyninde kalıcı olamaz
lütfen yanlış anlama sadece deneyimimi söylüyorum
ne kadar sakinlik o kadar başarı
BADE__; 550 matematik bölğnebilme , rasyonel sayılar köklü sayılar üslü sayılar konuları 3 er kitaptan bitirdim testlerini cebir kısmı çok da vaktini almaz insanın her soruya 1 dakika bu konular için çok fazla problem değil ki bunlar .... sınava gelince bakamadığım sorular bile oluyor zaman zaman vakit yetişmiyor sınava göre değerlendirirsek .... dün sabah 5 e kadar yatmadım yarın dersanem var ve hala yatmıyorum emek veriyorum 4 kilo verdim 1 ayda zaman az die zaten dört dönüyorum ben daha yeni başladım sayılır çalışmaya mat tarih bitirdim alanım da var sorumluluğum çok fazla neden sorguladığınızı anlamadım yalan mı söylediğimi düşündünüz inan vaktim bile kaldı 8 den sonra çalışamadım belim ağrıdı insan başına geçince anlamıyor vakit nasıl geçiyor ... yani üzüldüm açıkçası böyle düşünmenize bir daha paylaşmam her dersten konuları ayırdım her kitaptan sorularını çözüp kitapları aynı anda bitirmeyi hedefliyorum sen demedin mi kamp die gerçekten kendimi sorumlu gibi hissettim oturdum bitirmek için toplam soruları saydım yazdım zaten 3 gün soru falan çözemem die dünden beri bitirmeye çalışıyorum burda beraber soru çözelim hırslanalım amacım .... zaten ilk başta günde her dersten 400 soru sanmıştım ama haftalık 2000 miş onu da dün öğrendim neyse size iyi çalışmalar
BADE__; 550 matematik bölğnebilme , rasyonel sayılar köklü sayılar üslü sayılar konuları 3 er kitaptan bitirdim testlerini cebir kısmı çok da vaktini almaz insanın her soruya 1 dakika bu konular için çok fazla problem değil ki bunlar .... sınava gelince bakamadığım sorular bile oluyor zaman zaman vakit yetişmiyor sınava göre değerlendirirsek .... dün sabah 5 e kadar yatmadım yarın dersanem var ve hala yatmıyorum emek veriyorum 4 kilo verdim 1 ayda zaman az die zaten dört dönüyorum ben daha yeni başladım sayılır çalışmaya mat tarih bitirdim alanım da var sorumluluğum çok fazla neden sorguladığınızı anlamadım yalan mı söylediğimi düşündünüz inan vaktim bile kaldı 8 den sonra çalışamadım belim ağrıdı insan başına geçince anlamıyor vakit nasıl geçiyor ... yani üzüldüm açıkçası böyle düşünmenize bir daha paylaşmam her dersten konuları ayırdım her kitaptan sorularını çözüp kitapları aynı anda bitirmeyi hedefliyorum sen demedin mi kamp die gerçekten kendimi sorumlu gibi hissettim oturdum bitirmek için toplam soruları saydım yazdım zaten 3 gün soru falan çözemem die dünden beri bitirmeye çalışıyorum burda beraber soru çözelim hırslanalım amacım .... zaten ilk başta günde her dersten 400 soru sanmıştım ama haftalık 2000 miş onu da dün öğrendim neyse size iyi çalışmalar
ben yazdıklarını okudum badecim bilmiyorum demek ki öyle anladım kusura bakma kimsenin kimseyi de küçük görme gibi bir durumu olamaz zaten alay söz konusu bile olamaz evet biraz yıpratıyorum kendimi farkındayım ama sınav gününü düşündükçe ruhum sıkılıyor üzerimde çok yük var sanırım ondan hadi iyi geceler sizlereben neden yalan söylediğini düşüneyim ki, bir önceki sayfadaki yazdıklarımıda okusaydın keşke
ben hayatta çözemem o kadar soruyu bir günde o yüzden bana çok yüksek geldi sadece onu belirtmek istedim
4 kilo vermişsin, bünyene yazık
ben şu forumda kimseyi ne küçümserim ne alay ederim
Canım harika bu saate kadar 300 soruıyı calısmalar hanımlarrr 1 ıtıbarıyle 300 soruyu tamamladm bır yemek yıyıp aksam yedıye kadar soru çözmeye devam edıcem çok ıyı oldu bu kamp daha ıstıkrarlı çalısıyoruz bu sayede iyi çalışmalar hepımıze :126:
Canım harika bu saate kadar 300 soru
Ben sabah 40 soru çözüp konu tekrarı yaptım. Şimdi soru cozmeye başlıyorum. Benimde bugünkü hedef 400 soru
pilim btti benden bugunluk bukadar 630 soru çözdum arkadaslar sanırım rekorumu kırdm gnluk ıyı çalısmalar hepınıze
Tebrik ederim.
Hangi dersten çözdün ?
Polisesi sinava kadar tüm yayınlar çözülmeli bencecografya çözdm soru bankamı bıtırdm yarında tarıh çözucem tarıh soru bankamı bıtırıcem onda da 450 soru kaldı vatandaslk soru bankamı bıtırdm netten çözmeyı dusunuyorm butun soru bankalarımı bıtırene kdr hepsını aynı anda alıyım turkcedende 1.5 soru bankam var yedııklımle ıhtıyac turkceye fazla yuklenmedıgm ıcın çok soru çözmemıstm tarıhten snrada turkceyı bıtırıp kıtap alıyım konu tekrarını hangı yayın evınden alsam tum konuları tek kıtap almayı dusunuyorm soru bankalarını data dan alıcam sanırım yedııklımle ıhtıyacı çözmus oluyorm nabsam
Polisesi sinava kadar tüm yayınlar çözülmeli bence
Uzman kariyer
Data
Yediiklim
Yargı
Beyaz kalem
Pegem
X yayıncılık
Murat yayıncılık
Ihtiyaç
Bunlardan olmayanı al bence.