- Konu Sahibi Safransari
-
çok haklısın bende önce mat geo ya başladım..sözeli sonra yapmak mantıklı çabuk unutuluyor...ama konular zamanında yetişirse son 2 3 ay bol soru ve deneme ile güzel puanlar gelecek diye düşünüyorum...değişik kaynaklar ve bol soru çözümü ....roseleo dogru soluyosun ama kasmadan rahat rahat konuları bıtırmek ıstıorum zaten konuları bıtırınce kalan bır yılımı tekrara ve soru cozmeye agırlık verıcem bolelıkle nekadar soru cozersem okadar pratıgım olur zaten benım durumum bıraz zor kucuk bı kızım oldugu ıcın ıster ıstemez son yıla bırakamam mecburen konuları uzun bı sureye yayarak kasmadan calısmam lazım sonucda kızımın ılgısınden alakasındanda kesemem...
gokdenızcım bu sene duz memurlukdan arklarım bırı 86 ıle dıgerıde 89.9 gecen hafta atandılar ama muhtemelen 83-85 arasıda ıkıncı ucuncu atamalarda atanır yanı muhakak bı 80 gecmemız sart gıbı yanı banada oncelerı 90 cok zor gelıyodu ama 89.9 alan ark 2 cocukla 1 yıl calısarak yaptı azmetmek yeterlı..bence umıdını yıtırme cnm[/QUOT]
Canım o zaman benim sana tavsiyem şudur : matemetik, Geometri gibi konulara öncelik ver. Sözeli daha yakın tarihe bırak.
hepinize kolay gelsin, ben lise mezunuyum 2014 te sinav olursa(liselericin her sene bu son deniyor) girecegi bende dimdiden calismaya basliycam ama boyle tek badima hic gaza gelmiyorum =) hemen saliyorum bu topigi gordum hirslandim cunku aranizda benim gibi cocugu olanlar da var, izin vetirseni artik sizden ufak kopyalar cekip(kitap, yazar vs.) calisacagim anladigim kadarriyla once matematik ile baslamak daha mantikliymis:44::44::44:
tesekkur ederim böyle bir arada olduğu zaman insan çalışmayınca biraz çekinir,bakalım bende çalışıyorum ufaktan ama nereden başlayacağım şaşırdım her konuya uzağım biraz türkçe çalıştım biraz yurttaşlık çalıştım,elimde önceden kalma konu anlatımlı bir kpss kitabı var bir de geçen gün gazeteden aldığım kitaplarım var elimdeki kitaptan daha güzel çıktılar vallaama genelde bir tarih kitabı var onu oneriyorlar sizin önerdiğiniz kitaplar neler?
gunaydiin
ben yine bir soruyla karsinizdayim, gecen gun gazeteden kitap aldigimi soylemistim ya (karacan akademi) iste bu kitapta birsey farkettim turkceden bir konu bitirdim bayagi bir test cozdum sonra ilk sayfa da yazan gecmis yillarda cikan oranlara baktim 2senede bir degilde her sene sinav yapilmis yani bu kitap lisans mezunlari icin galiba zaten uzerinde ortaogretim ve onlisans falanda yazmiyor :44: ornek sorularda da zaten cogunda 2012-2010....lisans yaziyordu
simdi soruma geleyi yeni kitap alana kadar bunlara cisayimmi? yoksa daha kolaydir =)deyip hemen orta ogretim kpss kitaplari mi alayi??
gercekten cocukla calismak cok zor hepimize kolay gelsinselam kızlar
size danıÅmak istediÄim bir kaç sorum olacak.
ben 4 yıllık iktisat mezunuyum.
memur olmak istiyorum.
1 tanede kızım var
çalıÅmak çok zor oluyor onunla
bende 2014 kpss ye hazırlanmak istiyorum
kpss 4 ve b grupları var
bana bunları açıklarmısınız?
vee son olarak hangi konulara ve derslere çalıÅmak gerekir?
sizin burdaki aziminiz bana yardımcı olabilir...
gunaydiin
ben yine bir soruyla karsinizdayim, gecen gun gazeteden kitap aldigimi soylemistim ya (karacan akademi) iste bu kitapta birsey farkettim turkceden bir konu bitirdim bayagi bir test cozdum sonra ilk sayfa da yazan gecmis yillarda cikan oranlara baktim 2senede bir degilde her sene sinav yapilmis yani bu kitap lisans mezunlari icin galiba zaten uzerinde ortaogretim ve onlisans falanda yazmiyor :44: ornek sorularda da zaten cogunda 2012-2010....lisans yaziyordu
simdi soruma geleyi yeni kitap alana kadar bunlara cisayimmi? yoksa daha kolaydir =)deyip hemen orta ogretim kpss kitaplari mi alayi??
Slm kizlar ben kamu yonetim okuyorum 3 siniftayim okulu son donem dondurmayi dusunuyorum.
Sonrada onlisanstan yeniden girmeyi dusunuyorum bu sinavda 77 aldim tarihim iyi ama mat berbat 4 net yapabilmistim zaman problemi ve alengirli cografya sorulari batirmisti beni.
Bu yil bi dershaneyle anlasip sadece mat calisicam mart ayinda basliyorum 5 ay falan matla ilgilencem umarim ogrenirim :)
Gelecek yilda butun derslerden saldircam :)
Hepimize basarilar dilerim :)
selam kızlar
size danışmak istediğim bir kaç sorum olacak.
ben 4 yıllık iktisat mezunuyum.
memur olmak istiyorum.
1 tanede kızım var
çalışmak çok zor oluyor onunla
bende 2014 kpss ye hazırlanmak istiyorum
kpss 4 ve b grupları var
bana bunları açıklarmısınız?
vee son olarak hangi konulara ve derslere çalışmak gerekir?
sizin burdaki aziminiz bana yardımcı olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?