- 9 Eylül 2009
- 697
- 94
- 323
- Konu Sahibi Safransari
-
2014 kpssye çalışmaya başlamış biri olarak ben de bu topicteyim artık :))
Canım hayırdır? bana özelden yaz mutlaka sevgi_melegi ben :))
Sevgi_meleği,
İsmine çok benzer bir rumuz daha olduğu için değiştirdin rumuzunu sanırım.
Denemem de daha yüksek puan alarak daha iyi bir yere tekrar atanmak için çalışmaya başladı. Senin çalışmalar nasıl gidiyor ?
Sebebi öyle bir şey canım:)
Ben aöf geçsin diye bekliyorum haziran sonu ya da temmuz başı tam teşekküllü başlayacağım kasım gibi de dersaneler başlıyor giderim diye düşünüyorum. Senin nasıl gidiyor?
Bende bu aralar sallamadayım valla :)) Pek çalıştığım söylenemez ama en kısa zamanda tekrar başlayacağım çalışmaya. İnsan çalışmayınca tembelliğe düşüyor derse başlaması da daha bir zorlaşıyor. Ama başlayıp devamını getirelim kızlar.
canım kolay gelsin.atanmış biri olarak neden başka bir yere atanmak istiyorsun.şartlarından memmun değil misin..
sevgi meleği canım sen hemşire miydin..yanlış mı hatırlıyorum..senin atanman da kolay olur diye biliyorum eğer hemşire isen.sen de başlayacakmışsın kpss çalışmaya..
ben şu atama dönemi geçsin atanmazsam girerim tekrar kpss ye..
daha 2. tercihler yeni oldu..
hakkımızda hayırlısı
bölümümden 5 kadro var.1 tane tekniker kadrosu.diğerleri memur olarak alım..ama yazdım yine de memur da olsa bölümümden aldığı için şansım yüksek..
toplam 5 kadro var.ben bölüm sıralamasında 6. yım..
dua ediyorum hayırlısı olsun..hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar.
Canım senin bölüm nedir ve kaç puan aldın?
Ben gıda teknolojisi, bölümümle ilgili 2 kadro açıldı sadece, puanım 78,75. 3001 tercih ettim bende ama umudum yok. Ders çalımaya devam ben
arkadaslarrrrrrrrrrrrrr
arkadslar
haberlerım varrrr
atandım
atandım
atandım
düzce unıversıtesı.
teknıker olarak
allah ım sana şükürler olsun
ılk tercıhıme yerleştım kızlar
allah sızlere de nasıp etsın ınşallah
çok mutluyum
gece uyuyamadım hiç
canım zıraat teknıkerıyım
puanım 84.870
rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmıyor.çok şükür.
dualarım kabul oldu...
çok degısık duygular içindeyim...
Cok sevındım canım, bundan sonrakı hayatında basarılar dılıyorum :)
arkadaslarrrrrrrrrrrrrr
arkadslar
haberlerım varrrr
atandım
atandım
atandım
düzce unıversıtesı.
teknıker olarak
allah ım sana şükürler olsun
ılk tercıhıme yerleştım kızlar
allah sızlere de nasıp etsın ınşallah
çok mutluyum
gece uyuyamadım hiç
canım zıraat teknıkerıyım
puanım 84.870
rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmıyor.çok şükür.
dualarım kabul oldu...
çok degısık duygular içindeyim...
canım kolay gelsin.atanmış biri olarak neden başka bir yere atanmak istiyorsun.şartlarından memmun değil misin..
sevgi meleği canım sen hemşire miydin..yanlış mı hatırlıyorum..senin atanman da kolay olur diye biliyorum eğer hemşire isen.sen de başlayacakmışsın kpss çalışmaya..
ben şu atama dönemi geçsin atanmazsam girerim tekrar kpss ye..
daha 2. tercihler yeni oldu..
hakkımızda hayırlısı
bölümümden 5 kadro var.1 tane tekniker kadrosu.diğerleri memur olarak alım..ama yazdım yine de memur da olsa bölümümden aldığı için şansım yüksek..
toplam 5 kadro var.ben bölüm sıralamasında 6. yım..
dua ediyorum hayırlısı olsun..hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar.
Merhabalar kızlar.
Öncelikle size çalışma durumumdan söz edeyim. Türkçe ve matematikten 2 soru bankası çözdüm. Şimdi coğrafya çalışmaya başladım, henüz 2 konu bitirdim ve 2 soru bankasından soruları çözdüm. Eylül ayına kadar coğrafya ve tarihin tüm konularına çalışıp 2 şer soru bankası bitirmeyi planlıyorum.
Dershaneye gitmeye karar verdim ve görüştüğüm dershanelerin hepsi ekim ayında başlıyor ve haziranda bitiyormuş. Yani sınava 4 ay kala dershane bitiyorSınavın son birkaç ayının çok önemli olduğunu düşünüyorum ki 79 puanı da son iki aylık çalışmayla almıştım. Son 4 ayın dershane olmadığı için evde daha sık tekrar yaparak yararlı mı olur yoksa çalışmayı salar mıyım emin değilim. Ama başka çare yok dershaneye başlayacağım. Hazirandan sonra da farklı bir dershanenin sınavlarına katılırım sürekli artık.
Sizde durumlar nasıl?
Bende bir plan yaptım 2012ye hazırlanırken izlediğim bir taktik vardı onu uygulayacağım. Ders ders gidip her konuyu elimdeki tüm kaynaklardan tarayacağım. Önce Türkçeyi bitircem sonra da matematiği sonrada elimdeki ALES kitaplarını bitiririm piyasaya yeni kitaplar çıkana kadar. Sonra da tarih ve coğrafya çalışcam. Türkçe ve matematik bitince ayda bir deneme çözmeye de başlayacağım bu şekilde sözeldeki netlerimin artışını takip edip türkçe ve matematikteki eksiklerimi tespit edebilirim diye düşünüyorum. Plan hazır ama çalışmaya bir türlü başlayamadımMerhabalar kızlar.
Öncelikle size çalışma durumumdan söz edeyim. Türkçe ve matematikten 2 soru bankası çözdüm. Şimdi coğrafya çalışmaya başladım, henüz 2 konu bitirdim ve 2 soru bankasından soruları çözdüm. Eylül ayına kadar coğrafya ve tarihin tüm konularına çalışıp 2 şer soru bankası bitirmeyi planlıyorum.
Dershaneye gitmeye karar verdim ve görüştüğüm dershanelerin hepsi ekim ayında başlıyor ve haziranda bitiyormuş. Yani sınava 4 ay kala dershane bitiyorSınavın son birkaç ayının çok önemli olduğunu düşünüyorum ki 79 puanı da son iki aylık çalışmayla almıştım. Son 4 ayın dershane olmadığı için evde daha sık tekrar yaparak yararlı mı olur yoksa çalışmayı salar mıyım emin değilim. Ama başka çare yok dershaneye başlayacağım. Hazirandan sonra da farklı bir dershanenin sınavlarına katılırım sürekli artık.
Sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?