- 31 Ağustos 2012
- 22.058
- 35.266
- 798
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Harika gidiyorsun Polisesikızlarr nerdesınız yahu kımse çözdgu soruları yazmıyor canlanın bıraz 1 e kdr 300 sorumu tamamladm yıne öyle yemegnden snra devam edıcem iş çıkısına kadar ıyı oldu bu kamp baya hızlı soru çözmeye basladm
Harika gidiyorsun Polisesi
Bende dersaneden geldim yemek yedik eşimle. Mutfağı toparlayıp dersin başına geçiyorum.
Yarın deneme sınavım var. Tekrar amaçlı tarih cozecegim bugün 360 tane inşallah
Senin matematik nasıldıtesekkur ederım sarfansarı bu kamp olmasa bukdr sıkı çözmezdm dakıka koydm bırde kendıme 30 soruluk testler 15 dkkada 30 soru çözuyorm ben sınava kdr böyle çalssam dha ne ısterım
Senin matematik nasıldı
Bence daha vakit var. Matematikte çalış. Meslek liselerinin çoğu matematik yapamadığı için mat yapacaklar fark atıyor sınavda. Bunun için konuların bitti nasılsa matematige de kafa yor biraz.matematık yok canım sıfır bende 10 soru daha çözup bırakıcam tarıh soru bankamı bıtırdm bugunluk 450 tarıh 50 de vatandaslk çözmüş olucam 10 soru daha çözdkten snra 500 soruda kaldm yarın ınsallah daha fazla çözebılırım
Bende Türkçe çözerek soru sayımı tamamladım. Anlatım bozuklukları, noktalama işaretleri, mantık...
kızlarrr iyi geceler..(dün ve bugün)
tarih coğrafya ve öyt den 200'er soruyu tamamladım..
gelişimden 156 soru çözdüm ve gelişim soru bankam bitti..
Bende Türkçe çözerek soru sayımı tamamladım. Anlatım bozuklukları, noktalama işaretleri, mantık...
Bence daha vakit var. Matematikte çalış. Meslek liselerinin çoğu matematik yapamadığı için mat yapacaklar fark atıyor sınavda. Bunun için konuların bitti nasılsa matematige de kafa yor biraz.
Senolhoca.com sitesinden alt yapı olusturabilirsin.
matematıkten korkuyorm ben ya ılk basladgmda zaten calısıyordm esımde sagolsn baya anlattı ama snradan dedıkı sen bence hıc matematık calısma canım sözelı fullemeye calısokdr zorladmkı oda tükendı sanırım :26: smdı nabsam bılemııyorm tum derslern konularını guzel bır tekrar yapıp matematıge baslıyabılırım en azndan sınavda cok cıkan sorular bellıdır onlara agırlık verebılırım :26:
tamam matematıkte çalısıcam bugun turkce gunum ama cok sıkıcı ya yuz soru bıle çözemedm öyleden snra ucyuze tamamlayıp bırakırım tahmınenCanım diğer sozelleri hallettin nasıl olsa, bence matematiğe bak.
kızlar kpss deki mantık sorularını hangi kaynaktan çözüyorsunuz?
birde genel kültür-yetenek için sağlam bi yayın önerebilir misiniz??
kızlar bende hazırlanıyorum sınava. vatandaşlık dışında tüm konular bitti soru çözüyorum da şu vatandaşlığa nasıl çalışmalı baştaki hukuk kavramları falan çok karışık geliyor. güzel bi yöntemi olan varmı
ben aldığım kaynakların mantıklarını ve ihtiyac kullanıyorum. sağlam yayın derken ismi duyulmuş olanlardan sana hitap edenleri alabilirsin
vatandaşlığa önce ayrıntılı bir yayından çalış derim. yorum olmadığı için bilgileri sağlam öğrenmen gerek
sonrası da artık tekrarlarla oturur.
badeeeeeeeeeeeeeeeee burdamısın badeeeeeeeeeeeeeeeeeeğğğğğğğğğğğğğğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?