2014 kpss çalışma günlüğüm

 
Dün coğrafyanın ilk konusunun videosunu izledim. Ama çok soru çözemedim. Evdeki kitaplarımdaki tüm soruları çözmüşüm çünkü. Dün akşamda internetten tüm derslerin soru bankası kitabının siğarişini verdim. Umarım en kısa zamanda ulaşır elime.
 
hepinize kolay gelsin, ben lise mezunuyum 2014 te sinav olursa(liselericin her sene bu son deniyor) girecegi bende dimdiden calismaya basliycam ama boyle tek badima hic gaza gelmiyorum =) hemen saliyorum bu topigi gordum hirslandim cunku aranizda benim gibi cocugu olanlar da var, izin vetirseni artik sizden ufak kopyalar cekip(kitap, yazar vs.) calisacagim anladigim kadarriyla once matematik ile baslamak daha mantikliymis:44::44::44:
 

Her sene son deniliyor ama bu dedikoduyu müşteri toplamak için dersaneler çıkartıyor sanırım canım. Sen kendine sok kez şans ver katıl aranıza. İnan bende buradaki çalışanları görmesem erken der başlamazdım ama, erken başlamak herkesten bir adım öne çıkartıyor sınavda.
Başarılar diliyorum.
 
tesekkur ederim böyle bir arada olduğu zaman insan çalışmayınca biraz çekinir,bakalım bende çalışıyorum ufaktan ama nereden başlayacağım şaşırdım her konuya uzağım biraz türkçe çalıştım biraz yurttaşlık çalıştım,elimde önceden kalma konu anlatımlı bir kpss kitabı var bir de geçen gün gazeteden aldığım kitaplarım var elimdeki kitaptan daha güzel çıktılar valla ama genelde bir tarih kitabı var onu oneriyorlar sizin önerdiğiniz kitaplar neler?
 

Canın herkesin memnun kaldığı kitaplar farklı. En iyisi büyük bir kitapçıya gitmen ve hangi konuda ne seviyede olduğunu söyleyerek basitlik derecesine göre kitap alman.
 
tesekkur ederim, bazi konulari okudukca hatirliyorum :) yada cok cabuk anlayabiliyorum ama hic birsey bilmiyormus gibi sifirdan baslayacagik nede olsa bayagi bir oldu okulu bitireli =)
h.sonu (kismetse) yakindaki kirtadiyeye giderim orada her tur kitap var zaten tam dershane karsisinda orada kendime uygun bir kitap muhakkak bulurum
 
selam kızlar
size danışmak istediğim bir kaç sorum olacak.
ben 4 yıllık iktisat mezunuyum.
memur olmak istiyorum.
1 tanede kızım var
çalışmak çok zor oluyor onunla
bende 2014 kpss ye hazırlanmak istiyorum
kpss 4 ve b grupları var
bana bunları açıklarmısınız?
vee son olarak hangi konulara ve derslere çalışmak gerekir?
sizin burdaki aziminiz bana yardımcı olabilir...
 
gunaydiin
ben yine bir soruyla karsinizdayim, gecen gun gazeteden kitap aldigimi soylemistim ya (karacan akademi) iste bu kitapta birsey farkettim turkceden bir konu bitirdim bayagi bir test cozdum sonra ilk sayfa da yazan gecmis yillarda cikan oranlara baktim 2senede bir degilde her sene sinav yapilmis yani bu kitap lisans mezunlari icin galiba zaten uzerinde ortaogretim ve onlisans falanda yazmiyor :44: ornek sorularda da zaten cogunda 2012-2010....lisans yaziyordu
simdi soruma geleyi yeni kitap alana kadar bunlara cisayimmi? yoksa daha kolaydir =)deyip hemen orta ogretim kpss kitaplari mi alayi??
 
Slm kizlar ben kamu yonetim okuyorum 3 siniftayim okulu son donem dondurmayi dusunuyorum.
Sonrada onlisanstan yeniden girmeyi dusunuyorum bu sinavda 77 aldim tarihim iyi ama mat berbat 4 net yapabilmistim zaman problemi ve alengirli cografya sorulari batirmisti beni.
Bu yil bi dershaneyle anlasip sadece mat calisicam mart ayinda basliyorum 5 ay falan matla ilgilencem umarim ogrenirim :)
Gelecek yilda butun derslerden saldircam :)
Hepimize basarilar dilerim :)
 

konular hemen hemen aynı bildiğim kadarıyla ama sorularınız biraz daha kolay diye duymuştum.vaktin varsa bakmanda fayda var diye düşünüyorum canım,geçen sene önlisanstan yüksek alan arkadaşlarım lisans sorularını da çözüyorlardı özellikle sözel derslerde.başarılar,iyi çalışmalar dilerim
 
cvp icin tesekkur ederim
bende once bu kitaplari bitireyim okumaktan fazla bilgiden zarar gelmez
 
gercekten cocukla calismak cok zor hepimize kolay gelsin
 
turkcede ilk konuyu bitirdim ama biraz zayifim galiba 142 soru cozdum ama 13yanlis var:) donup baktigimda nasil yanlis yaptigima sasirdim cunku dogrularini biliyorum ama iste bazen cocukla dikkat dagiliyor uyurken yaptiklarimi daha rahat cevapladim
 

Canım konular aynı, hiç farketmez elindeki kitaplardanda çalışabilirsin.
 

Canım bence tüm derslere çalış ve seneye tüm konuları bitirmiş olarak dersaneye başla.
Önlisans hangi bölüm?
 

kızlar bana yardımcı olurmusunuz?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…