- 31 Ağustos 2012
- 22.148
- 35.321
- 798
- Konu Sahibi Safransari
-
merhaba kızlar bende kpss b grubuna hazırlanıyorum
bugn dersaneye yazıldm
okulum 1 hafta önce bitti yarım dönem uzatmıştım
ama dersanedeki yoğunluklardan gördmki çoğu kişiler bu zamanlarda kayt yaptrmş zaten uzun vadede çalşmak beni yorardı
ama inşallah yetiştiredebilirim
of karışığım aslında
nerden başlamam gerek bilmiyorum
dersane yoğun olduğundan ancak 25 şubat grubunda yer bulabldm
25 şubata kadar boş durmayım diye bugn ihtiyaç yayınları çözmlü soru bankasını aldm
benm dersanem yedi iklim ve kaynaklarımı ancak 25 şubatta verebileceklermiş
bende zaten farklı bir kaynak alacağımdan dolayı bugün halletmiş bulundum...
grubunuza bende katılmak istiyorum ders calışmak için motive edilmek istiyorum lütfen
Denemem haftada 1050 soru çok güzel, ben evde olduğum halde 1200-1300 arası çözebiliyorum
Bende not defterime haftalık plan yapıp bir hafta boyunca ona uyuyorum
Benim önümüzdeki hafta coğrafya ve anayasa tüm konularım bitiyorgenel tekrar yapacağım bu iki dersten sonraki hafta
Ve bu hafta geometri çalışmaya başlıyorum
Ne güzel gidiyorsunuz kızlar yaa :)) Dersler bitiyor teker teker. Ben bugün yds başvurusu yaptım sınava tam 2 ay kaldı. Ben daha doğru dürüst çalışmaya başlayamadım. Çok bölünüyorum o yüzden odaklanamıyorum. Hafta içi kafamda işle ilgili şeyler, birde yorgun olmam cabası. İngilizce mi çalışsam kpss mi neye baksam şaşırıyoum. Plan yapsam uyamıyorum. Bu şekilde aslında hiç bir şeye çalışamıyorum odaklanamıyorum. İngilizceden hedefim 90 üstü ve son sınavdan 56 aldım durum vahim iki ayım var sadece.O yüzden sadece ingilizceye odaklanmaya karar verdim. İki ay sıkı şekilde ingilizce çalışcam. 6 Nisandan sonra size katılırım. İngilizce çalışırken de arada sıkıldıkça bir tane türkçe bir tane matematik testi çözerim diye düşündüm. Geriye zaten nisan mayıs haziran ayları kalıyor 3 ay sınava hazırlanmak için yeterli bir süre. Bir de yolda mp3 dinlemeye devam etcem kpss için.
Böyle bir karar verdim ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum. En azından 1 ay sıkı şekilde ingilizce çalışırsam kitaplarımın çoğunu şubatta bitirirsem martta kpssye daha fazla ağırlık verebilirim diye düşündüm.
merhaba kızlar bende kpss b grubuna hazırlanıyorum
bugn dersaneye yazıldm
okulum 1 hafta önce bitti yarım dönem uzatmıştım
ama dersanedeki yoğunluklardan gördmki çoğu kişiler bu zamanlarda kayt yaptrmş zaten uzun vadede çalşmak beni yorardı
ama inşallah yetiştiredebilirim
of karışığım aslında
nerden başlamam gerek bilmiyorum
dersane yoğun olduğundan ancak 25 şubat grubunda yer bulabldm
25 şubata kadar boş durmayım diye bugn ihtiyaç yayınları çözmlü soru bankasını aldm
benm dersanem yedi iklim ve kaynaklarımı ancak 25 şubatta verebileceklermiş
bende zaten farklı bir kaynak alacağımdan dolayı bugün halletmiş bulundum...
Hosgeldnz arkadaslar forumda biseyler paylasmak cok faydali cnku çalışma azminiz artiyor daha planli calismaya basliyorsnz ben hep tek calisiyordm bu foruma basladgmdan beri smdi sanki bikackisiyle birlikte calisiyormus gbiyim:) cok soru cozemiyorm ama ben ya ofiste soru cozerken aklim dagiliyor cok az test cozuyormgrubunuza bende katılmak istiyorum ders calışmak için motive edilmek istiyorum lütfen
Hosgeldnz arkadaslar forumda biseyler paylasmak cok faydali cnku çalışma azminiz artiyor daha planli calismaya basliyorsnz ben hep tek calisiyordm bu foruma basladgmdan beri smdi sanki bikackisiyle birlikte calisiyormus gbiyim:) cok soru cozemiyorm ama ben ya ofiste soru cozerken aklim dagiliyor cok az test cozuyorm
banu_gul sana ders ders çalışmanı öneririm. Sebebi ise beş tane ders var ve de sen daha işin başındasın anladığım kadarıyla. İnsan eksikleri olduğunu bildikçe daha çok strese giriyor. Bir de tüm dersleri eksiklerini geç kaldığını düşündükçe daha çok strese girer bir türlü çalışmaya başlayamazsın. O yüzden en eksik olduğun ders hangisi onu belirle, en sevmediğin zorlandığın hiç çalışmak istemediğin dersten başla çalışmaya. Her gün biraz biraz çalış. Acele etme hiç bir şey düşünme ve sadece çalıştığın kısma odaklan ve iyice öğrenmeye çalış. Konu bitince de bol bol soru çöz. Ben bir sürü program değiştirdim ders ders çalışınca diğer dersler kalıyor diye düşünüyordum ama şunu farkettim bir derste tüm konular birbiri ile bağlantılı bir üniteyi bilmeyince eksik kalıyor bir şeyler tüm konuları art arda çalışınca aradaki bağlantıyı görüyorsun mantığı kuruyorsun ve o dersi daha iyi öğreniyorsun.banada gösterebilir misiniz ben bayadan beri çalışmıyorum artık çalışma zamanı geldi de geçiyor hatta
Biraz önce çalışmama programımı değiştirme kararı aldım :44:
Haftada bir günümü tekrara ayırıyordum ve 2 ders tekrarı yapıyordum. Bunu haftada 1 derse düşürdüm. Çünkü konular çok fazlalaştı ve yetiştiremiyorum 1 güne.
Tekrar yapacağım dersler anayasa, tarih, coğrafya 3 ders. Böylelikle 3 hafta aralıklara bir dersi tekrar etmiş olacağım.
Hosgeldnz arkadaslar forumda biseyler paylasmak cok faydali cnku çalışma azminiz artiyor daha planli calismaya basliyorsnz ben hep tek calisiyordm bu foruma basladgmdan beri smdi sanki bikackisiyle birlikte calisiyormus gbiyim:) cok soru cozemiyorm ama ben ya ofiste soru cozerken aklim dagiliyor cok az test cozuyorm
Hoşgeldiniz kızlar bölümünüz nedir?
ben arkeoloji sen?
Ben önlisanstan gireceğim sınava siz lisanstan gireceksiniz sanırım. Başladınız mı calısmaya
evt bnm lisans yanlş topiğe yazmadm inşallah =)
benm okulum yarım dönem uzamştı daha geçen hafta bitti yeni yeni başlıyorum çalışmaya sen
Önlisansta var aramızda, lise de, lisansta
Eksik olduğunuz dersten çalışmaya başlamanızı öneririm, ben hata yapıp bildiğim derslerden başladım ve çok pişmanım şimdi
hımm anladm teşekkrler
dersaneye gidiyo musun
günde kaç soru çözüyorsun bi limitin var mı
Yediiklim dershanesine gidiyorum. Haftada 1000 soru altına düşmemeye çaışıyorum. Daha faza çözmem gerek ama sözel konu eksikerimle uğraşıyorum şimdilik. Bizim sınav 9. ayın sonunda birde.
evet biliyorum size daha var bende yedi iklime yazıldım
Ben çok memunun dershanemden. Umarım sizde memnun kalırsınız. Gerçi dersanenin faydası en fazla %20. %80 bize bağlı.
tabiki bende programlı bir şeyler olsun diye yazıldım zaten
sen hangi şehrdesn acaba canım?
evt bnm lisans yanlş topiğe yazmadm inşallah =)
benm okulum yarım dönem uzamştı daha geçen hafta bitti yeni yeni başlıyorum çalışmaya sen
Kahramanmaraştayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?