- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 34
- Konu Sahibi Safransari
- #2.401
patronla tartıştk bılıosnz bılmeyenler için yazayım satış ofısınde çalışıyordum! bugun bi müşteri vardı ofiste kı zaten bızım sıtede oturan bırı satış mudurumuzde daıre göstermeye gıtmıstı fuat bey var patron bozuntusu ben işe gırerken kardeşiyle konuştum cıhat beyle o almıştı benı işe fuat bey dıger projedeydı o zaman yenı 1 yıl oluyor bızım projeye gelelı.Bugun o müşteriyle konusurkn adam ıftardan snra daıre bakıcakmıs anahtar aldı bıkaçtane bızım dıger ortagn daıresıde satılık ama kiracı var içinde o yüzden aynı buyukluktekı başka daireye bakıcaktı kı aynı daireden bızde başka satılık yok megersem bı müşterinin daha daıresı varmış ama müşterinin olduğu için fırmanın olmadığı ıcın benım hıc haberım yoktu satış müdürüde hiç deemedı bana buda var dıye kı zaten sölemez ne satılık ne kıralık 2. el geldımı söylemıyor bana(pirim vermemek için) fuat beyde onu sordu anahtarını istedi bende bılmıyorm dedm ıbrahım bey gelınce sorarız dedım (satış muduru) oda bıkaç kere daha aradı anahtarı bulamadı sen nasıl bılmezsn hepsını bılmen lazm benm aramamam lazm bende hiç sölemedı ıbrahım bey ama ofısın daıresı olsa bılırım fılan dedm olmaz öyle şey nebiçim iş yapıyorsn dıye bağırdı bende ona bagırdm ben neyapabılırım haberın yok dıye sonra saygısız işine saygın yok dedı bende ben sıze hiç saygısızlk yapmadm fuat bey dıye bagırdm oda çık git dedi bende verın tazmınatımı çıkıyım dedm tamam çık pazartesı gelıp alırsın dedı bende çıktım eve geldmçok moralım bozuldu müşterinin yanında bağırdı çok rencıde oldm ben çıkarken musterı dur gıtme fılan dedı kusura bakmayın kendımı ezdırıcek degılım dedım cıktm geldm zaten çıkmayı ıstıyrdm tazmınatımı bırakmak ıstemıyordm ama bu sekılde bağırarak çıkmakta ıstemıyordm doğrusu moralım çok bozuk tazmınatımı alırım inşallah hemen zaten işsizlik maaşıda alırım 6 ay sorun olmaz benm ıcın ama uzuldm 2 yıl çalıştm çok ağırıma gıttı bı anahtar yüzünden kavga etmek
![]()
Üzüldüm canım hayırlısı olsun hakkında ya