- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
- Konu Sahibi Safransari
Sarfansari çok haklısın bencede denemenin amacı yüksek puan almak değil. Hatta Düşük puan almak daha iyi sınava kadar eksik olduğun yerleri görürsün. Zaten tüm sınavlarda full çıkarırsak bu sınavlarda bir sıkıntı var demektir. Denemelerle gerçek sınavın da hiç ama hiç alakası olmuyor gerçekten. Soruların yüzde %80 aynı olsa da %20 den ösym fark atıyor Cidden zor ve bilmediğimiz yerlerden geliyor sorular o zaman da şans faktörü etkili oluyor bence.
Ben pazartesi hiç soru çözmedim ama salı ve çarşamba günü de 24er sorudan toplam 48 paragraf sorusu çözdüm. Tarhi videolarından da İslam öncesi bitti Türk islam tarihi bugün yarı oldu bugün o da biter. Yarın da Osm. 17. yy ve 18.yy a başlayacağım :)) Haftasonu da tarihten izlediğim videoların konularına çalışcam soru çözcem bol bol da.
Senin nasıl gidiyor sarfansari :))
Benim iyi gidiyor maşallah
Bende bu hafta programıma 14 parağraf testi eklemiştim, 30 ar sorudan, 2 günümü aldı neredeyse :18:
Bir şey danışmak istiyorum.
Ben haftalık tekrar yapacağım artık, sadece konu okuyarak, tarih, çog. anayasa ve türkçe derslerinden şimdiye kadar dershanede geldiğimiz yerleri. Tekrarları haftanın bir günü tekrar günü yapıp hepsini o gün yapmayı planlamıştım ama şimdi düşünüyorum da 1 gün boyunca bu 4 dersi okumak sıkıcı olur mu. Günlere mi bölsem ? Aslında hafta 1 tekrar günü belirlemek bana daha düzenli geliyor. Perşembeleri tüm gün evdeyim mesela, her derse 1-2 saat ayırıp 1 saat mola verip başka derse geçmekte verimli olmaz mı?