- 17 Ekim 2011
- 1.946
- 57
- Konu Sahibi Safransari
Denemem bu yeni yesil anneleri çıldırmış
doğumlarının son ayı evde bebek shop partisi veriyorlar, bebeğe aldığın hediyeleri götürüyorsun, ev tamamen erkek bebekse mavi, kız bebekse pembe süsler
bebek doğuyor, 40 gün sonra mevlüt okutuluyor, evler yine süslü, özel isimli nikah şekerlerine benzer şekerler, isimli kurabiyeler...
sonra bebek 8 aylıkken dişleri çıkıyor diş partisi yapılıyor, diş şeklinde pasta, yine süsler püsler ikramlar
sonra 1 yaş doğumgünü yine abartılı partiler
Bana çok abartılı geliyor ama kıramadığım arkadaşlarıma gitmek zorunda kalıyorum
Eki Görüntüle 939016 Eki Görüntüle 939017 Eki Görüntüle 939018 Eki Görüntüle 939019
Ben hayatta uğraşamam öyle şeylerle Bebek önemli tabi ki ama ona sevgi ve iyi bir eğitim vermek önemli :))
Ben biraz da fazla düşkün olurum ya bebeğim olursa ilerde. Belki işi bile bırakmayı düşünebilirim çünkü küçük bebeği kimseye güvenip emanet edemem annem babam bile olsa aklım bebekte kalır işe yoğunlaşamam zaten :))
Bir de bebekten fırsat bulup böyle partileri nasıl yapıyorlar hayret ediyorum biliyor musun çünkü hafta içi iş zaten yorucu ve yoğun bir de haftasonu evi temizle pasta börek yap bu kadınlar bu işlere nasıl yetişiyorlar yaa benim elim zaten yavaştır Galiba evlenince zamanı gelince öğrenirim hızlı olmayı diye umut ediyorum :))
Bu arada bildiğin pasta börek de değil diş şeklinde pasta falan yaa bunlar çok vakit alır nasıl ne ara yapıyorlar evi süslüyorlar bir sürü iş ben üşenirim yaa :)) Bir de marifet de gerekir ben o kadar yetenekli değilim sadece normal yemek az birazda hamur işi yapabiliyorum. Benim bir arkadaşım var o da çocuğu için böyle süslü pastalar yapıyor güzel yemekler yapıyor hep ama şunu gözlemledim kendi de diyor yani mutfaktan çıkamadım çoccukla ilgilenemiyorum hiç. Evde olduğum zamanlarda bile yemek bulaşık ütü temizlikten çocuğa vakit kalmıyor diyor. Bir de çocuğa yemek yedir temel ihtiyaçlarını giderme gibi şeyleri yapıyorum oyun oynamaya vaktim kalmıyor diyor. Bence anneler çocukla oyun oynamaya daha fazla vakit ayırmalı. Süslü pasta yapmaktansa bu onun eğitimi ve mutluluğu için daha önemli geliyor bana. Ha hem böyle parti verip hem de çocuğuna yeterli vakit ayırıyorsa da tek diyebileceğim söz helal olsun olur :))
calimero89 sorularını burdan sorabilirsin
Sarfansari benim pekiştirmeli anlatımı dersanede sorabildin mi soru diyince aklıma geldi birden.
Son düzenleme: