Güle güle oku devrim

Ya nedense benim hiç kitap okuma alışkanlığım yok

Aslında severim okumayı da ama ilgimi çekmesi lazım kitabın mesela klasikleri çok seviyorum.
Roman okumayı da pek sevmiyorum bir kaç tane okumuşluğum var ama aşırı sıkılıyorum. Sanırım hep sıkıcı kitaplara denk geldiğimden, ilgimi çekince bırakamıyorum yoksa.
Üniversitede suç ve cezayı okumuştum psikolojimi bozmuştu çünkü kitaba kendimi çok kaptırmıştım kendimi okurken başkahramanın yerine koyuyordum.
O yüzden cinayet işlemiş gibi hissetmiştim rüyalarıma giriyordu vicdan azabı çekiyordum o aralar

Çok etkilenmiştim o yüzden çok da beğenmiştim final haftası bile ders aralarında onu okuyordum dinlenirken :))
Aslında evde klasikler var hala onları okusam fena olmaz ama şimdi rus yazarların kitabı da kötü oluyor çünkü isimleri bir tuhaf oluyor kahramanların ve benim aklımda kalmıyor kitabın sonuna doğru anca ezberliyorum

Hatta ilk 50 sayfada adamın adını okuyunca bu kimdi yaa diyip kitabın ilk sayfalarına göz gezdiriyorum sonra haa şu sarışın kıza aşık olan adammış bu diyorum

Ha şu da fakir olan adammış vs.
Bunları anlatınca kitapl okumayı özlediğimi farkettim haftasonu ders aralarında bende yeni bir kitaba başlayım bari :)) Türkçeye faydası olur hem.