- Konu Sahibi Safransari
-
- #1.841
cigabitli bende yemek yemeyi çok seviyorumgeçmiş olsun safransarı iyi beslen ve bahar aylarında artı bir yorgunluk oluyo bunun önlemenin yolu bol meyve az kafeinli içecekler
geçmiş olsun denemem kilo hepimizin ortak sorunu sanırım
bende tatlıyı bıraktım ama kuru üzüm yiyorum bır de diyet yaparken ve şekerli şeyler yemeyince kafam calımıyo gibi hissediyorum :)
ben yemek yemeyi çookkk seviyorumm
Bu arada dün yargının 41 denemesine başladım her ünite bitince 1 deneme çözeyim demiştim. İlk başta baktım bir sürü konuyu bilmiyorum moralim bozulur diye korktum cesaret edemedim çözmeye sonra dedim korkunun ecele faydası yokEksiğim varsa göreyim dedim dün akşam yatmadan tarihten 1 deneme çözdüm ama bilmediğim konulardan bile kolay sormuşlar aşırı kolaydı. 20-7 yaptım 18,25 net yani şaşırdım kaldım :)) İnşallah gittikçe zorlaşır bu kadar kolay olur mu yaa deneme dediğin :)) Her üniteden sonra çözmeye devam etcem bakalım hedefim 27 net.
yorgunluktan ölüyorum.
apartmandakileri davet ettim bugün için. dün karşı komşum geldi. ne yapacaksın dedi yaprak sarma lahana sarma kadayıflı muhallebi havuçlu top yapıcam dedim azmış karın dıyuruc bi şey yap bi de dedi. sanki sarma sarmak kolay.
poğaça ve börek yaptım gece 12ye kadar.
sabahtan da kek yaptım.
misafir umduğunu değil bulduğunu yer derler ama bizimkiler menü beğenmiyor. bozuldum açıkçası. az da değiller 12 kişi gelecek.
eşim de bi daha davet etme dedi kızdı.
2 gündür ders işi yalan oldu anlayacağınız. bi gelseler de atlatsam şu günü.
yorgunluktan ölüyorum.
apartmandakileri davet ettim bugün için. dün karşı komşum geldi. ne yapacaksın dedi yaprak sarma lahana sarma kadayıflı muhallebi havuçlu top yapıcam dedim azmış karın dıyuruc bi şey yap bi de dedi. sanki sarma sarmak kolay.
sabahtan da kek yaptım.
misafir umduğunu değil bulduğunu yer derler ama bizimkiler menü beğenmiyor. bozuldum açıkçası. az da değiller 12 kişi gelecek.
yorgunluktan ölüyorum.
sabahtan da kek yaptım.
geldim kızlar, inanın sinirlerim tepemde. sinirden ağlıyorum şu an.
bana ilk 10 kişiyi bulmaz dediler sonra sayı 12ye çıktı ama tam 16 kişi geldi.
ve gelenlerin hepsi karın doyurmaya gelmiş kokuşmuş tipler.
hepsinden nefret ettim ve hakkımı da helal etmiyorum
hoşgeldine geldiler sözde ama hiçbiri benimle muhattap olmadı.
hepsi dedikodu yaptı kurcuğumcümle sayısı 10u geçmez
uşakları oldum resmen. derya çay getir derya çay götür.
biri en son geldi çay kalmamıştı meyve suyu getir o zaman dedi.
gelenlerin hepsi bu apartmandan da değildi taa çarşıda evi olan kadın bile gelmiş .
diğer apartmanlardan gelenler oldu.
biri kpss çaıştığımı duymuş. o da çalışıyormuş. konularım bitti deyince sen atanamazsın bırak bence biz din kültürü bil zor atanıyo bilgisayarcılar hiç atanamaz gibisinden bi sürü laf etti.
tepsi kırıldı mutfakta kadın dönüp kusura bakma diyeceğine düzgün koymamışsın dedi.
birinin çayı bitmiş bardağı burnumun dibine uzatıyo
sinirlerim tepemde ya bütün kirli tabakları balkondan aşağı atasım var
hakkımı helal etmiyorum
çağırmayacaktım denemem ama 1 aydır sallıyorum geçen gün tekrar sordular ne zaman gelelim diye.
zorla davet ettirdiler.
gelenlerin hepsi bu apartmandan da değildi taa çarşıda evi olan kadın bile gelmiş .
biri kpss çaıştığımı duymuş. o da çalışıyormuş. konularım bitti deyince sen atanamazsın bırak bence biz din kültürü bil zor atanıyo bilgisayarcılar hiç atanamaz gibisinden bi sürü laf etti.
tepsi kırıldı mutfakta kadın dönüp kusura bakma diyeceğine düzgün koymamışsın dedi.
hakkımı helal etmiyorum
çağırmayacaktım denemem ama 1 aydır sallıyorum geçen gün tekrar sordular ne zaman gelelim diye.
zorla davet ettirdiler.
devrim anladığım kadarıyla alınma ama seni kullanmak istemişler belli ki. Önceden planlanmış bir şey bu.Senin iyi niyetini kötüye kullanmışlar. Hepsi bedava yemek diye gelmiş. Şimdi kendi evlerinde toplansalar o kadar kişiye yemek yap falan bir sürü masraf olacaktı. O yüzden seni kurban seçmişler. Ama bil ki yaptıklarının karşılığını bir gün alacaklar. O yüzden sen canını sıkma, onların görgüsüzlüğü bu yaptıkları. Yaptıkları sana değil kendilerine farkında bile değiller. Kötü niyetli olmanın günahını bir gün çekecekler ama iş işten geçmiş olacak.
Birisi de seni kıskanmış olmalı ki kpssye çalışma gibi laflar ederek senin moralini bozmaya çalışmış. Böyle art niyetli insanlardan uzak dur, ne çağırırlarsa onların evine git, ne de sen bir daha onları çağır. Hiç muhattap olma hiç biriyle, konuşurlarsa da resmi ol bir dahakine de. Evi temizle bugün bulaşıkları hallet sonra da unut gitsin hiç gelmemişler gibi düşün, bugün dinlen güzelce ve sonra sadece kpss ye odaklan. Hatta onların inadına daha da çok çalış atan ki görsünler kim atanıyormuş kim atanamıyormuş.
eşim hiç çağırma demişti ama bunnlar ne zaman gelelim ne zaman eşin evde olmaz diye sorup durdular hep mecbur hissettim kendimiçok üzüldüm devrım
eşim hiç çağırma demişti ama bunnlar ne zaman gelelim ne zaman eşin evde olmaz diye sorup durdular hep mecbur hissettim kendimi
hiçbirisinin yuzune bakma canım bırdaha gelmek ısterlerse musaıt degılım de gercekten böyle insanlar varmı ya şok oldum resmen
hakkımı helal etmiyorum
zorla davet ettirdiler.
Canım emeklerine çok üzüldüm, neyse başta gosterdiler yüzünü.
Hiç canını sikma, vardır herşeyde bir hayır. Belki gerçek yuzlerini gostermeseler sana onları iyi zannetsen hergün bir çaya gel, bir kahveye gel diyecekler oyalayacaklardi seni. Sonra da gerçek yuzlerini görsen çok daha zoruna giderdi. Başta farkettin ne olduklarını.
Benimde samimi iyi bir komsum birden tayini çıktı gitti, çok sevememe rağmen ınan uzulmedim, çünkü ben farkında olmadan oyaliuordu beni.
Hiç canını sikma, temizliğini yap, onlara inat daha çok çalış kendini derse ver.
Basinin gözünün sadakasi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?