- 16 Eylül 2013
- 555
- 144
- 53
- Konu Sahibi Safransari
- #1.601
GünaydınCanım bizde dersanede yeni geçtik
Ösym konu dagilimlarini aciklarken bu sene önlisans için 3 tane cikacagi yaziyordu, lisanslarda da 3 tane cikacakmis
Bence puanı yüksek sorular olacak, çoğu kişi ilk göreceği için calismayacak belki. Yani üzerinde durulmasi gereken bir konu.
Hosgeldin geldin canım.
Burada geçen sene sınav topiginden bir abla vardı adilemir, onun başarı öyküsü beni hep etkilemistir.
Geçen sohbet ettik oda mayıs ortasında başlamış çalışmaya, 85.5 la sanırım atandı. Bence zamanı hiç sorun etme programlı çalıştığın takdirde yetistiririsin.
Yediiklimin kumbarasini ben yeni aldım ve tarih tekrari yaptım. Kitap renkli ve her konunun arkasında çok değil 1 er test var. Tavsiye ederim. Denemem de diğerini begenmisti. Ikiside güzel bence, fiyatı uygun olanı al en ikisi
Bu seti değil ama tüm dersler soru bankasını cozuyirum suan. Bana zor gelmedi.
Bence sınavdan önce zor kolay demeden yeterince soru bankası çözülmeli. Sende sartlandirma kendini zora diye biter mutlaka soru bankasını.

çağdaş dünya tarihini bitirdim canım aslında ama çok sıktı beni . fazla soru çözmedim . denemelerde de şansıma genelde kalıp sorular çıktı.
ilk yıl kolay sorarlar gibi saçma fikre nasıl kapıldım bilmiyorum

bugünlerde okuduğumu anlayamıyorum. türkçeden de bir soruyu 2 -3 kez okuyorum.
kitabın zor gelmesinin bi sebebi de bu sanırım, anlamıyorum:26:
zor diye bırakmıyorum, bilmediklerimi özet defterime not ediyorum.
Son düzenleme: